../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif

רציתי לשאול כמה זמן לפני תאריך הוצאת הרשיון הכי כדי להתחיל ללמוד. ולעשות תיאוריה. ...אני אנסח את זה אחרת... היה לי 16 בלפני שבוע. כמה זמן הכי כדי להתחיל ללמוד לפני שאני יוכל לעשות רשיון שיהיה לי 17? ותיאוריה?..

M o l

New member
אז ככה,

אם אתה רוצה את הרישיון סמוך ל-17 אז כדאי להתחיל כ-3 חודשים לפני בערך... בקשר לתיאוריה, יהיה לך הרבה יותר קל לעבור אם תעשי אותה אחרי שהתחלת ללמוד נהיגה מעשית...

ולגבי תיאוריה?

אם אני נגשת עכשיו ביולי-אוגוסט. למרות שאני יכולה לעשות רשיון רק ביוני שנה הבאה. זה ישפע על משהוא?

../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif../images/Emo29.gif../images/Emo178.gif

באיזה גיל אפשר לעשות תיאוריה
16 או 16 וחצי
כי חלק אמרו לי 16 וחלק וחצי..

...../images/Emo20.gif...

כן, אבל למה ללמוד כל כך הרבה זמן לפני
אני מתכוונת ללמוד יומיים שלושה מקסימום...
איך מומלץ ללמוד? דרך ספר לימוד? האתר של דרייבר? זה עולה כסף הרשמה?

Valud

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח יומים שלושהההה

את משוגעת? טוב שלא אמרת 5 דקות... צריך ללמוד לפחות חודש

Superdror

New member
ואם אני אגיד לך

שזה משתנה מאדם לאדם? הזמן אותו תצטרך על מנת לדעת את כל החומר ולשלוט בו תלוי במידה רבה בידע הכללי שלך בנוגע לנהיגה וחוקי התנועה. יש אנשים שהידע הכללי שלהם מאפשר להם ללמוד מספר שעות בודדות ולעבור את המבחן ואילו יש כאלו שנדרשים מספר ימים ואף שבועות על מנת לשלוט בחומר ולהצליח במבחן. דרור.

apl

New member
"לפחות חודש"?!?

אפילו לבגרות בהיסטוריה לא לומדים חודש לפני! אני אישית עברתי בתיאוריה שנייה. תיאוריה ראשונה חילקתי ליומיים בערך,ועוד היה לי מעט זמן לפני הבחינה לעבור על החומר.. תיאוריה שנייה-למדתי יום לפני במשך שעה אחת בלבד . לא היה צורך יותר מזה..מעבר לזה אני חושבת שאם עושים את התיאוריה בערך אחרי 10-15 שיעורים ,אז הסיכויים לעבור עולים מפני שאפשר "לראות בראש" מצבים שונים שמתארים לך בתיאוריה וזה "צץ" רק לאחר למידה מעשית בכבישים,ולא רק ע"י חוקים יבשים בספר.

פהpumiky

New member
יש חוברת מיוחדת שממנה הכי נוח ללמוד

היא נמצאת בדרכ אצל אנשים שלומדים ולמדו נהיגה....אני בטוחה שאת מכירה כאלה שישמחו לתת לך את החוברת... לתיאוריה מספיק ללמוד יומיים אם כבר התחלת ללמוד נהיגה..אם לא ואת לא בחיים שלך לא פירשת תמרור וכדומה...אני מציעה שתלמדי בערך שבוע ושמישהו יסביר לך....כי יש דברים שקשה להבין על יבש..

funnydog

New member
באתר אפשר גם בפחות

באתר של DRIVER2B אפשר גם בשלושה ימים ואפילו פחות אם יושבים כמו שצריך. אני לומד שם אבל בערך שעה ביום אז זה לוקח לי יותר - בערך שבועיים ונראה לי שהשבוע אני יגש.

פהpumiky

New member
חצי שנה...כשתהיי בת 16 וחצי תתחילי

ללמוד, לפני זה זה יהיה טיפשי מידיי...

למעלה