שאלון

../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

שם: תאריך לידה: דרכי תקשורת: איך קראו לגננת שלך? מכשיר הסלולרי שלך הוא: אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה המשפט הכי שמעצבן אותך? מה המשפט שהכי נעים לאוזן? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? מה מעיר אותך בבוקר? מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? איזה צילצול יש לך בפלאפון? כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? שם שהיית רוצה שיהיה לך: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? חולצה - מכופתרת או רגילה? ואם באלכם תוסיפו קליפ/תמונה/פליקס מה שבאלכם

עונה [:

שם:ירדן =] תאריך לידה:21.5.93 דרכי תקשורת: פלאפון , מחשב ? חחחח איך קראו לגננת שלך? מאיפה לי D= מכשיר הסלולרי שלך הוא: נוקיה 3220 אאם האורות
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? אאמ ילדות טיפה .. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? את רואה מה עשית ? הכול באשמתך ! מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אני אוהב אותך
או איזה יפה את ! חחח מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שהוא מטיף מוסר ואם אני מתלהבת ונהנת ממשהו הוא הורס הכול מה המאכל הכי אהוב עליך? שוקולדד
מה מעיר אותך בבוקר? הצעקות של אמא לקום :-\ מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? MP פלאפון ומחשב ניייד מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? אאמ שיער . לא רוצה מתולתל ! נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון? זה שיש לסער פדידה [ יודה לוי ] בהאלופה
כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? אאמ 15 !!@ שם שהיית רוצה שיהיה לך: ליאן השיר האחרון ששרת: אמ ברבי גירל חחחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמ לא זוכרת ריח אהוב: של מסטיק מנטה / דובדבן שמש או גשם? שמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? יאפ שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק =] קרמבו- וניל או שוקו? שוקו חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה שבת שלום

nitzangro2

New member
עניתי../images/Emo13.gif

שם:ניצן הבת תאריך לידה:23.7.91 דרכי תקשורת:אה?! איך קראו לגננת שלך?לא זוכרת..\= מכשיר הסלולרי שלך הוא:סוני אריקסון משו באסט אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?הייתי חוזרת לקנדה ונשארת שם לעד! מה המשפט הכי שמעצבן אותך?"תפסיקי לדבר" מה המשפט שהכי נעים לאוזן?"אני אוהבת אותך" (ליטלי..
) מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?אנשים שחשים את עצמם.. מה המאכל הכי אהוב עליך?לזניהה[= מה מעיר אותך בבוקר?שעון מוער..:( וקפה של אמאא.. מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?מממממ סירה חזרה, את נוש למאכל (סתםםםםם) ואתתת ליטל.. שתשגע לי תשכל.. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה?ממממממ מהשיער ומטה..[; נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'?נעלי ספורט בלי נעלי ספורט איזה צילצול יש לך בפלאפון?סיפור מכור... חהחהחה כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?מממממממ לא הרבה דווקא שם שהיית רוצה שיהיה לך:עדן השיר האחרון ששרת:מכה אפורה-מוניקה סקס הדבר האחרון שצחקת בגללו:מממ נאות הצחיקה אותי.. לא זוכרת למה ריח אהוב:של פרותת שמש או גשם?גשםםםםםם בפוךך אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?מאודדדדדדדד שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו?מוקה:] חולצה - מכופתרת או רגילה?רגילה

urimz5

New member
אח``כ את מתפלאה שאני לא

לוקח אותך לאי בודד.

עניתי:)

שם:ליטל תאריך לידה:24.3.90 דרכי תקשורת: איך קראו לגננת שלך?לאה כפרה עליה התגעגעתי אליה חחח אני שוקלת ללכת לבקר אותה (הייתי הילדה שהיא הכי אהבה בגן
) מכשיר הסלולרי שלך הוא:כוסון חחחחחחחחחחחחחחחחח אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?אממ להמון ימים הייתי רוצה לחזור.....אבל לא עולה לי עכשיו משהו שהייתי רוצה לשנות אותו. מה המשפט הכי שמעצבן אותך?אין משפט אבל יש מילה שהיא "גמרתי" מה המשפט שהכי נעים לאוזן?אני אוהב אותך מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?בן אדם שהוא חסר רגשות וצבוע..... מה המאכל הכי אהוב עליך?שניצל עם פסטה יאמייי מה מעיר אותך בבוקר?סיפור מכור של מאיוש חחחח מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד?אני שונאת את השאלה הזאת!אוליי הייתי לוקחת איתי סירה בשביל לחזור חחחח מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה?הייתי רוצה יותר ביטחון כי זה מכשל אותי בהמון דברים בדרך נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'?שרוכים איזה צילצול יש לך בפלאפון?"סיפור מכור"(ניצן יא מעתיקנית חחח) כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון?אמממ מלאא תלוי כמה אני עייפה שם שהיית רוצה שיהיה לך:מאז שאני קטנה אני משגעם את אמא שלי למה היא לא קראה לי זוהר חחח השיר האחרון ששרת: "אשם"של סינרגיה הדבר האחרון שצחקת בגללו: שיעור סוציולוגיה היה פשוט שיעור קטלניי ריח אהוב: הבושם שלי אנג'ל שמש או גשם?שמששששששששששששש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן אבל עד שאחותי מתחרפנת חחחחחחח שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו?אמממ אני לא אוכלת הרבה פעם אחרונה שאכלתי זה היה שהייתי ביסודי אבל נראה לי שוניל חולצה - מכופתרת או רגילה?גם וגם:) והנה תמונה של מאיוש שהיא תינוקת חחח איזה פשוש

nitzangro2

New member
גמרתי גמרתי גמרתי גמרתי גמרתי

התלהבתי מהתמונה אז תנו לי

t o m k a

New member
עונה :)

שם: תום תאריך לידה: 4/12/91 דרכי תקשורת: איסיקיו: 168682070 איך קראו לגננת שלך? שולי מכשיר הסלולרי שלך הוא: נוקיה 6280 סליידר דור שלישי אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? יציאת מצריים. משנה את התנ"ך. מה המשפט הכי שמעצבן אותך? אפסססססס. חחחחחחח זה מן קטע בשכבה שלנו..כל הזמן צוחקים אחד על השני וצועקים לו כזה אפסססססססססססססססססססססססססססססס !! אפשר להשתגע מזה. מה המשפט שהכי נעים לאוזן? אין לך חיים. חחח מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? שקרן-סכסכן-צבוע. מה המאכל הכי אהוב עליך? פיצה מה מעיר אותך בבוקר? אמא מה היית לוקח/ת איתך לאי בודד? עוד אי. (שלא יהיה בודד) חחח סתם אממ חברים טלוויזיה ופלאפון. מה היית רוצה לשנות בעצמך? ולמה? את הגובה, כי אני נמוכה. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוצ'ים או ריץ'-רץ'? שרוכים :| איזה צילצול יש לך בפלאפון? לכל אחד זה צלצול אחר שמאפיין אותי ואותו חח כמה שעות רצוף את/ה יכול לישון? לא יותר מ 10. אני לא כזה אוהבת לישון :| שם שהיית רוצה שיהיה לך: מעין-שקד-ירדן. (ככה יקראו לבנות שלי חח) השיר האחרון ששרת: born to bake you happy (הגרסה של הפרסומת לפלאפון) הדבר האחרון שצחקת בגללו: מועדון לילה. ריח אהוב: גפרורים, דלק והבושם 212sexy שמש או גשם? שמש אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? מסתומרת נייר בועות? יענו פצפצים? אם כן אז ברוררררררר שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים קרמבו- וניל או שוקו? לא סובלת קרמבו. יש בזה ג'לטין. חולצה - מכופתרת או רגילה? רגילה

למעלה