• פותח הנושא yelly
  • פורסם בתאריך

yelly

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

רגע אחד מאושרת אחד אחד בוכה רגע אחד אופטימית אגע אחד פסימית רגע אחד בטוחה שהכל יהיה כשורה רגע אחד הכל מתפוצץ בפרצוץ נעים מאד אני יעל שהעולם שלה ריקני לגמרי כרגע

mariana

New member
ברוכה הבאה

כשאת אומרת עולם ריקני למה את מתכוונת? את יכולה להיפתח ולספר מה הבעייה שלך ואנחנו כאן נשתדל לעזור לך. שמי מרין

@@

New member
יעל, כמו שאמרת ....

החיים שלך "ריקנים כרגע", וזהו רק רגע, רגע שחולף ואז הכל יראה אחרת, רגעים כאלו עוד יהיו בחייך ומה שלך נותר לעשות זה להתחזק מכל "רגע" שכזה שהחיים שלך יתמלאו באהבה גדולה וטהורה. ברוכה הבאה

golem

New member
היי יעל

אני כמו קודמותיי - רוצה להגיד לך שאחרי נפילה תמיד יש עלייה, ואחרי ריקנות יש התמלאות (לא מצאתי מילה יותר טובה..
...בכל מקרה תמיד תשמרי על החיוך ועל האופטימיות - ואם מישהו מאיתנו כאן יוכל לעזור לך - אנחנו מאוד נשמח - אני מדבר בשמם של חבריי פה - ואני בטוח שהם מסכימים איתי..
<- חשוב לשמור עליו

GALI02

New member
יעלי

היי הסיבה הראשונית שנכנסתי לפורום הזה זאת אותה תחושה של רייקנות. ומנסיון- זה עובר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשמע פשוט וזה באמת ככה. וכל הניגודים האלו בעצמך שציינת הם דבר הכי טבעי שיש. כי אנחנו בני אדם ולא מכונות שאפשר לתכנת אותם להרגיש טוב כל הזמן. בכל אופן אנחנו כאן ואני באופן אישי אשמח מאוד לשמוע ממך שוב ואולי הפעם קצת יותר בהרחבה. ביינתיים קבלי
גילי

yelly

New member
נעים מאד ../images/Emo24.gif

אתם באמת חמודים להיפתח.. אממ.. אני אנסה.. אני לא עושה מה שאני אוהבת לעשות- מסיבה בריאותית וזה הורג אותי אין לי אהבה, או שאולי יש אבל בעצם זאת אהבה לא אפשרית במיוחד אני אופטימית מטבעי, אני מנסה להיות אבל זה לא הולך רגע אחד צוחקת רגע אחד מרגישה את הדמעות

ליאור 30

New member
ברוכה הבאה ליעלי

כמו שכבר חברי היקרים אמרו ללך אני גם אגיד ואין לי הרבה מה להוסיף חוץ מאשר תמיד אבל תמיד תסתכלי קדימה שם בפינה מחכה לך האושר והריקנות יגמר ומהר מאוד ליאור

yelly

New member
אושר

שכרגע אני יהיה מאושרת עם אהבה רק עם אהבה אני אסתפק בזה

למעלה