misteranderson

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif

חברי פורום, חברי פורום סמויים, קצינים, נגדים, נקבות, פדופילים, נקרופילים וערבים, ערב טוב. יש לי וידוי, חתמתי על עסקה עם השטן והחל מעכשיו חיי עומדים להשתנות ללא היכר. התחלתי לשתות קפה שחור בכמויות, לעשן 4 קופסאות ביום, גידלתי שפם ואני ממש משתדל לגדל כרס אבל זה לא הולך כי יש לי גנים של ניצול שואה. כן, החל מהיום אני נַגד.
אז תתרחקו מהבת שאין לי ותתחילו להתנהג יפה, אחרת, אני אזרוק מילה לשימי מהמטבח ואתם גמורים. על החתום, הנגד הראשון בהסטוריה עם בגרות מלאה.

חכה, אני אשבור את המיתוס לחלוטין

החלטתי שבתום שירותי הסדיר (שיש עוד הרבה מאוד זמן עד שהיום הזה יגיע) אני יחתום קבע, ולא סתם יחתום קבע! אני ייצא לקורס נגדי משמעת ויהיה הרס"ר מחנה הראשון בתולדות צה"ל עם בגרות מלאה וזקן.

misteranderson

New member
בהצלחה עם זה

קודם כל אני רואה שאתה בדרך הנכונה, כנראה שאת הבגרות בלשון פספסת... דבר שני, בקשר לזקן - זה דבר ממש לא נדיר אצל רס"רים.

דבר ראשון

דווקא ראיתי הרבה שפמים ולא הרבה זקנים (למרות שאין שום דבר שאמור לעצור בפני איש קבע לגדל זקן). דבר שני - אם היית לומד כמו שצריך היית יודע שעל פי ההתנהגות התחבירים בשפה העברית דווקא אפשר להחשיב את ההטית פעלים שלי לתקינה ואפילו מבורכת.

sagima

New member
לא משנה איך תסובב את זה

אני אחתום לעולם לא יהיה אני יחתום.

sagima

New member
היית אוצה להיות ראשון

אני נגד כבר חודשיים וחצי, ככה שאתה בטוח לא הראשון.

Damn you Bitches

havent changed a bit, just how like ya. (but only with a difret color in the hoger - and if you look closly, in other places. you should realy get that checked man). With simpathy, and 10 killo kok, The Damn Pee (wich by the way, sounds like peee - you know, urin!!1)

למעלה