שלום לכולן!!

ליהיא 3

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולן!!

אני קוראת די פאסיבית של הפורום ושואבת מכן עידוד ודאגה בעת ובעונה אחת... אני מחשיבה עצמי עדיין חדשה בעסק, אחרי שני מחזורי איקקלומין אצל רופא בכללית עברתי עיר ורופא (פרטי), שסוף סוף הסביר לי שאני פוליציסטית. אני עכשיו לפני הזרעה שניה עם איקקלומיןוכבר די מודאגת. למישהי יש מידע על פוליציסטיות (לי גם יש היסטוריה של היפרפרולקטינמיה אבל הרופא שלי לא כ"כ מתיחס לזה)? משום מה נראה לי שהרבה לא יוצא מההזרעות האילו (למרות שהרופא שלי דוקא שזה מעלה את הסיכוי בהרבה) אולי מישהי יכולה לספר על נסיון חיובי - הריון אחרי הזרעה? או שאין כאן כאילו... בבקשה קצת עידוד!

bapi

New member
לפני הכל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ודבר שני - למה את חושבת שאין הריונות מהזרעות? הרי אם כך היה הדבר לא היו בכלל מנסים את זה. אני באופן אישי מכירה מספר לא מבוטל של בנות שנכנסו להריון מהזרעות (כמעט כולן מהפורום שלנו) אז אם אין בעיית זרע ממש חמורה אכן ההזרעה מעלה את הסיכויים להריון. אם את רוצה - את יכולה לפנות לפורום הריון אחרי טיפולים שם יגידו לך כל הבנות שהצליחו מהזרעות. לגבי מידע על פוליציסטיות - את יכולה לחפש בסרגלים למעלה שם יש שאלות נפוצות ומאמרים שיוכלו לעזור לך. בהצלחה ומקוה שמהר מאוד תעברי מפה.

למעלה