תגידו....

../images/Emo26.gif תגידו.... ../images/Emo101.gif

גונבה לאזני שמועה שלשמעוני ושות´ הולכת להיות הופעה באריאל... מישהו יכול לאמת או להכחיש
ו-כמובן; פרטים.... כמה שיותר מהר- יותר טוב....
אגב- מישהו שמע אתמול ת´תכנית ב´קול רגע´ בלילה עם הטונסאי השעיר (
) ואילן בבילון?

זו שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

או ששוב מישהו שכח פה לעכל את הג´חנון כמו שצריך....
בטח שאין לי מושג למה התכוונתי כשאמרתי את זה... קודמן- העיקר שאתה מתחתן עם המיקופון....

kodman

New member
מה את אומרתתתתת!!

חוצפה!
ט-עים ט-עים ווי עוד לא אכלתי סופגניה השנה אני לא מאמין - בדר"כ אני כבר שבועיים לפני טוחן סופגניות. ואני מתחתן עם המיקרופון ועם החמוסה - ושמעתי שאת בוגדת בי עם ברי הברוז שלי ועם חמי החמוס!! תפתחי מועדון את והתוכי הירוק! חוצפה!!
kodman

../images/Emo2.gifאמאאאאא...

מוות...
למחשב שלי יש הפרעה נפשית קלה... קצת לנתק אותי 17 פעם מהאינטרנט.... אופו הייתי
אה כן-
מכחישה כל קשר...
לא, האמת שרוטי- זו בכלל לא אור... פשוט אין לי כח לשנות את ה user שלה... ורק שתדע- עור הקטנה כבר מזמאאאן בקטע של איגואנות.... אתה פשוט לא מעודכן...
חוץ מזה- be carefull- אתה אולי לא יודע, אבל אני עוד יכולה להפליל אותך... כן, שמעתי ש´קמת בהבוקר, גנבת
...´
בחול עופן- ג´חמוס;
אתה לא עוזר לי פה עם הקטע של אריאל וראבק- זה חשוווב... מישו יודע משהו בקשר לאיזה הופעה של סאב באריאל בחופש

kodman

New member
הא?

אריאל? זה החמוס של בן דוד שלי. מה עובר עליך? שוב פעם שמו לך מילוי THC בסופגניה? kodman

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למרות שהחמוס והברווז חמודים להחריד (אגב אני עדיין טוענת לבעלות על הברווז!) תמיד אני מעדיפה את בעל הבית שלהם. הם יותר מדי צעירים בשבילי.

EmGee

New member
הופעה באריאל???

יש כאן עוד מתנחלת? בכל אופן אם הוא יופיע שם אז תודיעי לי... ואיזה תוכנית בקול רגע?

Black Shark

New member
איפה שמעת?

שימי לב למסרים האישיים אצלך..... איפה שמעת שהם באים לאריאל? לפי מה שמעת,מתי הם אמורים לבוא? ולאן (להיכל)?

../images/Emo4.gifהמסרים האישיים שלי קקה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכלל... המחשב הזה עושה עלי פוזות בזמן האחרון...
מכה...
עכשיו זה קצת בעיה שאתה שואל אותי בדיוק את אותם שאלות שאני מחפשת עליהם את התשובות פה... וכן, אני עדיין מחכה למושיע...
אין לי מושג איפה זה אמור להיות (אני בכלל לא מאריאל...) אבל שמעתי על זה מאח של חברה שלי... אתם יודעים מה- בואו נעשה את זה פחות מסובך... מישהו אולי יודע פה איך אני מבררת אם אמור להיות הופעה בכלל.. (איזה שהוא טלפון
שקשור לארגון הופעות של סאב או משהו...) הקטע הוא שאני מהצפון, ואני מתכננת לנסוע מחר או מחרתיים למרכז עד סוף החופש, ושם אין לי אינטרנט- ככה שאני אמורה לדעת איך נסגר כל דבר לפני... אגב- תוכית
- תאכלי חמין

איכסההההה לא נראה לי

ואם תמשיכי להמליץ דברים כאלה אני אמליץ לך לאכול בשר! כןןןןןן תתמלאי בכולסטרול מגעיל כזה! יאאאאאאאאאייייייייייככככככככססססססססס

דרדיייקקק יא שרוטה:)

אני מגלה שאני כותבת בפורום דברים שבכלל לא כתבתי. קודמן, אני מצטערת שבגדתי בך, למרות שזה בכלל לא נכון (ותוריד את הרגליים מהספה, פור גאד סייק!!) בכל מקרה, אני מצטערץ, אבל חמיונית (אשתו של חמי) נדרסה וירטואלית, כנראה שהיא לא תופיע בחישגוזים. היא מוסרת את התנצלותה מראש שבת שלום נשמה

למעלה