../images/Emo26.gifתוצאות משחק-9 .
אוקי,אפשר להגיד ש-4 שירים נאבקו פה ברוב שלבי המשחק על 3 המקומות אבל בסופו של דבר שלושת הוידאו-קליפים מהאלבום מסיימים ראשונים: Rag Doll-11 Angel-10 Dude looks like a lady-10 טריוויה:
19 חברי פורום הצביעו שזה יפה מאוד.המשיכו ככה.
10 מתוך 12 שירי האלבום קיבלו לפחות קול אחד.היחידים שלא קיבלו קולות היו Simoriah ו-Girl keeps coming apart.
המאוכזב הגדול מהמשחק היה Permanent Vacation שהיה לא רחוק וסיים במקום הרביעי עם 8 קולות.בתגובה לתוצאות הוא אמר-"כנראה שאני ייצא לחופשה שלי יותר מהר משציפיתי.נאי מקווה שהיא לא תהיה תמידית ואני אחזור עוד לטורניר". עוד אחד מהמפסידים הגיב וזה היה The Movie שסיים רק עם קול אחד שאמר על שלושת השירים שעלו-"כולכם חיים בסרט,אף אחד מכם לא יזכה בטורניר". Im Down שסיים רק עם 2 קולות בתחתית נעלם מיד בתום ההצבעות,פרקליטו יצא לתקשורת ואמר שהוא סגור בביתו ומאוד מדוכא מההצבעה.בקיצור-He's pretty down right now... המשחק של Pump כבר התחיל ותתחילו להזרים את ההצבעות.
אוקי,אפשר להגיד ש-4 שירים נאבקו פה ברוב שלבי המשחק על 3 המקומות אבל בסופו של דבר שלושת הוידאו-קליפים מהאלבום מסיימים ראשונים: Rag Doll-11 Angel-10 Dude looks like a lady-10 טריוויה: