שרשור הפרק הראשון

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gifשנים חיכיתי לרגע הזה

שתגיע סוף סוף סדרה כדוגמת בוורלי הילס האגדית. אולי לא בדיוק אותו דבר, דומה, הקונספט והביצוע, וזו אחלה של סדרה. לראות עשירים צעירים שמרוב שיש להם כל כך הרבה כסף, הם מוסיפים לעצמם צרות מיותרות. ממש כיף. סוף סוף סדרה ששווה לחכות לה.. מקווה שיביאו גם את העונה השניה

horror

New member
אין מילים בפי

אהבתי מאוד! צפויה התמכרות ברמות קשות ביותר.

ראיתי את הפרק הראשון..

אין ספק.. סדרת דרמת נעורים קיצ'יט אמריקאית טיפוסית..נחמדה מאוד.. שווה לראות.. אחלה ערוץ היס ויקאנד הזה..

הרמוני

New member
האמת.....

שלא ראיתי אתמול כי אין לי יס
אבל אני אגיב בכל זאת למרות שראיתי את הפרק כבר מזמן... אחלה פרק! אני התמכרתי לסדרה כבר מהפרק הראשון, זו פשוט סדרה ממכרת כזאת, אבל אני חייבת לציין שהייתי בשוק מזה שכל הצעירים אמורים להיות בני 16 כי הם נראים קצת יותר מבוגרים...(אני יודעת שמישה במציאות בת 18 ובנג'מין בן 25) חוצמזה הייתי קצת עסוקה בלהיזכר מאיפה כולם מוכרים לי כי הרבה שם מוכרים וזה מה שגיליתי: סנדי- פיטר גאלגר מ"בזמן שישנת"... (נראה לי) קירסטין- מוכרת, עדיין לא גילתי מאיפה, ג'ימי קופר- ג'ושוע מ"חברים" ג'ולי קופר- תפקיד אורח באוורוד מריסה- מישב ברטון תפקידים קטנים בחוש השישי ו"נוטינג היל" סת'- אדם ברודי- דייב מבנות גילמור. וזה מה שעלה לי בינתיים מהזכרון..... בהמשך העונה מופיעים עוד שחקנים מוכרים אבל אני לא ארחיב פה...

ערן1987

New member
נראה קצת מאכזב

אבל מצד שני,זה פרק ראשון.. הסיפור היה קצת צפוי,הרבה קיטשיות אבל,אני אמשיך לראות עד שיימאס או עד שאתמכר.. הראשון שיקרה

DesertRose7

New member
ראיתי וראיתי!!

סוף סוף!! חיכיתי לזה הרבה חודשים!! באמת בשביל פרק ראשון זה היה טוב!! היה צפוי בחלק מהקטעים.. אבל היה בסך הכל בסדר!! אני ידוע תשאני הולכת להתמכר לזה!! ממש אהבתי א תהמוזיקה!!ואני אלך להציץ שוב בשרשור פס-קול שהעלתם! אדם ממש מצחיק אותי.. יותר נכון סת' הוא נראה כל כך אומלל לפעמים שזה מצחיק! וכל הזמן.. היי ריאן מה קורה? היי לוק מה קורה? אבל הוא כל כך חמודי! ובאמת היה עצוב לראות את ריאן נכנס לבית והכל ריק!! רק מה זה הנייר שהיה שם?? לא ממש הבנתי את זה! ועוד דבר שכבר אמרו פה.. זה בארמת נראה מוזר שילדים בני 16 מתנהגים ככה.. באמת קצת פלצני אפילו קצת קיצוני ומוגזם.. אבל אולי זה באמת ככה שם..

מילאן

New member
מזה התלהבתם כל כך?../images/Emo4.gif

אין שם משהו שלא ראינו בעבר בסדרות נעורים כאלה. הדבר היחיד הלא צפוי שהיה, זה שאביה של הנערה לא יצא בדיוק כשההוא לקח אותה מעולפת בידיו והאשים אותו בכך שהיכה אותה או משהו כזה. אבל בעקבות המלצתך, אמשיך בכל זאת לראות עוד כמה פרקים.

Aviad1987

New member
אף פעם לא שופטים סדרה ע"פי פרק 1

ועוד הפרק הראשון צריך לחכות שהעניינים יתפתחו ואת תראי שלא כל הכיוונים של הסדרה הזאת הולכים ל"דרמות נעורים זולות". ככה לפחות לי נתנו להבין

ט א ר ג ט

New member
על פניו

נראית כסדרה מעניינת... הליהוק נראה ממש מוצלח, העלילה ממכרת. אפילו היו קטעים, שבהם ממש התרגשתי... כמה חבל שזה רק פעם בשבוע... נ.ב וגם השחקן הראשי נראה מעולה, שזה בהחלט מוסיף..

m a i 7 6 0

New member
יפה

חחח הכי אהבתי שם את סנדיי כזה טוב לב וכמובן את סת' כזה חממוד חחחח אבל כמו שכבר כתבתי כבר ראיתי אותוו חחחח

Lost Dreams

New member
למה סאמר

והחברה השנייה השאירו את מריסה ככה על הרצפה? עדיין לא קלטתי את זה
למה כולם מתלהבים מסאמר? לפחות בפרק הראשון היא נראית כמו הבימבו האמריקאית הטיפוסית.

Aviad1987

New member
לדעתי זה כל הקטע בסדרה הזאת

כולם "נראים"...ז ה רק על פני השטח. אני בטוח שעוד נתוודע למה שקורה בפנים.

m a i 7 6 0

New member
כי

כי הם פחדו שאבא של מריסה יתפוס אותן ונכון סאמר ניראה בימבו אמיתית בפרק הראשון אבל אחר כך היא מממשששש לא כזו

הרמוני

New member
בדיוק מה שאני חשבתי....

כשראיתי את הפרק הראשון אז סת' כל הזמן דיבר על סאמר. סאמר פה וסאמר שם...ואז הראו אותה פעם ראשונה והתגובה שלי הייתה: "זאת סאמר?!" כולה נראית פרחה רדודה ושטחית לחלוטין. אבל בהמשך העונה זה פשוט משתנה לגמרייייייי!

dht160

New member
בדיוק !! לכן היה מוזר לי כל כך

לראות את זה. אני כבר ראיתי את כל העונה ואני מכיר תדמויות לעומק ואת האופי של כל אחת ועל פי הפרק הראשון ממש לא היה אפשר לראותא ת זה. אחי ראה איתי היום את השידור החזור בצהריים אחרי ששנה הוא לא מפסיק לשמוע על הסדרה הזאת ממני וישר אמרתי לו'קריסטין היא מלאך היא בכלל לא כמו שנרראה מהפרק הראשון' אותו דבר לגבי שאר הדמיות. תלמדו להכיר את הצדדים שלהם גיא

DesertRose7

New member
מש ככה!!

אחרי כל הדבורים של סת' ציפיתי לפחות לאיזה מלאך עם הילה על הראש! אבל ממה שקראתי כאן אני מבינה שזה עוד ישתנה.. היא באמת תפסה את תפקיד ה'בימבו'.. לפחות בפרק הראשון! אבל אם סת' והיא עומדים להיות ביחד אז אני מבינה שהיא לא באמת כזאת!! כדאי לה..

בוביץ

New member
חלק מהקטע של סאמר שהיא הבימבו

טוב אבל אני מציע שלא נספליאר ונגיד את זה בלי סימן ספוילר כי זה הורס תנו לאנ שים לחוות א ת הסדרה זה לא פייר שאנחנו הורסים את זה

למעלה