תוצאות משחק-8...

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifתוצאות משחק-8...

הפתעה הפתעה שוב יש לנו שובר שוויון.זה מראה על המתח של הטורניר ואלו התוצאות הסופיות: Let the music do the talking-11 My fist your face-7 The reason a dog-5 The hop-5 הבאה בתור אצל זקני הפורום היא סבטלנה המכונה-rocket והיא צריכה לבחור בין Reason a dog ל-The hop. אז סבטלנה-הבמה שלך. Make your choice.

rocket

New member
=^_^=

הבחירה שלי היא the hop . מסיבה אחת פשוטה שאת the reason a dog אני לא הכי מחבבת ..

AeroTom

New member
הבחירות הסופיות-

סבטלנה אמרה את שלה ואלה שלושת השירים שעולים לשלב הבא: Let the music-11 My fist your face-7 The Hop-5

AeroSlash

New member
אין טריויה??

נשארנו בחוסר ידיעה מוחלט על תגובתם של השירים לגבי העברתם לשלב הבא.. אחלה שירים..

AeroTom

New member
יש טריוויה וציטוטים:

ההודעה נעשתה במהרה ולכן תגובות השירים והטריוויה לא נכנסו.אך עדיף מאוחר מאף פעם לא- טריוויה:
רק 12 חברי פורום הצביעו הפעם שזה הכי קצת בינתיים בטורניר ופעם ראשונה שירד מ-15 בחירות.נקווה שזה היה חד פעמי...
8 מתוך 9 השירים באלבום קיבלו לפחות קול אחד.Shela היה היחידי בלי קולות.
Let the music do the talking שסיים בקלות במקום הראשון בבחירות אמר: "תנו למוזיקה לעשות את שלה ותנו לי לקחת את הטורניר בקלי קלות". The reason a dog שהיה המאוכזב משובר השוויון הגיב גם ואמר-"לא יודע מה הסיבה שבגללה לא עליתי אבל איך שהוא היא קשורה בכלב כנראה..." המשחק של Permanent כבר באוויר והמשיכו להצביע ולהשפיע!

למעלה