11 הטובים בFM 2008

sok777

New member
../images/Emo26.gif11 הטובים בFM 2008../images/Emo70.gif

בואו נראה איזה שחקנים אתם חושבים שהכי טובים במשחק החדש בסדרת Football Manager. כל אחד מוזמן למלאות את 11 הטובים ביותר לדעתו. נעשה זאת ב4-4-2 כיוון שהוא הכי נפוץ. כמובן שקשר ימני יכול להיות גם התקפי ימני, וכך גם שמאלי. קשר מרכזי יכול להיות אחורי או התקפי באמצע גם. שוער: מגן: בלם: בלם: מגן: קשר ימין: קשר אמצע: קשר אמצע: קשר שמאל: חלוץ: חלוץ:

sok777

New member
ה11 שלי

עדיין לא היו לי יותר מדי שמירות. הייתי עם ולנסיה, מנצ'סטר יונייטד ו-ברצלונה. אלו הקבוצות הגדולות. שוער: ואלדס מגן: זמברוטה בלם: ריו פרדיננד בלם: פויול מגן: וויז'גרה קשר ימין: מסי קשר אמצע: צ'אבי קשר אמצע: סילבה קשר שמאל: רונאלדיניו חלוץ: הנרי חלוץ: רוני עוד ציונים לשבח: קשר ימני: חואקין קשר שמאלי: ויסנטה

sok777

New member
האמת,

שעכשיו אני חושב על זה ואני לא בטוח אם מסי או רונאלדו בצד ימין. שניהם פשוט אדירים. אגב, בקישור ההתקפי באמצע גם טבז תותח על.

שלי

שוער: קסיאס מגן: מרסלו בלם: ריו פרדיננד בלם: טרי מגן: זמברוטה קשר ימין:רונלדו קשר אמצע: טבז קשר אמצע: ג'רארד קשר שמאל: מסי חלוץ: הנרי חלוץ: רוני

Cade Foster

New member
...

שוער: צ'ך מגן ימני: ואלון בחראמי בלם: אנדראה ברצאלי בלם: ג'ון טרי מגן שמאלי: זאמברוטה קשר ימין: מסי קשר אמצע: רונאלדיניו קשר אמצע: ססק פאברגאס קשר שמאל: דויד סילבה חלוץ: איברהימוביץ' חלוץ: דייגו מיליטו

Cube Ice

New member
ה-11..

שוער:בופון מגן:דני אלבס בלם:ריו פרדיננד בלם:פויול מגן:קיאליני קשר ימין:רונאלדו קשר אמצע:פירלו קשר אמצע:רונאלדיניו קשר שמאל:מסי חלוץ:רוני חלוץ:דויד וייה אבל אפשר להרכיב בערך עוד שתי נבחרות של 11 שיהיו שוות ברמה

למעלה