I´m With You

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo26.gif I´m With You ../images/Emo36.gif

הנה תמונות מהקליפ.. באתר שלי יש 53 תמונות מהקליפ, אבל משום מה כרגע זה לא עובד. הנה הכתובת: http://www25.brinkster.com/avrilfanatics/imwithyou_gal.htm אני אסדר את זה וזה יעבוד..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo26.gif 2

אני אשים רק 10 תמונות מתוך ה 53 שצילמתי..כנסו לאתר של הפורום ותראו את כולן.

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo26.gif 10

וזו האחרונה. כמו שאמרתי, את השאר תוכלו לראות באתר הפורום. Http:/www.avril-fanatics.up.co.il

DreamS_HunteR

New member
ד"א ברוריה, הנה השיטה לצילום תמונות

מקליפים. ראשית, הורדתי את התוכנה Redlight כאן מתפוז. כשאת מנגנת את הקליפ, תלחצי פעם אחת Print Screen ותדביקי בפוטושופ (רצוי) כשאת תדביקי את זה עם CTRL+V את עדיין תראי שחור, וברגע זה, את שוב עושה Print Screen על הקליפ ושוב מדביקה בפוטושופ ואז את תראי את התמונה בקליפ. ככה זה הצליח לי. לכל פעם שרציתי לצלם קטע מהקקליפ לחצי פעם אחת פרינט סקרין, הדבקתי ואז שוב לחצי והדבקתי. בהדבקה השניה את אמורה לראות את התמונה.

ברודי

New member
ואוו תודה אדם.

יודע כמה זמן אני מחפשת תוכנה שתתפוס תמונות מקליפים?! שניםםםםם!!! (עוד מתקופת הטלנובלות :-*) הורדתי כמעט את כל התוכנות שיש ב-נענע תוכנות ורק לחפש פה בתפוז (ברוב טיפשותי) לא ניסיתי. רצה לנסות...

ברודי

New member
מגיבה לעצמי.

התכוונת ל- radlight? (מקווה כי התחלתי להוריד). נ.ב האתר תוכנות של תפוז והאתר תוכנות של נענע אותו אחד!!! (רק העיצוב שונה
)

ברודי

New member
כי כותבים את זה עם-a

אגב ניסיתי על כמה סרטונים שיש לי במחשב עם הסרטון הראשון זה פעל עם השאר זה לא פעל בכלל. ואז ניסיתי את הטריק שלך (לצלם פעמיים) עם תוכנת ה- real player וגם פה, מאותו סרטון שהצליח עם התוכנה שלך גם פה הצליח והשאר לא. משתמע מזה 2 דברים (במחשב שלי לפחות):
זה הטריק שמצליח ללכוד את התמונות ולא התוכנה עצמה
זה פועל רק על סוג מסוים של סרטונים
זה פועל גם על פיינט שופ פרו ועדיף עם התוכנה הזאת כי פוטושופ כבדה וזה איטי ופיינט שופ קלה יותר.

למעלה