aviboots

New member
סורק תדרים מה זה בדיוק?ואיפה קונים?

ההגיון אומר שאפשר לסרוק עם המכשיר טווח מסויים של תדרי רדיו, סוג של טרנזיסטור משוכלל... (האם יש קשר ללווינים, לסלולרים, לתדרים במדינות אחרות) אפשר לקבל הסבר קצר לגבי המכשיר, אני מעוניין לקנות אחד כזה, איפה קונים? האם זה מה שנדרש כדי להתחיל בתחביב "חובב רדיו" איני מעוניין לשדר, רק להאזין ובמידת הצורך/הרצון ליצור קשר. תודה [email protected]

new user

New member
על גלאי סינכרוני

יש לי תרגיל שכולל בו גלאי סינכרוני אבל משום מה אני לא מוצא עליו פרטים במחברת או באינטרנט, נראה לי שזה קשור ל phase-locked loop אבל אני לא בטוח. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולמצוא עליו פרטים. תודה מראש, רן.

Hellsinger

New member
צריבת תדרים,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אני אכול לצרוב תדרים על מכשיר MAXTAR UHF? זאת אומרת מאיפה אני יכול להשיג כבל ותוכנה. היכן ניתן לצרוב תדרים בירושלים? תודה,

הסורק הוא אינו חוקי!!

אלא עם כן יש לך אישור להחזקתו מטעם משרד התקשורת!! (תקנו אותי אם אני טועה)

aviboots

New member
את זה הבנתי לא מזמן...

אם אפשר להאזין דרכו לרשתות קשר ביטחוניות אז הגיוני שיהיה לא חוקי. אותי אישית לא מעניין "הקשקשת ברשת". האם יש בארץ אירגון דומה ל- SETI המנסה לקלוט או לשדר אותו חוץ ארציים? זו בעצם הסיבה ששאלתי על הסורק מלכתחילה.

הסורק לא חוקי!!!

הסורק!!! לא!!! חוקי!!! לא!!! חוקי!!! צריך לדווח!!! משרד התקשורת!!! חנן גולן!!! משטרה!!! מה יהיה אתכם אנשים? את מי זה פאקינג מעניין?

תקלוט מה שאתה רוצה

ואל תשמע לאף אחד. מידע רגיש באמת לא עובר באלחוט.

aviboots

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני רק צריך לדעת איפה קונים את זה

למעלה