תוצאות משחק-13...

AeroTom

New member
../images/Emo26.gifתוצאות משחק-13...

ובכן 2 שירים פה כבר מההתחלה פתחו פער רציני אבל התחיל קרב מעניין מאוד על המקום השלישי בין JPP ל-Sunshine. אחד פתח פער,השני השווה,השני הוביל ואז שוב שוויון...בסופו של דבר 19 דקות לסיום המשחק הם היו ביחד ובדרך ל-שובר שוויון אבל אז 18 דקות לסיום ענת הכריעה ש-JPP יסיים עם קול אחד יותר... הטבלה הסופית: Jaded-10 Fly away from here-10 Just push play-6 טריוויה:
18 חברי פורום הצביעו.עדיין מחכים לעבור את ה-20...
11 מתוך 12 השירים קיבלו לפחות קול אחד. Trip Hopin' היה היחידי עם 0 קולות.
בעוד בצמרת התוצאות Jaded נשאר צנוע שותפו ל-10 הקולות Fly away from here אמר שהוא "הולך לטוס מפה לעבר הגמר". המאוכזב הגדול מהטורניר היה כאמור-Sunshine שסיים עם-5 קולות,אחד מתחת ל-JPP. הוא הגיב ב-"השמש שקעה עלי היום,אני לא זורח כמו פעם". גם לי האמת חבל מאוד ש-Sunshine לא העפיל אבל אלו תוצאות המשחק וממשיכים הלאה. בנסיון לקבל תגובה גם מ-Drop dead gorgeous שסיים באמצע עם-4 קולות,קיבלנו את תשובתו הדי נבזית והדי ברורה: "Drop Dead..." המשחק של בובו כבר משוחק ושוב תזכורת לגבי מחר: משחק המוקדמות ה-15 של מחר יתחיל בשעה 3 בצהריים ולא 7 בערב!.המשחק של בובו כרגיל יסתיים ב-7 בערב מחר (יהיו 4 שעות בהם ישוחקו במקביל 2 המשחקים). Vote On!

עד יום שבת אני באילת

אז לצדערי אני לא יוכל ליבחור. וגם לא לבוא למיפגש. אם כבר אז פעם הבא, מקווה שיהיה לי טסטר שידבר איתי בעיברית לשם שינוי. ובנתיים ביי לכולם וסוך שבוע נעים

למעלה