שרשור טפטים הכנתי כמה...ואעלה עוד יותר מאוחר או מחר
M MissPop New member 8/6/06 #1 ../images/Emo26.gif שרשור טפטים הכנתי כמה...ואעלה עוד יותר מאוחר או מחר
I I מ י ר ב I New member 9/6/06 #5 אהבתי מאוד... רק בתמונה השמאלית קרן נראית קצת חולה... אבל את ממש מוכשרת...הלוואי עליי להבין משהו בפוטושופ... תודה!!!
אהבתי מאוד... רק בתמונה השמאלית קרן נראית קצת חולה... אבל את ממש מוכשרת...הלוואי עליי להבין משהו בפוטושופ... תודה!!!
M MissPop New member 9/6/06 #7 תודה ../images/Emo13.gif גם אני לא הבנתי עד לפני שבועיים ועדיין לומדת על התוכנה, משחקים עם זה ורואים מה יוצא
תודה ../images/Emo13.gif גם אני לא הבנתי עד לפני שבועיים ועדיין לומדת על התוכנה, משחקים עם זה ורואים מה יוצא
ש שגעוגי New member 9/6/06 #9 אם את צריכה עזרה בפוטושופ אז> הבלוג הזה יכול לעזור לך- http://www.israblog.co.il/126052 יש שם הרבה מדריכים לפוטושופ, פיינטשופ ועוד..
אם את צריכה עזרה בפוטושופ אז> הבלוג הזה יכול לעזור לך- http://www.israblog.co.il/126052 יש שם הרבה מדריכים לפוטושופ, פיינטשופ ועוד..
R Rachel47 New member 9/6/06 #10 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאכן../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif גמני משתמשת בו הרבה כשיהיה לי זמן אני גם אכין טפטים של המושלמת כרגע אני שוקעת במנע"ס
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאכן../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif גמני משתמשת בו הרבה כשיהיה לי זמן אני גם אכין טפטים של המושלמת כרגע אני שוקעת במנע"ס
R Rachel47 New member 9/6/06 #12 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifברצינות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif דיייייי אני זוכרת שכשהשיגו לי את הפוטושופ בקושי ידעתי לפתוח אותו ואז שלחו לי את הבלוג הזה אעעההא אני סוגדת לך *אההמממ*מסנג'ר*אהההמ*
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifברצינות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif דיייייי אני זוכרת שכשהשיגו לי את הפוטושופ בקושי ידעתי לפתוח אותו ואז שלחו לי את הבלוג הזה אעעההא אני סוגדת לך *אההמממ*מסנג'ר*אהההמ*
ש שגעוגי New member 9/6/06 #6 גם אני הכנתי טפט../images/Emo26.gif אני כלכך אוהב פוטשופ (חחח, מצחיק אותי המשפט )
ט טל ליהיא New member 9/6/06 #16 מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום לפני שיצא הסינגל החדש אני אביא לך את המילים שתכיני לו גם משהו יפה... עם התמונה של הסינגל שהיא התמונה הכי יפה של קרן... אבל אסור עדיין לפרסם אותה
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום לפני שיצא הסינגל החדש אני אביא לך את המילים שתכיני לו גם משהו יפה... עם התמונה של הסינגל שהיא התמונה הכי יפה של קרן... אבל אסור עדיין לפרסם אותה
L love billy zane 2004 New member 9/6/06 #19 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif שמחה שבסוף הצלחת אהבתי מאוד!!