204: התקציר

dht160

New member
../images/Emo26.gif 204: התקציר

הליה ב THE O.C מספר הפרק: 204 שם הפרק:The New Era תקציר: Seth and Sandy take the rest of the family along for the ride as they embark on new adventures; Ryan and Seth go on an awkward double date to see the Killers perform; Julie is overwhelmed by her new role at the Newport Group יהיה שווה !

אני עדיין מנסה להוריד אותו

וכפי שזה נראה עכשיו, יהיה לי אותו עוד חצי שנה-שנה ככה... אני במקום 96.

יש לך מזל

לי ייקח עוד שנתיים,לא יודעת מה קורה לזה היום זה כזה איטי מ11 בבוקר שמתי להוריד וזה הגיע רק ל20 אחוז בשלוש בערך הלכתי לראות טלויזיה אני חוזרת עכשיו ומה אני מגלה שהמחשב מכובה,אח שלי החכם כיבה אותו ועכשיו אני מזה בעצבים אני רק ב24 אחוז וזה מוריד לי במהירות 8-9,אני כבר לא אראה היום אוףף.

sand372

New member
../images/Emo58.gif דעתי על הפרק

אני אוהב את הרעיון של ס'ת ואלקס ביחד יכול להיות אחלה. הפרק נגמר טוב מידי לדעתי דווקא בלי מתח הפעם, כאני אומר טוב מידי זה אומר שכל הצעירים הכוכבים סיימו את הפרק עם בני בנות זוג, התרגיל של ג'ולי עבד, הכל טוב מידי, אני מחכה שבפרקים הבאים יתחיל עוד פעם המתח והרצון לחכות לפרק הבא. בסה"כ פרק משעשע .....

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif204

פרק טוב. אהבתי את זה שלכל אחד מארבעת המופלאים יש מישהו חדש להיות איתו. בכלל טוב שהביאו אנשים חדשים לסדרה. אני חושב שסאמר עדין איפשהו רוצה את סת' וחלק מזה שהיא עם זאק זה להתגבר עליו. אני אוהב את אלכס, יש בה משהו מגניב רק היא צריכה להוריד את הדבר הזה על הראש שלה. לינדסי קצת מעצבנת. מתחכמת יותר מידי. ונראה לי פעם ראשונה שריאן היה כל כך מחויך שראו אותו בסוף הפרק. סך הכל, אחלה פרק.

../images/Emo7.gif

אצלי ירד רק 3% אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף בא לי כבר לראות

קרה לי הדבר הכי מבאס.

כזה הייתי בהמתנה על שני בוטים, באחד הייתי במקום איזה 90+ ובשני 5, אז כמובן זה התחיל לשלוח את זה שהייתי 5, ואמרתי אני אשאיר את הבוט השני רק למקרה, ויקח ממילא עוד שנים עד שזה ישלח אז זה לא יעשה לי overwrite. אבל מה מסתבר כשאני חוזרת הביתה? שזה סיים לשלוח לי מהבוט הראשון, ועל זה זה התחיל מהבוט השני, וזה רק באיזה 15%.. ואז יצאתי וקיוויתי שכשאני אחזור הביתה זה יסיים, אבל מה זה רושם לי? Incomplete. ואין לי ריזום, אז זה אומר הכל מהתחלה. איך התבאסתי יאו!!!!!
ואז שמתי כל הלילה להורדה בFTP ואז זה סיים כבר ואני עוד מעט אראה. :/

נכון יש לה ../images/Emo58.gif204

תסרוקת פקצה!? בכלמקרה, ממש לא אהבתי את הקטע שלכל אחד יש מישהו חדש :/ אבל הכי הכי עיצבן אותי שאפילו לא יכולתי להסתכל על המסך - היה לינדסי וריאן. איכססס היא דמות כזאת מעצבנת אני לא יכולה לסבול אותה. היא יהירה וקצת מתנשאת, ובכלל סתם מגעילה ומכוערת. אלכס מגניבה באמת.. רק באמת שתפתר מהתסרוקת פקצה חח.. אבל סת' ממש לא מתאים לה לפי איך שהבנתי אותה עד עכשיו. זק חמוד אבל מסכן.. לסאמר באמת יש משהו לסת' והיא באמת אובססיבית אליו, וזק כאילו תקוע כזה... ולמה היא קוראת לו דאקי?! מסכן חח.. מריסה מטומטמת, מה נסגר איתה עם הדי ג'יי הזה?! את אוהבת את ריאן וזהו! למה סתם לשחק לאנשים ברגשות? מה לעזאזל את חושבת שנותן לך את הזכות? קצת נמאס מכל הקטע שכל יומיים סנדי מציע לקירסטן "בואי נתפטר ונתפרע" והיא כל פעם "הלוואי, אבל אני לא יכולה". לא ממש הבנתי את הקטע עם ה so called "רומן" של כיילב (כלב
). ולסיכום: אורית שחף מושלמת. ומוות ללינדסי.

MiziMeow

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

לא סובלת את טיג'יי דיג'יי או ווטאבר.. סתם כזה דמות ושחקן משעממים רק כדי שיהיה עוד סיבה לסחוב את הסיפור של ריאן ומריסה עוד.. וכבר לכל אחד מהארבעה יש מישהו? חוצמזה הסיפור עם ג'ולי מנהלת ממש משעמם, סתם כי אין איפה לתקוע אותה ואת קירסטין אז נתנו להם איזה משהו. אהבתי את החדשה של סת', ממש מיוחדת. מה זה הבגד הזעזע הזה שמריסה לבשה בתחילת הפרק????

keeeren

New member
מישו יכול להסביר לי משו בבקשה?...=)

איך זה יכול להיות שזה פרק 204 אם יש רק שתי עונות והעונה הראשונה היא 25 פרקים ככה... זה מה שמישו כאן אמר לי אתמול... או שלא הבנתי נכון??..=\

keeeren

New member
אה נכוןןן... חחחח סתומה אני...

כבר שנים שלא הורדתי פרקים במחשב אז שכחתי שזה ככה... טנקיוו

TheCharm

New member
פרק 204 זה פרק 2.04.

עונה 2 פרק 4. ובעונה הראשונה יש 27 פרקים

SummerBreeze

New member
פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

מהפרק הקודם היתה לי הרגשה שסת' יהיה עם אלכס ואני שמחה שזה קרה
בטח יהיה מזה מעניין איתם כי הם די שונים... לא אוהבת את לינדזי... היא דמות מעצבנת
הגרופ הנג היה מצחיק
... אף אחד לא הסתדר עם מי שלכאורה מתאים לו חח מריסה ודי ג'יי היה משעמם... באמת שכבר לא אכפת לי מה קורה איתה... בעונה הזאת היא הדמות הפחות אהובה עליי
... חשבתי דווקא שסאמר הולכת ממש להתגבר על סת' אחרי הנאום שלה בפסטיבל... זה כבר לא יקרה.. זה היה כל כך ברור בפרק שהיא עדיין אוהבת אותו
השיחה בין ג'ולי וג'ימי הייתה משעשעת, יש לי הרגשה שיכול להיות שהם יחזרו להיות ביחד
ולסיום... השיר MR. brightside של The Killers הוא אחלה שיר

לגמרי../images/Emo45.gif

ואין בדמות שלה שום דבר מעניין,נראה לי ראיין צריך מישהיא יותר מאתגרת מהלינדסי הזאת.

אני חדשה../images/Emo13.gif וספוילר 204 ../images/Emo13.gif

היי עידו היי שירה
וכן שירה גם לי בא לתת לה נעל ישר לפרצוף
בכל מקרה אני מתעבת פשוט את כל הדמויות החדשות, למה יש קטע בסדרות שהם ישר אחרי עונה, 2, חייבים להכניס מלא דמויות חדשות? זה מן דבר שהם לא מבינים שאנשים לא אוהבים שינויים? ומילא אם זוג אחד היה נשאר אבל כל הזוגות התפרקו ואנה וגם לוק נעלמו מהאוסי, לי קשה=\ יש לי תחושה כזאת שהעונה לא תהיה משו... אלא אם כן יתחילו להחזיר את הקטע של האוסי מתחילתו
בכל מקרה ברוכה הבאה לי, ויחי הבאפי החדש

למעלה