נא182

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif

אנשים.. תעזרו לי זה ממש דחוף! תתרגמו לי את השיר הזה לעברית זה ממש חשוב... I tried to discover a little something to make me sweeter Oh baby refrain from breaking my heart I'm so in love with you I'll be forever blue That you give me no reason, you know you're making me work so hard That you give me no... Soul I hear you calling Oh baby please give a little respect to me. And if I should falter, would you open your arms out to me? We can make love not war, and live in peace with our hearts I'm so in love with you, I'll be forever blue What religion or reason could drive a man to forsake his lover? Don't you tell me no... Soul. I hear you calling Oh baby please, give a little respect to me. I'm so in love with you I'll be forever blue That you give me no reason You know you're making me work so hard That you give me no. Soul. I hear you calling. Oh baby, please give a little respect to me. Oh baby, please give a little respect to me.

¥EleVatioN¥

New member
המממ../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

זה מה שיצא לי
ניסיתי לגלות משהו קטן שיעשה אותי יותר מתוק הו בייבי תפסיקי לשבור את ליבי אני כל כך מאוהב בך אני אהיה עצוב לנצח את לא נותנת לי סיבה את יודעת שאת גורמת לי לעבוד קשה שאת נותנת לי נשמה אני שומע אותך קוראת הו בייבי בבקשה תני לי קצת כבוד ואם אני ארעוד [במילון כתוב רוטט חחח] האם תחבקי אותי [או שאת מעדיפה:תפתחי את הידיים בשבילי] אנחנו יכולים לעשות האהבה לא מלחמה ולחיות בשלווה עם הלבבות שלנו אני כל כך מאוהב בך אני אהיה עצוב לנצח איזה דין או סיבה יכולה לגרום לאיש להזניח את אהבתו אל תגידי לי לא...נשמה אני שומע אותך קוראת הו בייבי בבקשה תני לי קצת כבוד אני כל כך מאוהב בך אני אהיה עצוה לנצח שאת לא נותנת לי סיבה את יודעת שאת גורמת לי לעבוד כל כך קשה שאת, לא נותת לי, נשמה אני שומע אותך קוראת הו בייבי בבקשה תני לי קצת כבוד הו בייבי בבקשה תני לי קצת כבוד מקווה שעזרתי

למעלה