הפרק השבועי האחרו

dolca1

New member
וואי בקטע שהם בכו התחלתי גם לבכות!

זה היה פרק מדהים איך אווה נדפקה! זה היה ברור שפתאום ג'יי יצוץ לו ויגיד אני אוהב אותך... אני עדיין לא הבנתי ת'קטע הזה של סיימון הוא הציע לה נישואים.?? וגם הקטע הזה של הקונדום דבר טיפוסי כדי שיהיה חינוכי לילדים באמריקה! לדעתי זה היה מפגר! תראו הפרק היה מדהים אבל כאילו הם דחסו הרבה דברים לתוך פרק אחד... חבל =\

MaYuShKuSh

New member
פרק יפה אבל...

לדעתי בשביל סוף זה לא מספיק היו צריכים להראות מה קורה עם אווה ג'וני וסיימון, בריידן וקלי, מה קרה לשרה שברחה, ניקי וזה שהיא אוהבת(ברח לי השם), וגם הכושית החברה של אווה(שגם ברח לי השם) אם היא נסעה ניו יורק או מה היה איתה ועוד מלא דברים

פרק יפה ..אבל מלא דברים לא נסגרו..

עכשיו אנחנו צריכים לחכות מי יודע כמה כדי לראות מה יעלה בגורלם... וחוץ מזה: * שג'וני ילך כבר ...הוא מעצבן אותי..(היה נחמד אבל הגיע הזמן ללכת) מה יש לו...הוא בגד באווה ועכשיו בא לו עוד סיבוב...ובדיוק שהיא מאושרת אם סימון (שלדעתי יותר נחמד מגוני)...מסכנה עכשיו היא צריכה להחליט... ומה יש לו אם התפרצויות הקנאה שלו?!?! * נו מה אם ג'ריקה?!?!?! הם ביחד או לחוד או מה?! הם ממש חמודים ביחד +הם החריזו על אהבתם אחד לשני ...כך שזה ממש לא הזמן לפרק את החבילה! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עכשיו מי יודע מתי הפרקים החדשים יגיעו!!!!!!!!!!!

אוף.. זה נגמר ../images/Emo10.gif

הקטע שהם ישבו ובכו היה כ"כ עצוב.. התחלתי לבכות גם
זה היה פרק כ"כ יפה
הלוואי שישדרו את העונה השניה כמה שיותר מהר או לפחות יעשו שידורים חוזרים..

Phoebe D best

New member
ממש אהבתי את הפרק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה היה פרק ממש יפה אבל באמת דחסו בו קצת יותר מדי! זה די מעצבן שאת כל הדברים השאירו פתוח גם את אווה ג'וני וסיימון וגם את סוזנה אם היא עוזבת או לא וכל מני כאלה שאין כוח לחכות לתשובות שלהם. חוץ מזה גם אני הייתי ממש ממש עצובה בקטע שהילגים נזכרו ממש בהורים שלהם אני חושבת שהיה צריך לשים לב לזה בעונה כי זה די לא הגיוני שחודש אחרי שההורים שלך נהרגים הכל מעולה אבל טוב שנזכרו בזה לפחות בסוף. וגם אני ממש אוהבת את בריידן וקלי בתור זוג הם פשוט מתאימים ביחד!!!
משהו אחד אני לא מבינה איך ימשיכו לקרוא לדרה סמארלנד אם העונה השניה תהיה שהם בבצפר????? וחוץ מזה אני חושבת שהסדה קצת תיהרס בגלל זה בגלל שהיא תהפוך להיות כמו כל הסדרות שמדברות על בצפר לא????? תאמת אני מקווה שלא כי זו סדרה ממש יפה ואני מקווה שתעונה ה-2 שלה יביאו מהר!!!!! ואם לא אז לפחות שידורים חוזרים!!! וסורי אם זה יצא קצת ארוך...

באמת מיש'ו יודע באיזה תחנה אמריקאית

שאולי יש בארץ ישדרו את הסדרה? אני לא יכולה בליי!! ונכוןן גמאני בכיתי בזמן שהילדים בכו! וו... הפרק הזה היה מדהים!! עכשיו אני מצפה ליום חמישי כמו תמיד ואז שיגיע יום חמישי לא יהיה כלום! איזה עצובב :(

פרק סיום מעולה../images/Emo70.gif

ממש נהנתי
למרות שהכל קצת קרה מהר מידי (אני אוהב אותך, לא אני אוהב אותך
).. הקטע שהם בכו, עשו אותו יפה, כלומר זה קיטשי בטירוף, אבל עשו אותו טוב... והקטע עם סיימון וג'וני היה משעשע שניקי ודרק (חח דרעק
) לקחו אותם... נהנתי בהחלט

Aranel Nenharma

Well-known member
../images/Emo13.gif פרק נחמד

היה חסר בו המשהו של סאמרלנד ובכלל התוכנית קצת הדרדרה מאז הפרק הראשון הם כאילו שכחו את העלילה של הסדרה, ללמוד לחיות ביחד עם הילדים. וגם זה לא נראה כמו פרק סיום לא היה את הניצוץ של סיום. וגם די התאכזבתי שגילתי שלעונה הזו יש רק 13 פרקים ציפתי לפחות בסביבות ה-20. אבל לסדרה הזו יש גם צדדים טובים והם בהחלט עולים על הצדדים הלא טובים. הפרק היה נחמד אבל כמו שאמרתי ציפיתי ליותר. ולי כמו כולם זלה דימה בקטע שהילדים בכו. וסיימון הזה די מעצבן אותי הוא ואווה יוצאים בסך הכל חודש וכבר הוא רוצה להתחתן וילדים הוא לא קולט שאווה צריכה להיות עם גוני והוא רק נתחף. מצפה לעונה הבאה ומקווה שהם ישתפרו קצת, שיאריכו את העונה שהיה יותר פרקים להבדיל מהעונה הראשונה. ושהם באמת יחזירו לעלילה של הסדרה. ואני שוב אומרת שאני באמת אוהבת את הסדרה הזו וחבל לי שהיא נגמרה אז שלא יהיה לכם שנאה כלפי על הדברים שאמרתי כי כולם באו ברוח טובה שאני רק רוצה שהסדרה תהיה הכי טובה.

0oBo0

New member
צודקת../images/Emo127.gif

גמני חושבת שלא היה לזה תניצוץ של פרק סיום וגם ההצעת נישואים הזאת הייתה סתם דפוקה אבל הקטעים של ג'סי וקלי לדעתי היו ממש טובים!! ומישהו יודע באמת כמה פרקים יש בעונה השניה??

0oBo0

New member
**

דפוקה=תקועה האמ...לאדעת איך הגעתי לדפוקה

למעלה