תכנ"ש

בלי לרדת טו מאץ' לפרטים -

צבא, להסתפר אם לא יצא לי היום [רק קצוות, מתחשק לי פתאום], להפגש םע חברה, יש לי לילה, חמישי לצאת לאן שהוא זהו בינתיים.

עדיב4

New member
גם ככה אני ממורמרת ומדוכאת../images/Emo10.gif

ראשון - ביה"ס + קלאסי שני - ביה"ס + אימון +להקה
שלישי - ביה"ס + ושאר היום חופשי, בטח אני אתכונן למבחן. רביעי - ביה"ס + אימון + קלאסי חמישי - ביה"ס מבחן במדעים + להקה שישי - ביה"ס + אימון + שיעור אנגלית + סבא וסבתא:) שבת- בטח אני אפגש עם חברים או משהו.. שבוע טוב:)

../images/Emo27.gif

ראשון - וינגייט 09:00-17:00, אחה"צ לקפוץ לקניון - להחליף את הסריג מפוקס, לקחת את העגילים החדשים. בית ריק - אולי להזמין אותו:] (מי חיה בסרט?), אבל אני בטח אתפוס רגליים קרות וסתם אשב עם צליל-רינת-יקיר-יניב שני - וינגייט שלישי - וינגייט ודי בר בערב רביעי - וינגייט וללכת לאכול איפשהו באיזור ת"א. כמה שיותר קרוב לר"ג חמישי - ייאי סופשבוע!!!! וינגייט (הוא עובד 3> מהמ לדפוק את הלי קופר, מחשוף, לא לשכוח להעשיר את הפק"ל איפור שיש לי בתיק מאז שאני מאוהבת בו גם במייקאפ ופודרה! למרות שאני אף פעם לא שמה מייקאפ!), סבב מועדונים בלילה ואני רוצה-מקווה להתנחל בווייס עם כל הNIGGAS. אחותי בשבוע 41 להריון אז היא בטח תלד מתישהו ^ ובאותו יום אני אקח חופש מהעבודה ואנסע לחיפה, להתרשם מהאחיין [וואו אני אהיה דודה לשלושה... כמה גרואון אפ מצידי..] ולהתרשם מחוויית השופינג שמציעה העיר. שבוע טוב

little shorty

New member
רק שלא יתעצבן עליי.

ראשון - לא משהו מיוחד. עבודה כנראה. שני - שיעור נהיגה, עבודה. שלישי - עבודה. רביעי - שיעור נהיגה, עבודה. חמישי - אולי עבודה ואולי לצאת למסיבה כי יש עופר ניסים. בין לבין לקנות כמה דברים, להתחיל להכין את המתנה שלו, לסגור על צימר, להכין דיסק, לחפור למורה שלי שיגיש אותי לטסט החודש. ד"א כמה זמן מחכים לטסט? מישהי?

Oo The Gush Oo

New member
אוקיי, אז הנה!

אז הכי מומלץ שיש, הייתי עם החבר שם לפני שבועיים ונהנינו עד אין סוף! זה נקרא אור השחר. (והצימר שזה מצולם ממנו זה בדיוק הצימר שאנחנו היינו בו במקרה, בקתה 2.) זה ברמות כך שהדבר הראושן שאת רואה כשאת פותחת את העיניים מכורבלת במיטה זה את הכינרת מנצנצת. מעלף
לגביי אוכל יש מסעדות טובות ברמות עצמה, ויש גז, מנגל וכאלה בצימר אם תחליטו לבשל לבד. יש לכם בעין-גב בית קפה על המים שזה פשוט מדהים, שכדאי ללכת בשישי בערב, תשאלו את בעלת הצימרים היא תיתן לכם עלון כזה שיש שם את הטלפון שלהם. ובנוסף יש את טבריה שאמנם זה לא הכי קרוב אבל אם אתם עם אוטו וסבלנות אז אפשר לטייל. בצימר הזה חברה שלי היתה, והיא אומרת שהוא מדהים גם. אם לא חשוב לכם הנוף אז זה אחלה של דבר. בקתות הגן הקסום. בעדיפות לבקתת כלנית כי היא בעיניי הכי מדהימה. וזהו בעצם. אני משוחדת על הראשון בטירוף

little shorty

New member
עשיתי לי רשימה של כמה

ובאמת רשמתי את בקתות הגן הקסום... יא גם אור השחר הזה נראה מדהים. מה המחירים? בעיקרון אנחנו רוצים לנסוע באמצע שבוע

טוב מההה

לא יודעת לגביי הימים, סתם בנק' דברים שאני צריכה לעשות השבוע
להבריא!
אני חייבת לעשות כבר ת'בדיקות לצו 1. אני מורחת את זה מלא זמן ועוד שניה אני צריכה כבר להתייצב בתל השומר!1
לטחון איזה 2 שעיורי נהיגה.
להשלים את כל מה שהפסדתי בהיסטוירה [שבוע לא דרכתי בביתספרר ]
להתחיל ללמוד תאוריה [מצ'עמם]
להיפגש עם חברות להתעדכן בכל מה שפספסתי. |עין ישבצ ופעולות בפנאן!
לקנות משקפי שמש, ואיזה כמה בגדים, ודיסק לאמא. שבוע טוב

Oo The Gush Oo

New member
קצת שינוי סוף סוף.

ראשון-רביעי: (יום הולדת לסבתא!) בא"ח נח"ל, הכנת סגל. ברוך ה' מתחילים. מיולי אני מחכה לזה
חמישי: הביתה לסופ"ש.

RainbowL

New member
אוקיי

ראשון: יומולדת לחברה אולי עושים משהו בערב שני: ישיבה בשתיים עשרה בבוקר, נראה אחר כך שלישי: שיעור פרטי ב-11:30 בבוקר, פעולה כמובן ובערב הופעה של אריק ברמןן רביעי: לא חושבת שיש משהו מיוחד, ישיבה רבועה בשש. חמישי: אילת עם המשפוחה כנראה :)

yaeli87

New member
אעע איזו שביזות אלוהים...

ראשון- משמרת לילה,מקווה שהיא תעבור מהר בלי הרבה הצקות פוני...
שני- פן,חדר כושר,אחותי. שלישי- משמרת בוקר,בערב בת"א עם חברה. רביעי- משמרת בוקר,בערב ת"א כי הבית רחוק ובחמישי צריך להיות בבסיס... חמישי- משמרת בוקר,בערב בבית עם חברות לא ידוע עוד מה נעשה... שישישבת-בסיס,שוב!!!

Bitch47Percents

New member
אין לי כוח לסדר תיק

ולכן- ראשון- חיסון, משרד, ת"א- הרחבות, הבית להכין תיק שני- משרד, להכיר את המחליפה שלי, דירה שלישי- משרד, להתחיל חפיפה, דירה רביעי- משרד, דירה חמישי- משרד, אולי לצאת מוקדם להרשם לבגרות חורף בתנ"ך, הביתה

Bitch47Percents

New member
כדי להפסיק לקחת כדורים נגד אלרגיה

זה דווקא נחמד, מקל על החיים [כשהיד לא מתנפחת
]

Liraz 6q

New member
|חופש מוחלט|

ראשון שני שלישי רביעי חמישי - אין לי מושג הכל פתוח :] מה שבטוח יהיה כיף

עצוב שאין שגרה

ראשון-לקום מאוחרר,ב2 יש לי תור במספרה :),בערב לצאת-כל כך! שני-ב11 יש הפעלת שכבה.. ובטח אחה"צ איזה ישיבה שלישי-בבוקר לא יודעת ואחה"צ יומפעילות ופעולת שכבה? רביעי-לא ידוע חמישי-לא ידוע לצאתלצאתלצאת!!!

למעלה