שרשור Prophecy-6X21

../images/Emo26.gifשרשור Prophecy-6X21 ../images/Emo36.gif

היום ישודר Prophecy, אתם מוזמנים לשרשר רשמים ותגובות להודעה הזו.

א ו נ י ל

New member
פרק מדהים!!!

בין היפים בעונה ה-6,כמובן שהיום שנקרעתי מצחוק מהיציאות הרגילות של א'וניל! אבל אפשר לומר במילה אחד מ ד ה י ם ,היה פרק ממש יפה ומושקע,והלוואי שכל העונה ה-7 תראה ככה. רק חבל שלא קרה דבר אחד: שיחידת סג-1 וסג-15 חזרו וחיכו להם איזה 20חיילים אז א'וניל אמר שהוא חוזר לסיים ענין פתוח,אז חשבתי שיראו איך כל הלוחמים שבבסיס מצטרפים אליהם...

thrall

New member
מי פה אמר האדון יו לא משהו???

הא ראיתם איך הוא זיין את בעל ואנוביס יחד?

digidestined

New member
אבל הוא בכל זאת הפסיד...

אבל בהנחה שהוא היה אמור להיות מושמד ויצא מזה ובאמת עשה להם חיים קשים...!Yu Go Yu

aשרון

New member
../images/Emo110.gifהנבואה....פרק אדיר

ממש עכשיו סיימתי לצפות ב"הנבואה", פרק אדיר. אוניל ממש מרגיש רגוע ובבית כשהרשע התורן עושה את הקטע שלו, אפילו לרגע לא נלחץ, כמו שצריך. דמותו של ג'ונאס היתה מעולה, וזה נכון מה שפרייזר אמרה, הוא כבר לא צריך לנסות להוכיח את עצמו. השמועות על תפעול השער בארץ תופסות תאוצה מסתבר, יודעים שאנחנו משתמשים בקשתית לחסימה של זרים. איפה הדסקרטיות של פעם, אני שואל אתכם, איפה. שמתם לב, שהנערה ששחררה אותם ירתה באקדח, בדיוק כמו מילי אביטל בסרט. ואיך זה, נערה מעולם אחר יודעת להשתמש באקדח, איך? מחכה למה שיש לכם לומר, שרון.

כרומטי

New member
אבל ממזמן ידוע שיש להם קשתית....

היה אז את הפרק ההוא שאם אני לא טועה אנוביס ניסה לפרוץ דרכה. ובקשר לאקדח.....אין לי מושג....אולי היא ראתה אותם משתמשים בזה או משהו כזה......

א ו נ י ל

New member
אנשים זה כולה אקדח!!!

זה לא איזה וולקן20ממ עם 50 כפתורים שצריך ללחוץ כדי לירות,אקדח בעוד כמה עשרות שנים יחשב למכשיר פרימיטבי... בכל אופן אקדע כל עוד הוא לא נצור זה כלי מאוד קל לתפועל,מה שאני לא מבין זה איך זה שהאקדח לא היה נצור,כי יש הוראות החזקת אקדח,ואני יודע שלדוגמא לוחמי עילית שיש להם אקדח מהצבא תמיד מסתובבים איתו כשהוא נצור{למקרה שלא יפלוט כדור}...

kanshoof

New member
לא רק לוחמי עילית ---->

למה רק הם ??? כל נושא נשק חייב (חוקית ובעיקר הגיונית) לשאת את הנשק נצור. חוצמזה, זה באמת היה פרק מצויין, דרך אגב זה נכון שג'ונס עוזב בסוף העונה הזו ? או הבאה ?

NX01

New member
בסוף העונה הזו (שבוע הבא) כקבוע.

אבל הוא יופיע בהופעת אורח מדי פעם.

digidestined

New member
לא מדוייק...ובנוגע למי שיחליף אותו

ספויילר , מן הסתם. לא היה לי מקום בכותרת
הוא עדיין יהיה בשני הפרקים הראשונים(הוא ודניאל יעבדו יחד)+הופעות אורח ואנשים איפה לעזאזל הייתם??? דניאל יחליף אותו!!!

thrall

New member
לא נכון

תלוי במצב, יש מצבים שוהלכים אפילו עם כדור בקנה בהההההההההההההה

clarip

New member
מה? ג'ונס עוזב???

אז מי יהיה במקומו?! חוץ מזה באמת היה פרק יפה. לגבי ההסבר של סאם על חיזוי העתיד מבחינה פיזיקלית, זה בדיוק מה שאני אוהבת בסטארגייט!..זאת לא סתם עוד תכנית מד"ב שטותית.. זה מבוסס.. מכניסים הרבה הסברים מדעיים בפיזיקה ואפילו בביולוגיה לפעמים. אז מה, נשאר רק עוד פרק אחד אתם אומרים?? מה נעשה?? טוב, בטוח שערוץ אחד קונים את העונה הבאה. אין לי כל ספק..

ענבלולה

New member
הוא עוזב??!?!?!??!?!?! מה פתאום!

מספיק דניאל עזב הייתה לי התמוטטות עצבים עוד פעם!??!?! לא יכול להיות!

moon 0

New member
פרק חביב ביותר!!!

אהבתי את הפילסוף, האם אפשר לחזות את העתיד או לא, מבחינתי ברור שלא!!! כלומר תחשבו על זה, כל מאית שניה, כל פעם שמישהו מחליט לפנות ימינה במקום שמאלה, כל פעם שהרוח במקרה משנה כיוון, העתיד שלנו משתנה לחלוטין, כלומר יכול להיות שמחר כדוה"א עתיד להיחרב אבל הוא לא יחרב רק בגלל שמישהו עצר ברחוב לקשור את השרוכים של הנעלים, בקיצור: תורת כאוס בפעולה!! בהחלט אהבתי!!! אההה, עוד משהו שהייתי חייבת לציין... הפרצוץ של ג'ונס מעצבן!!! לא יודעת למה, אבל היום כל פעם שראיתי את הפרצוף שלו עלה די דחף בלתי נשלט לארגן לו מחדש את הצורה, פשוט יש בו משהו מעצבן!!! לא??? לילה טוב לכולם!!!

יופי של דבר

היה יופי של פרק. החזיונות של ג'ונס על האפוקליפסה שתפקוד את הארץ פשוט עשתה לי את הפרק וגם עשתה לי צמרמורת. חשבתי לעצמי - לא יכול להיות שזה המ שיקרה ואז נזכרתי שזה פרק אחד לפני סוף העונה והבנתי שהכל עוד יכול להיות (בהתחשב בעובדה שאני לא קורא ספוילרים). ההתעסקות הפילוסופית גם היתה ממש במקום ולשם שינוי גם הבנתי את מה שסם הסבירה לג'ונס, שלדעתי הפרצוף שלי הוא באמת בסדר גמור, הוא קצת צריך לעבוד על הבעות הפנים כשהוא חושב אבל חוצמזה הוא בסדר גמור. עוד נקודה מעניינת
שמתם לב שמות דיבר כמו טיאלק ? (הכוונה מבחינת ביטויים) האם לא אמור להיות איזשהו הבדל מינימלי בין ג'אפה לגואולד ? וכמובן, הבדיחות שאוניל הריץ על נציגת הטוקרה ועל מות..אין אין עליו. זהו, מספיק לא ?!

moon 0

New member
מה?????????????????????

מה ז"א הפרק הלפני אחרון של העונה????? שבוע הבא נגמרת העונה??? אבל זה רק התחיל??????!!!!!!!! תרגיע אותי מהר לפני שאני מקבלת התמוטטות עצבים!!!!

למעלה