שמות מוזרים

../images/Emo26.gifשמות מוזרים../images/Emo36.gif

טוב אז ככה: שכל אחד ישרשר לפה שמות מוזרים של אנשים שהם מכירים מהארץ או האזור שלהם...אני הולכת לביצפר בין לאומי ויש לנו כל מיני טיפוסים עם שמות מוזרים אז ככה: Karinou Sechaba Noeleen Una Sandeep Kirsty Nekateko Samir Barniz Kellsy אם אני יזכר בעוד, אני ישרשר...

sivani

New member
חחח רעיון מגניב ../images/Emo13.gif

אחד בשם נבויישה (אין לי מושג איך כותבים באנגלית) הוא מזימבבואה..חחח janelle daphne candy sharlin jihoon וכל מיני שמות סיניים אחרים שאני לא יודעת להגות

חחח

עוד: Candice Luchiana Gavin Tyrone Erin Irini WEdwin Yung-Ching Chi Nushka Reghard Theo Taryn Ross Marilena Hetal Louri Louelle Mariama Natena Kenysa Donne Larisha Laila Tasneem Riebeeck זאת בערך כל השכבה שלי...רק עם שמות המוזרים

BoR|S

New member
אין חיה כזאת...

ואם כבר, אז ניקח משהו מהספרות: Emanuel Goldstein Rincewind Monteg (אני לא בטוח בקשר לאיך שכותבים את השם הזה) בכל אופן, אין כזה דבר שם מוזר, זה שם שאולי מוזר לנו כי באנו מתרבות אחרת שיש בה שמות אחרים, אבל הוא יכול להיות נורמלי לחלוטין במקום אחר.

אה?

מה מוזר בקירסטי?
שם דיי נפוץ. אני לא מכירה כאלו בחיים האמיתיים, אבל מהאינטרנט אני מכירה אחד שקוראים לו מאנוז´, אבל זה גם שם דיי נפוץ, לפי מה ששמעתי
אה, בעצם היה לי אחד בשכבה בשם למלמו. אבל כמו שנאמר כאן, בתרבות אחרת השם הזה יכול להיות מאוד שגרתי וממש לא מוזר.

כמו שכבר אמרו

זה לא שמות מוזרים, כמו שלהם שמות ישראלים נשמעים מוזרים אבל בכל זאת אני מכירה שתי סיניות שלאחת קוראים מיאו ולשניה קוראים מיאו מיאו, יש גבול למוזרות! גם בבית ספר היו לי שמות תמוהים למדי... CLEMENTINE (מי קורא לבת שלו קלמנטינה?!) והיתה מישהי שקראו לה INDIA. לכו תבינו... לגבי שמות סינים\קוריאנים\יפנים, הם לא מוזרים בעיני, סתם בעייתי להגיד את השמות שלהם

נכון..

.. יש הרבה שמות שלנו נשמעים לא משו ולאחרים הם רגילים לגמרי.. אבל כמו שבארץ יש אנשים עם שמות יוצאי דופן , ככה גם אצל האחרים.. ואף אחד לא ישכנע אותי ש- Kissel ו- Sallo הם לא שמות מוזרים..
ואפרופו שמות.. מה דעתכם על מייפל לילדה?
?

Bergkamp

New member
דווקא Sallo זה שם נפוץ בסקנדינביה

ובקשר לשמות הסיניים, בסין הרבה אנשים קוראים לילדיהם בשם שחוזר על עצמו ("מיאו מיאו" כמו שנכתב מקודם) כדי לתת כבוד ושהאחרים יתנו כבוד גם. ומה כ"כ מוזר בשם Ross או Laila?

rain girl

New member
יש לי רעיון!

אולי תציינו שמות שאתם חושבים אותם ליפים במיוחד?

FuzzyWuzzyGirl

New member
הממ...

על שם הסירופ?
או העץ? מירי On the other hand, you have different fingers. -- Steven Wright

eb182

New member
אני יודעת

היא באמת רוסיה יש פה יותר מדי רוסים ויהודים

FriendlyFriend

New member
אה קה...........

בביצפר הקודם שלי הייתה מישהי בשם קסניה......(האמת היא שהיו שתיים באותו השם.........אחת מטומטמת ואחת לא)

מה עם טולו?

זה איזה ניגרי אחד שקוראים לו- tolu ולאחיו קוראים- abayomi ויש עוד- dwaraka fumie diya וכמובן את הקוריאנים- you-youn soeng-ho hye-jin ושמתם לב שתמיד השמות הפרטיים שלהם ארוכים נורא, אבל השמות משפחה נורא קצרים? זה כזה- nee laam hu זה נורא מצחיק אותי.... ואני יודעת שבשבילם זה נורמלי ובשבילנו זה מוזר... אתם מדברים אם מישהי שבהתחלה קראו לה רק- ג´ערה... או יהרה...

למעלה