שרשור תמונות מפרקים

תמונה עשרימית ואחרונה

וכן כן אלה הקרומגס בתמונה 11... מה? זה שהם דומים לקופים אומר שאין להם מעצב שיער? מה שמביא אותי לעוד נקודה- ראינו אי פעם קרומגית? (נראה לי שזה נושא ששווה לפתוח עליו שרשור חדש אפילו...).

SaberTooth

New member
ראינו חצי-קרומגית...

בפרק עם העולם שבו מאמנים לוחמים אנושימגים (Humagges - אני לא לגמרי בטוח שככה מאייתים את זה) והם צריכים לצוד את האסירים בני האדם. אחת הלוחמות שבה התמקד הפרק הייתה אנושימגית.

Lockergnomie

New member
היא קצת התאהבה בקווין..../images/Emo9.gif

רק חבל שהחבר שלה רצח אותה בסוף... היא נייתה טובה..!

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif|מיוחדת|

מעצבן אותי שהיא התאהבה בקווין. לאורך כל הפרק היו רמזים לכך שמשהו יקרה בינה לבין אחד הגברים, אבל לאורך כל הפרק הייתי בטוחה שזה הולך להיות קולין! ואח"כ החבר'ה חטפו אותה והיא התאהבה בקווין.
גם היה את הקטע הזה עם מגי-קולין-קווין. הרבה פעמים היו סימנים (אולי זה רק אני, אבל...) לכך שבין קולין ומגי יתפתח משהו כי הם היו יכולים להיות פשוט זוג נפלא ואז בפרק עם הבן של מגי וקווין קולין זרק תשובה מאולצת ועצובה כזו כשהבן שלהם אמר לו "אתה דוד שלי, אתה יודע?"... כלומר, לכל אורך העונות עם מגי וקווין הייתה בטוחה שהם יהיו יחד, אבל עדיין. אם ווייד הייתה נשארת הייתי מחברת אותה עם קולין ומגי עם קווין.

Lockergnomie

New member
לא לא..!

וויד וקווין! הם היו הזוג הכי חמוד בסדרה (כאילו כמה זוגות כבר יש?
)! אני הכי זוכרת את הקטע בפרק Summer of love עם האסטרואיד הזה, ואיך שוויד וקווין התנשקו במרתף ואז הפרופסור בא ובכלל לא הרגיש שהם מתנשקים ושהוא הורס קטע רומנטי..
אני לא כל כך אוהב את מגי, היא שתלטנית כזאת. וויד בעלת מזג הרבה יותר עדין, היא יותר מתוקה כזאת ויותר טובת לב, ולפי דעתי היא יותר מתאימה לקווין. אם כבר "עושים" זוגות, אז את מגי הייתי מצרפת לקולין - הם ניראו חמודים ביחד בפרק ההוא עם הסמים שהשתמשו בהם בתור תרופות כל היום... איך שהם הוכנסו ל"מרכז שיקום" ואז התנהגו כל כך מוזר ומצחיק.. וחמוד!

וויד וקווין ממש חמודים ביחד../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

מסכימה איתך במאה אחוז!. גם אני הייתי שמה את וויד וקווין ביחד ואת מגי וקולין ביחד. זה פשוט דפוק מה שקרה שוויד וקווין היו דיי מאוהבים ואז מגי הצטרפה וכל המתח המיני עבר להיות בין קווין למגי ורמי ווויד החלו להתאהב כזה. נ.ב. summer of love לא היה הפרק עם האסטרואיד היה לו שם אחר (לא זוכרת אותו כרגע). summer of love היה הפרק שהם התפצלו בגלל הצרעות והדיעו לעולם שנות השישים כזה שחשבו שוויד ורמי נביאים.

haunter

New member
לאף אחד זה לא נראה מוזר,

שההורים שלו קראו לבנם "מלכה"?? מילא שיקראו לו קינג או משהו!

למעלה