שלום!!!!

Milk Me

New member
../images/Emo26.gifשלום!!!!../images/Emo36.gif

אז יש לי שאלה בקשר לממשקי מידי... אני מעוניין להופיע בעזרת מחשב נייד ומקלדת שליטה ודרך המחשב להשתמש בסאונדים של vst שונים לצרכים שונים.. אז ככה הבעיה העיקרית היא שאין במחשב הנייד כרטיס קול איכותי אלא כרטיס אשר מגיע עם המחשב הנייד.. שאלתי היא מה אני צריך לקנות בכדי לנגן במקלדת ללא לייטנסי.. האם אני צריך ממשק מידי כמו בקישור הנ''ל http://www.halilit.co.il/index.php?action=recshow&subcat_id=33&item_id=297 או אולי אני בכלל צריך מקלדת שליטה עם כרטיס קול משולב בתוכה כמו בקישור הנ''ל http://www.halilit.co.il/index.php?action=recshow&subcat_id=41&item_id=693 תודה רבה לכל העונים!!!

וברכה../images/Emo13.gif

את המקלדת אינני מכיר,כך שאינני יודע אם היא תתן מענה להופעה.ממליץ לקחת את המחשב נייד לחלילית,לבקש שיחברו את המקלדת למחשב ולבדוק את העסק באופן מעשי.

epotex

New member
בעיקרון אתה תצתרך לטפל בליטנסי

עם הכרטיס קול הקיים{אני בספק} או לקנות כרטיס קול חיצוני לא יקר שמיועד להופעות והקלטות חיות דהינו מתחבר אל המחשב בחיבור USB ישנם כמה חברות כמו ESI שמייצרות כרטיסים זוליים ומצהיירים על לייטנסי 0 {לא מיניסיוןאישי} תבדוק זה גם תלוי עד כמה VST אתה מעוניין להשתמש בו זמנית ככול שיהיו יותר תצתרך שהבאפר של הכרטיס יהיה יותר גדול וזה מה שיגרום ללייטנסי גדול כך את זה בחשבון אתה צריך להגיע למצב שיש איזון בין כמות הבאפר לVST כדי שהלייטנסי יפחת לגבי הטיפול בלייטנסי עם הכרטיס הקיים תריץ חיפוש על KX PROJECT זהוא תוסף תוכנה שמתיימר להוריד את הלייטנסי הכי קרוב ל0 אני באופן אישי השתמשתי איתו בעבר הרחוק עם קרייטיב 16 {כן כן הכרטיס הזקן והטוב}אבל קח בחשבון שיש איתו המון בעיות{יכול להיות שהדרייבר שופר} ויישנו עיוות {לא כזה נורא} בסאונד תבדוק את זה ואם תוכל לעדקן אותי ב"ניסוי" עם ה KX אני ישמח

Milk Me

New member
תודה רבה!!

רבה על העזרה המהירה אני באמת ינסה את התוכנה הזאת.. אבל מהו בעצם ממשק המידי במצורף בהודעה הקודמת????

epotex

New member
לא נראה לי שאתה צריך אותו

מיכיוון שהוא לא יפחית לך את הלייטנסי הוא יוכל לשמש אותך רק עם המקלדת שלך מתחברת בחיבור שהוא לא USB{גויסטיק} וישמש בעצם כמתאם לUSB בין המקלדת והמחשב יש כאלו שמשתמשים בממשק מסוג זה על מנת להרחיב את כות ערוצי המידי יעיל כאשר יש כמה אורגנים ואתה רוצה לנגן עם כולם בו זמנית את מלוא הערוצים שהם מסוגלים לנגן בהצלחה בניסוי........:} דרך אגב שלחתי לך אז מסר תשובה עם האימייל שלי למסנג'ר לא קיבלת?

גמני בספק

הכרטיסים הסטנדטיים לא הולכים טוב עם MIDI שגוזל הרבה משאבי מערכת. צוצלץ גם להגדיל את הזכרון מ256 ללפחות 512. יש מצב לעשות את זה במחשב נייד

Milk Me

New member
אז ככה...

קיבלתי את המסר אין לי מסנג'ר אני לא סובל... ואולי למישהו אז יש רעיון טוב יותר ממקלדת עם כרטיס קול מובנה או משהו בסגנון.. אני רוצה להופיע עם סאונדים של vst ! אז מה אני יצטרך לעשות בשביל זה.. אי סיכוי למשהו אחר???

epotex

New member
איזה VST ספציפי אולי הוא לא

זולל הרבה זיכרון{אני מכיר הרבה תנסה אותי} תנסה לחשוב אולי על מה שאיש הרוח אמר בנוגע לזיכרון רק שלטווח הארוך מניסיוני כמות הVST שאתה עובד איתם רק גודלת וכמות הזיכרון הפנוי פוחתת :} אני עכשיו במחשב של האולפן הוספתי עוד ג'יגה זיכרון בגלל מחלת ה VST :} מחשב עם 2 ג'יגה והיד עוד נטויה :}

epotex

New member
השורה הראשונה אמורה

להיות מנוסחת בצורת שאלה .... ברח לי ה---------->?

Milk Me

New member
הבנתי עכשיו...

תודה על התשובה.. כנראה שאני יוותר ע להרעיון ויבחר בכל זאת בסינטי אלקטרוני.. התקציב יגדל קצת ואני כנראה יקנה או את ה korg ms2000 או Novation K-Station אחד מאלו.. מה דעתכם בעניין???

epotex

New member
לך על הMS2000

אני משוחד :} לגבי הנובה סטיישן הצלילים שלו יותר אפקטיים כאלו לעומת הMS ה MS אחלה כלי יש לי אותו כמעט 4 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו הוא ישנו גם בגרסת המודול{ RACK} יכול להיות שיהייה לך יותר זול לקנות את הRACK ומקלדת שליטה תבדוק אתה קונה חדש או יד שניה?

Milk Me

New member
אההה..

ראיתי מישהו מוכר יד שניה.. חדש ראיתי את הms2000b יש הבדל בין החדש ולשני??? אני יודע של b יש מיקרופון האם גם ך2000 הרגיל יש?? והאם ניתן להגיע לפדים טובים ואפילו להמונד???

epotex

New member
אם יש לך ידע מינימלי בסינטוז

תוכל ל"התעסק" עם הנובים{כפתורים} ולהגיע לצלילים שאתה מחפש בMS2000 B לא יצא לי להיתקל אבל הבנתי שההבדל הוא מינורי ישנו מיקרופון יעודי שמתחבר{מה שגם ברגיל אפשרי לחבר} ויש לסינטי אפשרות לעבוד גם כווקודר{VOCODER} והוסיפו או ריעננו את בנק הצלילים ולפי מה שאני הבנתי אין הרבה הבדל כי גם הרגיל יכול לעשות את כל מה שתארתי רק שהוא לא בא עם מיקרופון... סתם לידע כמה הוא רוצה עליו?

Milk Me

New member
או קיי...

דבר ראשון מהו בעצם הVOCODEr ??? ומה אמור להיות טווח המחירים?<?? כי במרום הוא נמכר אני חושב ב4500 משהו בסגנון הזה... ה2000b אז כמה אמור לעלות הms2000 הישן יותר..

epotex

New member
קשה לי להסביר בידיוק מזה

VOCODER זה מין אפקט שמתלבש על צליל כל שהוא ומעוות אותו לצליל אחר זה נשמע די נחמד הרבה אמנים משצמשים בזה קשה לי לחשוב עכשיו על שיר אבל אני מבטיח שברגע שאני יזכר אני יכתו ב לך רציתי לדעת כמה הוא ביקש על היד שניה כי יש לי חבר שמתאחד עם אולפן אחר ומעוניין למכור את ה MS 2000 וכרטיס קול של סטיינברג MI4 {הכרטיס דיי חדש משהו כמו חודשיים} ולגבי הסינטי הוא לא יודע כמה לבקש אני מעריך משהו כמו 2000 - 2500

Milk Me

New member
אהההה...

הוא ביקש עליו 2200 אבל יכולתי עוד להוריד אותו.... דר''כ אם אתה מעוניין למכור דבר איתי בטלפון אני ישלח לך במסרים....

למעלה