תחרות

katykr

New member
../images/Emo26.gifתחרות../images/Emo36.gif

מה? כן, מה שאתם שומעים! אני מכריזה על תחרות.... מי שימציא את עשרת הסיבות הכי טובות לגור בחולון,הודעותו תעלה לטאגליין (אמנם זה לא הוליווד אבל גם זה משהו).....אז קדימה, תתחילו. מהם עשר הסיבות הכי טובות לגור בחולון?

katykr

New member
תקשיבו.....אני מקפיצה...

וזה בשביל שכולם יכתבו את זה באותו שירשור!! אז בלוק- אם אתה נכנס עוד פעם לכאן בבקשה תעתיק את ההודעה שלך גם לשירשור הזה כדי שכשאחרים יכתבו גם נוכל להשוות הכל בשירשור אחד!! תודה רבה,

REDDITZ

New member
אני אנסה...יש לי כמה בראש

1. בתוך חולון עצמה לא היה עדיין אף פעם פיגוע 2. יש לנו שברולט (לפחות בינתיים....) 3. יש לנו שומרונים (סופי צדקה עצמה באה מעירנו שלנו) 4. יש לנו פורום משלנו בתפוז (אתם יכולים לבקש יותר??) 5. יש הרבה מקומות חניה 6. אנחנו במרחק של 10 דקות מת"א 7. אנחנו לא ת"א 8. יש לנו פרחות בשפע שנוהגות לחשוף כמויות רציניות של בשר (למה לא להסתכל על הצדדים החיוביים?) 9. בית הקברות של חולון הוא אחד מבתי הקברות המרגזיים של גוש דן 10. הקלת החדשה של אוהבי דרגון בול זי בישראל נפתחה בחולון (לפרטים תפנו אלי...) טוב...זה מה שהצלחתי להוציא אם תשימו לב אחרי מספר 5 המצאתי על המקום אני מקווה שזה לא עד כדי כך גרוע

katykr

New member
מקפיצה......../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif

כדי שלכולם תהיה הזדמנות להתחרות. התחרות תימשך רק עוד יומיים-שלושה כי אז כבר אי אפשר יהיה להקפיץ את ההודעה!

n u t

New member
אוקי...

צריך לחשוב.. 1. שוב, בגלל השברולט- כמובן 2. הבאולינג, שזכה מקום ראשון בעולם(!) 3. גם, הפרחות, אבל פשוט כי כיף לצחוק עליהן... 4. ממממממ, כי כולם מכירים את כולם 5. בגלל סוקולוב- מה לעשות, תמיד כיף לחזור לשם 6. כי כולם חושבים שאנחנו פושעים קטנים ורק אנחנו יודעים כמה שאנחנו חמודים
7. כי אנחנו אחת מ-5 הערים הגדולות בארץ (אם זה לא השתנה כבר) 8. בגלל הצופים- שבט ארנון, השבט הכי שווה בהנהגה (מצטערת, הייתי חייבת) 9. כי באיזה עוד עיר יש אנשים שישבו וירשמו 10 סיבות כאלה על העיר שלו חוץ מאיתנו 10.כי באמת הצלחתי, ולא האמנתי, למצוא 10 סיבות למה כדאי לחיות פה. ו... זהו... ענת

king kazabubu

New member
טוב תנו לי נסיון גם!!!

1. בחולון יש הרבה חול ככה שאין לנו אף פעם מחסור בארגזי חול... יש חוסמסה... 2. בחולון אנשים רוצים ללמוד נהיגה כמה שיותר מוקדם כדי לצאת ולסוע לערים אחרות 3. בקניון חולון יש 1000 חנויות של פוקס אז לא צריך לחפש בגדים בפוקס במקומות אחרים... 4. לנו יש את השקמה!!!! עיתון מרכזי בחייו של כל אזרח בחולון ובת ים... 5. יש לנו את ימית 2000 BEAT THAT!!! 6. מחולון יצא הגבר הסקסי בעולם הרי הוא מקסים משהו שהיה בגיא פינס!!! 7. יש לנו גן מלא בקקטוסים כדי להזכיר לנו כמה כיף היה במדבר 40 שנה. 8. יש לנו פילבוקס במקרה של שואה גרעינית 9. הכיתה השניה שזכתה בששטוס יצאה מבית ספר גורדון בחולון 10. יש לנו את העדלאידע הגדולה בארץ... טוב חוץ מזה אני יודע שלנו יש את גלידת באר שבע ולבאר שבע אין גלידת חולון...

katykr

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מותק , זה היה ממש ממש יפה!! סיבה 11 הייתה הכי חמודה..למרות שאפילו לא הכללת אותה בסיבות. טוב אם אני כבר כותבת לך כאן אני אנצל את ההודעה להגיד לך ש....... אני
אותך מאד מאד מאד.... ושיהיה גם לך בהצלחה בכימיה מחר!! המון המון

למעלה