תרגיל

../images/Emo26.gif תרגיל ../images/Emo23.gif

כל מי שיש לו אומץ להסתכל לעצמו בעיניים ואולי לקבל איזה מכת מציאות קטנה, אבל בטוח לקבל צ'אנס להסתכל לשניה אחרת על המציאות, הנה לכם תרגיל- קחו דף, וענו על חמשת השאלות שתיכף יבואו. בעוד שבוע מהיום, אומר לכם מה אתם יכולים ללמוד מכל תשובה. 1. כיתבו על הדף שלכם שלוש מגרעות שבהן אתם מבחינים לעיתים קרובות אצל אחרים. 2. כיתבו שלושה מעשים שהייתם מעורבים בהם או אתם מעורבים כיום, בשביל לשכנע מישהו לחשוב עליכם בצורה מסויימת. 3. כיתבו שלושה עימותים בהם אתם נמצאים עכשיו, או לא השתחררתם מהם. זה יכול להיות עם חבר, עם ארגון, וכו'. 4. כיתבו שלושה שמות של אנשים/ארגונים/מדינות/וכו' שלפי תחושתכם ויתרו עליכם 5. מיצאו שלוש התנסויות שחוזרות שוב ושוב בחיים שלכם. תחשבו, תכתבו, עוד שבוע נדבר על התשובות!

../images/Emo140.gifתרגיל מצויין!

עשיתי את התרגיל. הוא באמת איפשר לי להסתכל לתוך עצמי ולחפש דפוסים אשר חוזרים על עצמם בחיים שלי. אכן יש קשר ישיר בין התכונות מהם אנו סולדים אצל אנשים אחרים לבין אלו אשר מפריעות לנו אצלנו. השאלה היא.......מה עושים עם זה??? אני הוספתי לתרגיל עבודה בדימיון מודרך על כיצד הייתי רוצה שהדברים יראו בעתיד. סוף שבוע נעים לכולם! מרסיה

../images/Emo13.gifעןמר מחכה לתגובתך על התרגיל..

עדיין שומרת את הדף עם התשובות מה לעשות איתו?

למעלה