שאלת סקר

• פותח הנושא sipi1
  • פורסם בתאריך

sipi1

New member
../images/Emo26.gif שאלת סקר ../images/Emo36.gif

שלום לכולם ! אני אורחת אצלכם, ואשמח אם תעזרו לי בתשובותיכם. מי מכם שמגיעים לפעילויות עם הילדים במקומות כמו מ.מ.ש, דיאדה ודומיהם - אם תוכלו לפרט :
לאיזה גילאים מיועד המרכז ? האם אתם מגיעים רק עם תינוק/ת או גם עם אח/ים גדול/ים ?
היכן ממוקם המרכז ? (קניון, מתנ"ס, מבנה יעודי...)
מה הפעילויות המועדפות עליכם במרכז - לילדים ? ולמבוגרים ?
האם הפעילות עולה כסף ? מה המחירים ?
איזה פעילויות שלא קיימות כיום הייתם רוצים לראות במרכז כזה ? תודה !!! ציפי.

sipi1

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

גם אני מקפיצה, כי חשוב לי...

sipi1

New member
../images/Emo12.gif כבר בעמ' 5 ???

קיויתי שיהיה לכם מה להגיד
מקפיצה בפעם האחרונה...

קרניר

New member
אנסה לענות,

אנחנו מגיעים לדיאדה, בעבר יותר מכעת אבל עדין מגיעים. המרכז מיועד לנשים בהריון, אחרי לידה, ומגילאי 0 עד 5 (תקנו אותי אם אני טועה). אנחנו היינו בהכנה ללידה, חוג התעמלות לנשים בהריון, קונטקט לתינוקות, עיסוי לתינוקות וכעת בחוג "תנועה בכייף" (רוני בת שנה ו-5 חודשים). יש לי רק תינוקת אחת ולכן ללא אחים... בעבר הגענו אחת לשבוע ל"בוקר זורם" (פעילות גימבורי), עלה כ-25 ש"ח, קניתי כרטיסיה וזה נתן לי 6 פעמיים כניסה במחיר של 5. הפעילויות עולות כסף, לא זוכרת בדיוק את המחירים לחוגים קודמים, החוג הנוכחי עולה כ-150 ש"ח לחודש (4 מפגשים של שעה בכל פעם). לגבי השאלה האחרונה אין משהו מיוחד שכרגע חסר לי. מקווה שעזרתי

קרניר

New member
ושכחתי- הייתי הולכת גם להרצאות

מפעם לפעם, או ימים מרוכזים (למשל בנושא הנקה, שישי נשי וכדומה...). חשוב להגיד שחלק מהפעילויות הן גם בשעות אחה"צ-ערב.

1במיה

New member
מנסה לענות../images/Emo26.gif

כשרוני הייתה קטנה ויחידה הלכתי לכל מקום אבל כיום עם 2 בנות אני הולכת למקומות שיש בהם פעילות גם לילדים "גדולים" וגם לתינוקות.
יש כמה - במתנ"ס בקניון ובקיבוץ קיפצובה פתאום מתו לי האיקונים אז בלי.... פעילות מועדפת - כל המתנפחים למינהם. בקיפצובה די יקר וגובים מחיר כניסה מהמבוגרים שזה מרגיז, במתנסים ובשחקיות אחרות סימלי ורק לילד

sipi1

New member
אני חושבת על משהו שהוא יותר ממשחקיה

לכן שאלתי על פעילויות נוספות - גם להורים וגם לילדים. ותודה !!!

למעלה