1mayush

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo36.gif

תענו
עוד 100 שאלות .. [= ככה בשביל הסופ"ש.. ולמי שמשעמם.. וגם לאלו שלא.. תהנו
________________ שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

IשחרI

New member
עונה חח

שעת תחילת השאלון:20:01 1. שם:שחר 2. גיל:16 3. תאריך לידה:25.8 4. כינוי: שחרולי חח 5. תכונה טובה: אמ...אופי? 6. תכונה רעה: לא עולה לי.... 7. חולשה: חיבוקים 8. אובססיות: אמ....לא אובססיבית על כלום חח 9. פאדיחה: אמ..מישהו בגיל 20+ התחיל איתי ליד ההורים שלי. 10. כאב: ?? 11. משאלה: שלום בעולם 12. זיכרון רע: הברווז שלי מת
13. זיכרון טוב: עוד שנה אקבל תשובה מאבא שלי אם לקנות עוד ברווז
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: גזרתי לאחותי ולעצמי את השיער 15. געגוע: אמ...תאמת קצת לבית ספר...קצת 16. פחד: לא להצליח בלימודים ולא להגיע רחוק עם ההצלחה כמו שאני מתכננת. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר הנטחן של עידן יניב-חושב עליה(שיר יפה אבל חפור) 18. קמיע [אם יש]: לא מאמינה בזה. 19. החג האהוב עליך: פסח 20. אוכל מועדף: קרמבו,שוקולד,צ'יטוס חח 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:בשר אווז(אלו שמכינים את זה כעוף,לא אגע בזה,לא כי זה לא טעים..אני בטוחה שזה טעים אפילו שלא טעמתי..אבל לא אגע בזה בגלל הסימפטיה שלי לברווזים ואווזים=] 22. שתיה מועדפת: נס קפה מ-כפית נס כפית סוכר כוס מלאה עם מים חמים ו-3 כפיות אבקת חלב 23. קינוח מועדף: קרמבו שוקולד צ'יטוס.. 24. ממתק מועדף: אוח כמה פעמים אחזור על זה? 25. עוגה מועדפת:שוקולד!!! 26. צבע מועדף: ורוד אדום שחור 27. חיה מועדפת: ברווז 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב ולשעבר ברווז
יהי זכרו ברוך..נמאס לי כבר להזכיר אותו בשאלון הזה 29. ספורט מועדף: כדורסל,כדורעף 30. מספר מזל: 7 גם אם אין לך מזל? 31. ספר: לא קוראת 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: היומן,מולאן רוז' 34. שחקנ\ית: נינט 35. זמר\ ת: נינט ויפתי 36. סדרה מעודפת: השיר שלנו אהבתי עכשיו נדבקתי בנפילים 37. מקצוע אהוב: מתמטיקה וספרות(כן נו מה שתגידו-"חנונית") 38. מקצוע שנוא: לשון 39. מקום בעולם: ישראל שלנו 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמ...לא זכור לי 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם לא זכור לי.. 42. פריט לבוש מועדף: גופיה 43. ההמצאה של כל הזמנים: האינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: בקיץ בא לי חורף בחורף קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן אבל לא בכל מה שמספרים עליו 47. גלידה- בכוס או בוופל? אם יש אז וופל חח 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? למה לא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? לפי המצב רוח 59. שיר שגורם לך לצחוק: אתה קוצוני-כלא שש מארח את תאופיק 60. שיר שגורם לך לבכות: של דוד דאור ברח לי שם השיר..הלב יודע נראה לי כן.. 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: לא מאוהבת. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אוח אל תדברו איתי על חתונה,הספיק לי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: למי אכפת,זאת הלוויה שלי במילא לא אשמע אותו,תני ליושבים שבעה את השאלה הזאת 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: חח לא יודעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אני צנועה ככה שלא אפרט...אני סבבה חח...אומרים עלי שהשיער שלי נוטה לבלונד אך אני מתכחשת,עיניים ירוקות ואמ...זהו אני בסדר אני...היית מבקשת תמונה וזהו חח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש לי "חברים" אבל אני לא מגדירה אף אחד מהם בתור חבר,קשה למצוא חבר אמיתי. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?.... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אמ....לא'דעת..ממש נכנסתי לזה בכיתה ו' 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אמ....תפוז חח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? נינט,יפתי,פופ ישראלי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?ב=משטרת תפוז המעצבנת חסמה לי את כל הניקים אז..סתם דפקתי ניק עם השם. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?מאמינה אבל לא קרה לי 75. באיזה פורומים אתה? יפתי נינט ופופ ישראלי 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים לי עם זה וזה עושה לי הרגשה רעה,זה קרה לי כבר כמה פעמים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?לא מעבירה ביקורת על אנשים ככה שאני לא בוחנת אף אחד,העיקר שנעים לדבר איתו,לא בוחנת. 78. יש לך חבר\ה? לא עד לפני חודש 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים ושוטפת פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נכנסת למיטה חח או במחשב 83. מה התחביבים שלך?אינטרנט 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את מי שרוצה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון ואת עצמי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אריה אני מניחה,לא קשה לו לשמור על עצמו 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב חדש 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? בוקר,לפעמים אני אוכלת ארוחת בוקר בצהריים כזה חח 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?איכשהו לא הבנתי ת'שאלה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון והמחשב 92. מי החברים שלך בפרום? פייי לפרט? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? זה קורה הרבה לא'דעת מתי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? תמיד כשיוצא..מאיפה לי מתי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? זה לא קרה...אני לא באה סתם למישהו גם אם הכי אוהב אותו בעולם...צריך לדעת שיש צד שני לכל זה..ואם זה סתם מישו קרוב אז לאבא 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?טוב למות בעד ארצנו..מאיפה לי?? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? בהופעה של יפתי או נינט..מתחשק לי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לנקודה שבה לא היתי מכירה את כל החארות שנתקלתי בהם עד היום ולא היתי מכירה אותם מההתחלה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לאלאלא...ישראל..! 100. ואחרון חביב-טוב שהשאלון נגמר את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

עונה../images/Emo13.gif

1. שם:רעות 2. גיל:21 3. תאריך לידה:24.3.86 4. כינוי:רעות'קה(אמיר המציא
) 5. תכונה טובה:רגישה מאוד 6. תכונה רעה:אותה תכונה טובה היא גם הרעה שלי 7. חולשה:לדברים חמודים ולחיוך של אמיר. 8. אובססיות:דבוקה לג'ויסטיק 9. פאדיחה:לא שזכור לי 10. כאב:עצב 11. משאלה:להיות מאושרת תמיד 12. זיכרון רע:שניים-היום שבו הודיעו לי שסבא שלי נפטר והיום בו הודיעו לי שחברה טובה שלי נפטרה ממחלה קשה. 13. זיכרון טוב:הפגישה הראשונה עם אמיר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כל הרגעים עם סבא שלי ז"ל 15. געגוע:לסבא שלי ז"ל 16. פחד:העתיד אי אפשר לדעת איך הוא יהיה 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:יום העצמאות 20. אוכל מועדף:מקסיקני 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת:מים וקולה 23. קינוח מועדף:
או
24. ממתק מועדף:פסק זמן 25. עוגה מועדפת:שוקולד 26. צבע מועדף:כחול 27. חיה מועדפת:
28. חיית מחמד [אם יש]:סנופי הכלב המדהים שלי
29. ספורט מועדף:שחיה וחדר כושר 30. מספר מזל:5 31. ספר:אין אני מעדיפה עיתונים 32. סרט דיסני מועדף:אלאדין,פיטר פן,וספר הג'ונגל 33. סרט:הג'ונגל מת מצחוק 34. שחקן:אמיר פיי גוטמן 35. זמר:אמיר פיי גוטמן 36. סדרה מעודפת:מסכים 37. מקצוע אהוב:תנ"ך 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה 39. מקום בעולם:ישראל,ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית:ניתוח 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:לא זוכרת. 42. פריט לבוש מועדף:פשוט וזרוק 43. ההמצאה של כל הזמנים:הפלייסטישן 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?גם וגם 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?תלוי 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון ורצוי חמוץ 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום?שניהם 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות:"תן לי סימן"של מירי מסיקה,ושירים של להקת רוקאסט. 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת::"תן לי סימן"של מירי מסיקה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:רדיו גא גא של להקת קיוון 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?וואו ממש מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?האתר הרשמי של אמיר,תפוז,NRG,וואלה,YENT 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אמיר פיי גוטמן הפורום הרשמי,פלייסטיישן ומשחקי וידאו,קרן פלס,אורי אומנותי,אוספים ואספנות. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?השם שלי שהסיפור שלו הוא אני 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?כן בהחלט. 75. באיזה פורומים אתה?אמיר פיי גוטמן הפורום הרשמי,פלייסטיישן ומשחקי וידאו,קרן פלס,אורי אומנותי,אוספים ואספנות, 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?המצפון קצת מציק 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?העיניים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אני בת יחידה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?- 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?התמונות של אמיר שתלויות אצלי בחדר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?כל פעם משהו אחר. 83. מה התחביבים שלך?הערצה רבת השנים לאמיר,משחקי וידאו וקונסולות,והמון מוזיקה,ובימים אלה ספורט. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את ה
שלי ואת אמיר שישיר לי
85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תמונה של אמיר,תמונה של הכלב שלי,איפוד,PSP 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ציפור דרור כי היא חיה בלי דאגות ובלי מחויבויות ויכולה לעשות מה בראש שלה. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?יותר נכון הייתי רוצה שתהיה לי אהבה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ת'אמת אף אחת מהם אני אוכלת רק כדי לחיות. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?הרבה הרבה שוקולד,עוגות שוקולד,כדורי שוקולד,גלידת ריבת חלב עם קצפת 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום?בפורום הזה יעל וגבי שחברים שלי גם בפורומים נוספים 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?לפני כמה חודשים 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?זה קורא הרבה 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לפני שבוע 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?לא חשבתי על זה וזה גם לא משנה לי כל דבר טוב יתקבל בברכה. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בהופעה של אמיר בת"א 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?בהופעה של היי פייב 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לוס אנג'לס 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא כי אני מעדיפה למות מאשר לחיות עם אובדן של מישהו יקר לי שעת סיום השאלון: 23:04

שאלות ששכחתי

שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אני לא יכול\יכולה בלעדיך בדואט ורצוי שיהיה ביצוע מתוך המחזמר מרי לו. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:את השיר שאליטון ג'ון כתב עקב מותה של הנסיכה דיאנה(ברח לי השם של השיר) המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חמין
את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:בשורות רעות

mori17

New member
ועכשיו תורי ../images/Emo13.gif

שעת תחילת השאלון:01:19 1. שם: מור 2. גיל: 19+ 3. תאריך לידה: 8.1.88 4. כינוי: מורי 5. תכונה טובה: עקשנית 6. תכונה רעה: עצבנית 7. חולשה: מוזיקה 8. אובססיות: טלפון 9. פאדיחה: "שלום מדברת מור הפקידה של X מור"
שעה אני מדברת עם איזה קצין והוא חושב שאני מסתלבטת עליו
10. כאב: אהבה 11. משאלה: להיות מאושרת 12. זיכרון רע: התקופה של הצבא מה3 חודש עד בערך לפני חודש 13. זיכרון טוב: שהתקשרו אליי ואמרו לי שאישרו לי ת'פטורים אחרי מלחמה ארוכה וכואבת
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שהשכנה שלי הייתה מרביצה לי בגן ויום 1 תפסתי קריזה ודפקתי לה בחזרה ומאז היא לא התעסקה איתי
15. געגוע: לחופש של י"א 16. פחד: להיות לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: ספר תהילים/ספר הזוהר/ 3 אבני מזל 19. החג האהוב עליך: סוכות 20. אוכל מועדף: תפו"א בתנור 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אפונה 22. שתיה מועדפת: ענבים 23. קינוח מועדף: כל דבר שוקולדי 24. ממתק מועדף: טוייקס 25. עוגה מועדפת: תפוח עץ 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבים 29. ספורט מועדף: אין 30. מספר מזל: 8 31. ספר: במרחק נגיעה[זה לא על הסרט] 32. סרט דיסני מועדף: לא עולה לי כרגע 33. סרט: היומן 34. שחקנ\ית: ברוס וויליס 35. זמר\ ת: יוסי אזולאי 36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: היסטוריה 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא עולה לי משהו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: ג'ינס 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ברור 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? באמצע 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? ברור שלישון איזה שאלה מטופשת 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: מבקש רק לשמוח 61. השיר של כל הזמנים: מכה אפורה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מבקש רק לשמוח 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אנערף 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שמע ישראל מזו השאלה הזו 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא דעת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? ילדה נשמה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ויקי אלירן יוסי 68. הגלידה הכי טעימה? פרוזן יוגרט
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? ההקשבה והעזרה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מי זוכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז מקושרים סלבס בנות נענע וואלה 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? יוסי אזולאי סדירים תמיכה נפשית לחיילים אפילפסיה-תמיכה פורום זה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מורי כי ככה קוראים לי החבר'ה וגם ההורים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים אתה? יוסי אזולאי סדירים תמיכה נפשית לחיילים אפילפסיה-תמיכה פורום זה 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא הכי טוב מצד 1 מחמיא נורא מצד 2 לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן כי אחותי נשמה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת מה השעה חחחחחחחחחחחחחח 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתכלת מה השעה חחח 83. מה התחביבים שלך? לישון לשמוע מוזיקה לכתוב מוזיקה ויומן אישי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? ת'חברה שלי והכלבים 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? טלפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?צערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? שאלה טובה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אנערף 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?אין כזה 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל יום שאני בצבא 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מזמן
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני פחות מחודש 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? העקשנות לפעמים הורגת אבל היא גם מחשלת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בישראל בעיר אחרת 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שאני אמות למענו שעת סיום השאלון:01:38 מורי

עונה../images/Emo13.gif

אין לי כוח למדוד זמן..
1. שם:אדווה 2. גיל:14 3. תאריך לידה:23.9.93 4. כינוי:אדוולה דואני. 5. תכונה טובה:נאמנה. 6. תכונה רעה:בוכה מהר. 7. חולשה:רוני,סלקום, ושפוגעים באנשים שקרובים אליי. 8. אובססיות:פלאפונים:| 9. פאדיחה:נחסוך בושות..
10. כאב:הכוונה?
11. משאלה:להיות מאושרת. 12. זיכרון רע:מות סבי. 13. זיכרון טוב:הפעם הראשונה שפגשתי את רוני
. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אני סינילית
15. געגוע:לסבא. 16. פחד:להשאר לבד. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:משפט? יש אחד שממש מעצבן אותי..שכשאני מחפשת מה ללבוש ואומרים לי "סתם ג'ינס וחולצה". 18. קמיע [אם יש]:אין 19. החג האהוב עליך:ראש השנה
20. אוכל מועדף:איטלקי. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:ב צ ל
22. שתיה מועדפת:מים, תפוזים..וכו'. 23. קינוח מועדף:עדיף שלא..אם כבר, פירות. 24. ממתק מועדף: " " " 25. עוגה מועדפת:" " " 26. צבע מועדף:כל הצבעים. 27. חיה מועדפת:כלב
28. חיית מחמד [אם יש]:שני כלבים, מיקה ונץ, ותוכי בשם קוקו. 29. ספורט מועדף:שחייה. 30. מספר מזל:5
31. ספר:"עיני נמר-ג'ודי בלום". 32. סרט דיסני מועדף:מיקי!@#@
33. סרט:ואו.. יש המוווון. כל קומדיה רומנטית קיימת עד לסרטי אימה.
34. שחקנ\ית:ג'ניפר אניסטון. 35. זמר\ ת:מה זאת אומרת, לא ברור? רוני
. 36. סדרה מעודפת:"האנטומייה של גריי","חברים","מגרש ביתי","הנפילים". 37. מקצוע אהוב:אנגלית, מדעים, ספרות, היסטוריה.. 38. מקצוע שנוא:ספורט! 39. מקום בעולם:בבית שלי.
40. המעשה הכי נועז שעשית:קיימים הרבה
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:כמו הפאדיחה..אני אחסוך את הבושות.
42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס, סקיני אם אפשר.
43. ההמצאה של כל הזמנים:סקיני ג'ינס. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?בערך.. 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל.
48. שקיעה או זריחה?זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית זה שמי האמצעי.
52. מלפפון או עגבניה?עגבניה. 53. קור או חום?קור. 54. לישון או לקום?לישון. 55. חוף או הרים?חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל. 57. תות או בננה?בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק:Gummy Bear Song - מומלץ בחום
60. שיר שגורם לך לבכות:"ממעמקים" של עידן רייכל. 61. השיר של כל הזמנים:אדוני.
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:Youre Beautiful - James Blunt 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין לי מושג. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא חושבת על זה. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:המ...אין כ"כ. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]?שקטה. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מור,ליטל,מאי,שיר,סתיו(
). 68. הגלידה הכי טעימה?ווניל עם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא מבינה אותי גם כשרע לי ואני אומרת דברים שאני לא מתכוונת אליהם. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?רשת?
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? T A P U Z
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?רוני,גילת הלל,פופ ישראלי וסימס וסים סיטי. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אדוולה, הכינוי שלי. דואני, של רוני.
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בהחלט.
75. באיזה פורומים אתה?רוני,גילת הלל,פופ ישראלי וסימס וסים סיטי. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מרגיש רע..לאכזב מישהו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים כחולות. 78. יש לך חבר\ה?לא כרגע. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים גדולים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא
רוצים אותם? מתנה..עם פלזמה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?"מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר.." מצחצחת שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מכבה את הטלוויזיה. 83. מה התחביבים שלך?גראפיקה, עיצוב וכל מה שמסביב זה, כל עניין הסלולרי. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את אחת החברות שלי ואת רוני. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?הפלאפונים שלי, גם אם יאיימו עליי עם סכין - הם באים איתי!!!!!!!!!...
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הצהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? Samsung Z370 (
) - ואני עובדת ק-ש-ה בשבילו. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?פיצה.
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפונים שלי.
92. מי החברים שלך בפרום?כולם.
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?באמצע השנה. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?אתמול בקניון
השומר היה רעב אז קניתי לו קרפ.
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?לצערי מאד קשה לי לומר את זה למישהי....(לא במובן הרומנטי
) 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"כאן קבורה זו שלא הפסיקה לחייך אף פעם." 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?בחוף הים...עם..____. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?להפסיק להיות ביישנית. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? LA
100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא, אני אבקש למות בעצמי. רק שלא יקרה לה כלום.

למעלה