שירשור סקס אנאלי

virginsuicides

New member
../images/Emo26.gif שירשור סקס אנאלי ../images/Emo36.gif

או שתמצאו על מה לדבר

j i m m y

New member
מה עם סקס אנאלי ?

ניסית פעם ? זה אחלה דבר.. יש המון שרוצות, יש המון שלא רוצות.. ובד"כ כל עוד אתה לא הומופוב זה לא מפריע לך ..

תתפלא

יש אנשים שהם לא הומופובים וזה כן מפריע להם. מין אנלי זה סיפור מהתחת
(כמה שנון אני היום)

j i m m y

New member
תגידו , גם לכם יש בעיה להעלות את

האתר הלא רשמי של TOOL ? אני מתכוון לTOOLSHED.DOWN.NET . משום מה בתקופה האחרונה, אני מדבר על כמה ימים אחרונים, אני בכלל לא מצליח לגשת לאתר הזה !

virginsuicides

New member
סטארדוג יקר!

מין אנאלי זה מוטיב נפוץ במוסיקה של טול, לכן מעלים את זה כאן..... מאיזה חור כל אחד כאן עושה סקס, לא ממש מעניין אותנו. אך אם האקט עצמו מגעיל אותך בטירוף, מציעה לך שתכוון טוב בפעם הבאה שאתה וחברה getting it down

virginsuicides חביבתי!!

ידוע לי על ה.... אה.... "חיבה" של Tool למין אנאלי רק היה לי רצון להגיב על מה שjimmy כתב. ובקשר לאקט עצמו אף-פעם לא היה לי בעיה עם הכיוון Thank you very much.

j i m m y

New member
וזה מעלה תהייה חדשה:

האם מיינרד יקירנו אוכל בתחת ? o´ \,=,/ ´o ((___)) \\||||||||||||// (o o) (0 0) (@ @) -oo0--(_)--0oo----nn--( o__o )--nn-----o00o---{ }--o00o---

virginsuicides

New member
מיינרד אמר פעם..

בראיון של pc לאחר שנשאל מה עמדתו לגבי הומוסקסואליות, שהומוסקסואליות היא האבולוציה הבאה של המין האנושי, והאדם הסטרייט הממוצע פוחד מהשינוי הזה. אז אני מסיקה שלפי מיינרד, הומוסקסואליות היא עתידנו. אז כרגע אין זה משנה אם מיינרד אוכל בתחת או לא. קראתי גם שיש לו ילד והוא מאורס לחברה שלו. מה שכן, הוא פתוח לחלוטין לקראת העתיד. בנימה אישית, אני מתערבת על מענק שיחרור שלי שלמיינרד כן יצא לאכול בתחת, ועשה זאת ברצון ,ולא בפעם האחרונה בחייו.

זה כל-כך עצוב ../images/Emo7.gif

איך שאני ממש מתחיל לחבב את הלהקה הזאת משהו בא והורס הכל. אתם יודעים מה: סבבה!
אם אתם רוצים להאמין ש-Parabola (שזה השיר שאני הכי אוהב מהאלבום הזה) זה שיר על מין אנאלי, סבבה! אם אתם רוצים להאמין ש-Lateralis זה שיר על אדם שמחלים מעיורון צבעים, Fine, Be That Way
Tool נדברים על כל-כך הרבה דברים יותר רציניים אז למה גוד דאם ית חייבים להיתעסק בשאלה: האם מאינרד אוכל בתחת\אגזוזן\נושח כריות\בולע זרע\לובש בוקסרים הפוך\בולם פתע\יורק נוצות\מרמה בדמקה\שותה בקבוקי קולה ברוורס\מפליץ קוטג´\נוסע על אופניים בלי כסא\שותה מהתחת?

virginsuicides

New member
../images/Emo46.gif ווירג´ין עצבנית עלייך

מהסוף להתחלה: אנחנו עוסקים בשאלות שכל כך מגעילות אותך כי אותנו הן לא מרתיעות, וכל נושא הוא נושא רלוונטי מבחינתי, כל עוד הוא קשור לטול ויש לי מה לומר עליו. דבר שני, עצוב לראות שחיבה שלך כלפי אנשים מתבססת על העמידה שלהם בסטנדרטים שמרניים שאתה קבעת לעצמך. אז מיינרד אינו אתה, ואינו מחוייב לנהוג ולכתוב לפי מה שמקובל עלייך. אנחנו מדברים כאן על מין אנאלי לא בגלל שלכולנו יש שריטה באותו מקום בראש, אלה בגלל שזה מוטיב חוזר במוסיקה של טול, בין אם אתה רוצה או לא. אז או שתתחיל להיפתח, או תגיד לטול ביי ביי, כי הם אחת הלהקות שזכתה להכרה דווקא בשל כך שלא ניסתה למצוא חן בעיני אף אחד, ואם מיינרד מקיים יחסי מין עם גבר, כלב או חתול, הוא בטח לא יפסיק כדי לרצות אותך או אותי. אתה יודע, יש גם דברים לא כל כך ורודים בעולם, וכולם צד של אותו מטבע. הרי לא נפסול את "החשוד המיידי" בגלל שקוין ספייסי הומו

מצטער../images/Emo122.gif

אם יש משהו שנפגע או התעצבן ממה שכתבתי ראו בזאת את התנצלותי הכנה, אני מודה שאני לא מכיר את כל הטקסטים של טול וכנראה שאתם יודעים יותר טוב ממני על מה הם מדברים.

למעלה