mikonww

New member
לא שאני אישית סבלתי אבל מישהו כאן

פעם ידע מה זה רעב אמיתי ? מישהו פעם ידע באמת מה הרכו של עוד יום ? אני רוצה לראות מישהו כאן רעב ליתר מכמה שעות, ולא רץ למקרר ובולס איזה משהו !!! נו באמת אנשים אני מצטער יש הרבה דברים שאני כן, ויש הרבה דברים שאני לא, אבל אני בטוח שאני לא צבועה, אני יעשה כל דבר בשביל לאכול או לאכיל את הבן זוג שלי ! וגם לפעמים דברים שבחיי היום יום לא יראו תקיניפ, לאכול חתול, תולעת, גוק, או כל דבר אחר שיחייה אותי יום נוסף !

Sweet Fantasy

New member
נכון

ורצים למקרר כי יש מקרר! תאמין לי יש אנשים שהמקרר שלהם ריק, אז מה הם יוצאים החוצה וצדים חתולי רחוב? כאילו מיקי באמת.. וכמו שאמרתי הכלב תאמין לי יהיה נאמן לך ולא יאכל אותך למרות שהוא מסוגל הרבה יותר ממך.

mikonww

New member
אנשים שאין להם כלום ואני מכיר כאלה

יוצאים לרחוב ואוכלים מפחי השפה, שזה לא פחות טוב. תראי יש דבר אחד שמבדיל בין לא לאכול בשר לבין לחפש לאכול מפח זבל ! המילה שעולה לי בראש היא צביעות, למרות שהיא מילה חזקה מידי. דועגים לא לאכול בעלי חיים וכאלה, ומנסים לעזור להם כמה שיותר, שזה מעשה נעלה מפני עצמו, אבל ראבק מה עם אותם אנשים כמו שאמרת שאין להם במקרר ? איפה אותם אילה שכל כל דועגקים לאנושת ולבעלי החיים ? למה שומעים אותם רק מתי שאיזה לוויטן ניצוד או איזה ילד יתעלל בכלב ? למה לא שומעים אותם במקרים של חוסר מזון במשפחה זו או אחרת ? ויש לי עוד הרבה למה !!! אז כמו שאמרתי, בני אדם כודמים לכול, ואחרי זה בעלי החיים. אני מאמין שאין בעייה לאכול בעלי חיים אבל שוב בדרך מוסרית, בדרך לא החזרית, ומצטער זו דעתי. ואתם יכולים לראות אותה כדרך קרה ומנוקרת, אבל זו האמת, החזק שורד !!! והחלש נכחד או מתחזק. וצר לי זו דרכו של אולם, בכל אופן האולם הזה. יש מקום לשינוי והרבה אבל אין מקום לצדיקים, כי הם לא שורדים, הקוונה לצדיקים אמיתים ואין כאלה הרבה, וכניראה יש סיבה שאין.

Sweet Fantasy

New member
ומי אתה שתחליט שבני האדם קודם

ואח'כ בעלי החיים? זה שבנאדם פועל מתוך אינטרסים ועושה רק מה שטוב לו? תוך כדי שלא איכפת לו מהסביבה והוא מוכן לפגוע ברבים תוך כדי הגעה למטרה? מי החליט ומי מינה אותך לתפקיד אלוהים למה החיות אחרינו?.. כאילו תשמע אני לא אהיה צבועה ברור שאני חושבת על עצמי לפני החיות בעולם אבל מי אמר שזה ככה צריך להיות?? לנו יש כלים וזה הדבר היחידי במדיל אותנו מבע"ח.. הרי אם היית מנסה ללכת ראש בראש עם חיהככה עירום בלי כלום בלי נשק ובלי כלים ברור שהיא הייתה מנצחת אותך, אז החזק שורד? נכון.. וזה רק בגללש החזק מצא לעצמו עזרים לניצחון הזה.. ותאמין לי שאם לחיות היה את הדעת ואת החוכמה שלנו יש הם היו החזקות והשורדות.. ובקשר לכל האנשים והאגודות, יש את אלה שעוזרים לבע"ח ויש את אלה שעוזרים לבניאדם. זה לא סותר אחד את השני ולשניהם מדיע עזרה לא פחות מהשני.

mikonww

New member
בשני מילים

חוק הטבע או החזק סורד ויש עוד תיראו אני לא משחק בנדמה לי וכאלה, של ללכת עירום ואם וכאלה, יש מציאות והמציאות מכתיבה את ענינים ! אז לא אני לא ה' אבל בתור בני אדם, אנו הדבר הכי קרוב לזה על פני כדור הארץ. לא אומר שעזרה אחת פחות חשובה משניה או אצילית יותר או פחות, כן אומר שלפעמים ניראה שסדר העדיפות של בני האדם לוקה בחסר. יש כמה מליון ילדים רעבים בעולם שאוכלים כל יום כלב חתול או דומה, אבל במקום לצעוק דיי לרעב הם צועקים דיי ליתעללות בבעלי חיים כי זה הרבה יותר קל מאשר לדעוג לבני אדם ! הדרך להפסיק יתעללות בחיות זה לא על ידי מלחמות במתעללים, זה על ידי לדעוג לבטן מלאה ולא רעבה, ואותה בטן כבר לא תכעס ולא תחפש אשמים ולא תצוד בעלי חיים וימית אותו ביסורים. יאלה דיי מספיק איש באמונתו יחיה

WTR

New member
אם החזק שורד אז למה שנעזור

לנכים? לבעלי פיגור? אוטיסטים? למה שלא "נכחיד" את כולם? לא נתרום להם כספים, לא נקים בתי ספר מיוחדים, לא נעזור להם. נקודה. כי הם נולדו "חלשים" והרי החזק שורד, לא?

mikonww

New member
אני מקווה שלא אמרתי שם דבר פוגע

עם כן אני ממש מצטער זו לא היתה הכוונה שלי. וקבלי את התנצלותי במידה ופגעתי

Sweet Fantasy

New member
אני צמחונית מסיבות מוסריות בלבד

אני כן הייתי אוכלת בשר אם הוא היה חופשי וגודל בצורה טבעית בעצם עד להריגה.. אני צמחונית כי המצב שבוא מגדלים את החיות שמיועדות לאכילה לא מוסרי.. ואיילת, מצטערת אם אני אשמע פתאום לא צמחונית או וואטהבר אבל זאת כן שרשרת המזון כמו שאריה טורף פרה גם לנו מותר, פשוט לדעתי זה צריך להעשות בצורה מוסרית.. גם הפרה שהאריה יטרוף היא בעל חיים ולא בעל מוות ובכל זאת הוא זקוק לה. נכון אנחנו לא זקוקים לבשר כמו לחיות אחרות אבל אנחנו בהחלט זקוקים למרכיבים מסויימים שכן נמצאים אצליהן.. ובקיצור אם הפרה שהייתה מגיעה לי לצלחת הייתה מגיעה מאיזה אחו גדול ירוק ויפה הייתי אוכלת אותה ואני גם אוכלת דגים שגיסי צד מהים הפתוח.. ואיילת, אני יודעת שההודעה הזאת תרגיז אותך אבל זאת דעתי. ובואו לא נכנס לוויכוחים מיותרים, שכל אחד יגיד על ליבו ובבקשה שלא יהפוך לשירשור מכוער, כי אני לא רוצה ריבים פה (כמו בפורום מסויים
) ואני בטח לא רוצה למחוק הודעות.

יואוווווווו ../images/Emo7.gif

עשית לי רע עם הסרטון הזה
קשה, קשה לראות, לא יכולתי להמשיך ולצפות ודם אני לא יכולה לראות, ובחלק הקשה ההוא הרגשתי שאני מתעלפת (אמיתי) אוףףףףףףףףף כמה רוע יש בעולם

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מהרגע שראיתי את החתולים בכלוב כבר לא יכולתי להסתכל.... אין להם לב....

מעייניT

New member
האמת

אני לא יודעת מה הייתי עושה... אולי הייתי אוכלת, כי בני האדם הרסו את הדבר היפה שנקרא שרשרת מזון. אנו עושים זו בדרך מכוערת ואכזרית ולא כמו בטבע. בטבע זהו דבר יפה זוהי דרך חיים אבל מצד שני זה בשבילי לאכול חיות כמו לאכול את אחותי אז זאת ממש דילמה והסרטון היה ממש נוגע ללב לא יכולתי שלא לבכות
וזוהי דעתי...

WTR

New member
מה יפה בזה שחיה אחת הורגת חיה אחרת?

ודווקא בגלל שאנחנו כבר לא חלק משרשרת המזון, אין סיבה לאכול בעלי חיים.

מעייניT

New member
כן

פעם חשבתי כמוך עד שהבנתי שזו דרך החיים שלהם ואי אפשר לשנות את זה וכן זוהי דרך יפה יותר מהדרך שלנו. לא תוכלי להרגיל נחש לא לאכול עכברים כי זוהי הדרך. ואם זוהי הדרך של הטבע אני מחשיבה אותה לדרך יפה כמו שהחיות בעולמינו הן דבר יפה ביותר! כשאת מאכילה את הכלב שלך במזון יבש את בכול זאת נונת לו בשר. תחשבי מה שאת רוצה אבל לדעתי זוהי דרך החיים הכי יפה ונורמלית של הטבע שהאדם לא הרס. ואני אומרת שוב גם אני חשבתי פעם שזוהי דרך ממש לא יפה ועדיין אני לא אומרת שהרג זה דבר יפה אבל זה הדבר היחיד שנשמר ואנחנו לא שינינו אותה. מצטערת אם זה נשמע שאני אוהבת הרג אבל זה בפירוש לא נכון!

אוייי../images/Emo7.gif

עצרתי בקטע של הכלב עם העיניים העצובות.. די זה מחריד זה מכאיב די להתעללות די לכאב די לסבל החתול שילל ליד הפרוות קרעה אותי

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif נכון מאוד!!! סרטון טוב.

בגלל זה אני מרגישה טוב כל יום על היותי צימחונית. אני גאה בזה
התחנה הבאה טבעונות.
והסרטון עצמו לא כל כך מזעזע... [לא יודעת, אין לי ממש רגישות לדברים כאלה]
אל

WTR

New member
../images/Emo24.gifהאפרוחים, התרנגלות והפרות

יודו לך כאשר תגיעי לצד הבא זכרי שיותר טוב לעשות מעשה היום, מאשר לדחות למחר.

למעלה