משחק

../images/Emo26.gif../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif../images/Emo36.gif

תשמעו אנחנו רק רבים פה (על איך לשרשר נכון וכאלה....) ואנחנו לא ממש מדברים על מארון... אז תשמעו, יש לי רעיון למשחק (כתבתי אותו גם בפורום לינקין אבל זה לא הלך כל כך..) אז ככה: כל אחד כותב בתורו איזה עובדה על מארון (אולי אנחנו יכולים לחדש משהו אחד לשני
) עכשיו, בשביל שלא יקרה מצב שמישהו אחד כותב בבליאוגרפיה שלמה על מארון, כל אחד כותב רק עובדה אחת בכל הודעה ואסור לכתוב כמה הודעות ברצף ז"א תחכו שמישהו אחר יכתוב הודעה אחריכם ואז תכתבו גם אתם (מאותה סיבה שלא יצא שמישהו אחד יעשה הכל לבד) מקווה שתשתפו פעולה (או לפחות תנסו)...
סבבה אני מתחילה: לאלבום של קארז פלאוורז קראו "העולם הרביעי"

galevine

New member
../images/Emo141.gifמשחק...!עובדה

למה הם קראו לעצמם קאראס פלאוארס? כי פעם אחת בחצות ריאן אדם מיקי וג'סי נסעו כדי קלנות לקארה,חברה שלהם, מתנה ליומולדת אבל הם לא ידעו איפה היא גרה.בסוף הם השיגו את הכתובת,קנו לה סל פרחים של ורדים ושמו לה אותו ליד הדלת...ומאז השם "הפרחים של קארה" נולד!!!

לא רק, יש לו עוד לפחות אחד בצד השני

של יונה עם עלה של זית.... ונראה לי שיש לו גם עוד...

וקלטו שבתמונה הזאת אין לו ת'קעקוע

של לוס אנג'לס... אז או שזה לא היה קעקוע או שזה קעקוע חדש יותר...

KerenWelling

New member
נו זה היה בהגזמה....

הכוונה הייתה שהוא עשה אותו לא לפני הרבה זמן...

אוקיי ביררתי וכנראה שבתמונה ההיא

פשוט עדיין לא היה לו ת'קעקוע אבל על בטוח יש לו את שני הקעקועים, רואים את זה בקליפ של she will be loved...

כן יש לו קעקוע של יונה

בכתף השמאלית שלו משום מה אבדה לי התמונה שמראה את הקעקוע מקרוב, אבל יש לי תמונה אחרת שלו שרואים שיש לו קעקוע, אך משום מה הוא נראה אחרת (כאילו שהוא עשה לראשון קובר)...בכול מקרה קבלו את התמונה ותזדעזעו קצת, ולא, לא בגלל הקעקוע (והרבה מכם פה מכירים כבר את התמונה) תהנו

CiNdErElLa3887

New member
אממ עובדה שלי...

לאדם יש אח בשם מייקל בן 20 (או 22 שכחתי
)... והוא נחמד מאוד ..הוא אפילו כתב בפורום הרשמי מדי פעם
.. והנה הוא לפניכם --->

KerenWelling

New member
אף יהודי?!../images/Emo46.gifגררררררררררררררררררררר

זה כזה נירנברג!!! די כבררר!!!!

מיצי007

New member
גההההה../images/Emo99.gif

*חושבת מחשבות מלוכלכות* אני לא חושבת על להתייחד עם שניהם יחדיו הו לא
אני לא אמרתי כלום

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מצחיקולה.... נ.ב.עדיין לא הצבעת לתחרות רקעים!.להצביע ב5 ההצבעה נסגרת!

למעלה