שלום לכולם,

l u c k y1

New member
../images/Emo26.gifשלום לכולם,

זקוקה להמלצות לאיזה מכון פוריות ללכת? האם למכון דרך קופת החולים, או לדרוש למכונים פרטיים, בבתי חולים. אשמח לקרוא את המלצותיכם שמאוד יעזרו לי. בתודה מראש.

ססוני

New member
שלום לך, כדי שנוכל לעזור לך ספרי

לנו מאיפה את בארץ, באיזו קופ"ח וכו'. תקבלי כאן המון המלצות.

l u c k y1

New member
../images/Emo41.gif אני ממרכז הארץ,

ונמצאת בקופת חולים מכבי. אני מתלבטת ולכן שואלת היכן עדיף, מכבי, או בבית חולים?

geni1

New member
היי | lucky1 ../images/Emo140.gif

גם אני ממכבי ואני מטופלת במרכז לבריאות האישה שלהם בראשל"צ . האחיות שם מקסימות וגם ההשבחה נעשית קרוב לשם (אמריקן מדיקל סנטר) , כך שאין צורך להתרוצץ יותר מידי! בהצלחה!

orname

New member
גם אני טופלתי שם והייתי מרוצה

אווירה ביתית יחסית, אחיות מדהימות, טכנאיות אולטרסאונד עדינות ונעימות (רובן). בדיקות הדם ומעקבי הזקיקים יכולים להיות מבוצעים שם (וזה מרוכז בשעות הבוקר המוקדמות כך ש"לא מתערבבים" עם תורים של מעקבי הריון וכד' - ועדיין אם את אצל הרופא (ד"ר ויסמן הנפלאאאאאאאאא!!!!!!!!) וצריך לעשות בדיקת אולטרסאונד היא מתבצעת מידית קומה למטה - בלי צורך בקביעת תורים מראש או טירטורים. הטיפול שם חוסך כאבי ראש - הפניות טפסים וכד' ובעיקר חוסך בירוקרטיה. בהצלחה והכי חשוב במהירות !!

diklak

New member
איפה בראשון בדיוק?כי לי יש הפניה

לעשות מעקב זקיקים , הם גם עושים שם? יש לכן כתובת מדויקת וטלפון?

geni1

New member
זה בלישנסקי 1 , אני חושבת

בבניין הירוק , ממש בתחילת הרחוב. מקסימום תשאלי במוקד.

orname

New member
לישנסקי 1 - 03-9634780

עושים שם מעקב זקיקים וגינאלי (תתפלאו יש מקומות שעוד עושים ביטני...) וגם בדיקות דם אם יש צורך. צריך לקבוע עם המזכירה. בדר"כ עושים מוקדם בבוקר עד השעה שמונה. עקורני במיוחד בגלל בדיקות הדם מכיוון שאין שם מעבדה ובערך בתשע מגיעים לאסוף את הדגימות שנאספו שם.

orname

New member
לישנסקי 1 - 03-9634780

עושים שם מעקב זקיקים וגינאלי (תתפלאו יש מקומות שעוד עושים ביטני...) וגם בדיקות דם אם יש צורך. צריך לקבוע עם המזכירה. בדר"כ עושים מוקדם בבוקר עד השעה שמונה. עקורני במיוחד בגלל בדיקות הדם מכיוון שאין שם מעבדה ובערך בתשע מגיעים לאסוף את הדגימות שנאספו שם.

למעלה