שימו לב לתמונה הזאת הם מופיעים ולאף אחד מסביבם לא אכפת!!!!! מה קורה פה???? זה לא נראה לכם קצת מוזר
C crazy4tc New member 23/6/03 #1 ../images/Emo26.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo36.gif שימו לב לתמונה הזאת הם מופיעים ולאף אחד מסביבם לא אכפת!!!!! מה קורה פה???? זה לא נראה לכם קצת מוזר
../images/Emo26.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo36.gif שימו לב לתמונה הזאת הם מופיעים ולאף אחד מסביבם לא אכפת!!!!! מה קורה פה???? זה לא נראה לכם קצת מוזר
T T a L L L New member 23/6/03 #3 זה לא תמונות.. מהצילומים לקליפ? אם כן אז זה ברור, האנשים בטח קיבלו הנחיות לא להסתכל על אלכס וסנטנה...
זה לא תמונות.. מהצילומים לקליפ? אם כן אז זה ברור, האנשים בטח קיבלו הנחיות לא להסתכל על אלכס וסנטנה...
C crazy4tc New member 23/6/03 #5 כן כנראה... הכי הגיוני... אבל אני חייבת לציין- קליפ מוזר ביותר... במיוחד בגלל שהוא אמור לעוף או משהו כזה...
כן כנראה... הכי הגיוני... אבל אני חייבת לציין- קליפ מוזר ביותר... במיוחד בגלל שהוא אמור לעוף או משהו כזה...
T taltal girl New member 23/6/03 #8 כן../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif הוא סיפר בעצמו שהוא עף בקליפ חוצמזה תשמעו את המילים הוא קופץ מענן לענן, ויש לו הרגשה שהוא אפעם לא ירד.
כן../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif הוא סיפר בעצמו שהוא עף בקליפ חוצמזה תשמעו את המילים הוא קופץ מענן לענן, ויש לו הרגשה שהוא אפעם לא ירד.
C crazy4tc New member 23/6/03 #12 כי כיף לו לעשות את זה!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לקח לי המון זמן להבין למה אתה מתכוון בהודעה שלך...