13/10/95 Germany

Jagged chaos

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo124.gif13/10/95 Germany

לא העלתי שום הופעה כבר חודשיים וחצי, מהסיבה שמתווספים לפה הרבה לאחרונה העלתי הופעה חזקה של אלאניס. הופעה במועדון קטן בגרמניה בתחילת דרכה של אלאניס, בזמן הזה היא עדיין לא פרצה משמעותית לאירופה, רק בגרמניה והולנד היא היתה מוכרת ב-1995. הופעה כועסת, אנרגטית ומחשמלת. היא צועקת, משתוללת, מתרגשת.. הופעה מיוחדת. האיכות היא DVD, 11 חלקים, All I Really want הוא החלק החסר בהופעה. את ההופעה ואת שאר הקבצים מעכשיו אני מעלה ב- Megaupload.com, שהבעיה היחידה בזה, היא שלא ניתן להוריד שני קבצים ברצף ויש זמן המתנה של 40 שניות בין הכניסה לדף לבין ההורדה. אבל, היתרון הכי בולט זה שמעכשיו אין מגבלה לקבצים האלה, ב- yousendit הקישור מת אחרי 20 הורדות, ב-Megaupload יש בלי הגבלה. ב-yousendit יש מגבלת זמן מקסימלית של שבוע, ב-Megaupload, כל עוד שאף אחד לא הוריד את הקובץ במשך חודש שלם, הקובץ יכול להשאר שם לתמיד. את הקישור לבלוג מקווה שכולם יודעים... מי שלא, שישלח אליי מסר, מסיבות לגליות אני לא יכול לפרסם את האתר בתפוז. אז ... שישלח מסר ויקבל את הקישור. בכל מקרה, את
Right through you
ניתן כבר להוריד, את שאר ההופעה בימים הקרובים. אני מאמין שמקסימום ביום ראשון כבר ההופעה כולה תעלה. לבנתיים===>> שרשור תמונות מההופעה הזאת. תורידו אותה, שווה רצח

Woodstock99

New member
דבר ראשון, תודה רבה! ../images/Emo24.gif

יש לך מושג אם יש בכלל אפשרות להשיג איפהשהו את AIRW? כי זה השיר היחיד שחסר לי...

AliceW

New member
אוח../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא כל כך יפה כאן! ותראו איזה מעיל יפהפה! גם אני רוצה

Jagged chaos

New member
אחרון חביב==>>../images/Emo124.gifPerfect../images/Emo70.gif

כל ההופעה המלאה עכשיו.
.

למעלה