שאלון

galileho

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

טוב לכבוד המפגש הקרב ובא אני מפרסמת שאלון שתכירו את חברי הפורום יותר טוב וגם כי משעמם פה ומשעמם לי סעו: [נ.ב. השאלון נלקח מפורום כריסטינה אגילרה עם שינויים קלים=] פרטים שם: גיל: מקום מגורים: פנוי\ה: גובה: צבע עיניים: צבע שיער: פירסינג\קעקועים: בע"ח: תאריך לידה: אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו: חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: קליפ אהוב: השיר האחרון ששמעת שלו: ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם: זה או זה פירה או צ'יפס? חום או קור? חורף או קיץ? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? יום או לילה? מטוגן או על האש? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסעדה? תל אביב או ירושלים? מתמטיקה או אזרחות? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? אמינם או סלים שיידי ? מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? לשתות שוקו? לצחצח שיניים? לשלוח SMS ? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לחבק? לנשק? לשמוע אמינם? חנוכה אוהבים את חנוכה? למה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? אוהבים סופגניות? ולביבות? מה אוהבים יותר? איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? משחקים בסביבונים? שחקתם בעבר? אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? איזה חנוכייה יש לכם בבית? האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? אוהבים שירים של חנוכה? איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? נכון אתם מחכים למפגש חנוכה? ולסיום--> תמונה שלכם \ סתם תמונה מאגניבה זהו זה. ענו בהמוניכם

galileho

New member
אני

פרטים שם:גלי גיל:15 מקום מגורים:ר"ג פנוי\ה:לא
גובה:1.65 צבע עיניים:ירוק צבע שיער:שטני פירסינג\קעקועים:אין בע"ח:חתולה ואחות קטנה תאריך לידה:1.7 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו:לוידעת..אולי brain damage:X חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: My name is Brain damage My fault 97 Bonnie & Clyde Role model קליפ אהוב:my name is השיר האחרון ששמעת שלו:Jimmy crack corn ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם:If I had one wish I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss זה או זה פירה או צ'יפס?צ'יפס חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו יום או לילה?לילה מטוגן או על האש?על האש פסטה או אורז?אפאחד מהם רביולי או ניוקי?אפאחד מהם לזניה או סלט?אפאחד מהם אוכל של אמא או במסעדה?מסעדה תל אביב או ירושלים?ת"א מתמטיקה או אזרחות?אפאחד מהם גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן אמינם או סלים שיידי ? כמו לשאול את מי אני יותר אוהבת את אמא או את אבא
מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם?לפני חודש -+ לשתות שוקו?לפני שבועיים לצחצח שיניים?היום בערב לשלוח SMS ?לפני 6 שעות להיפגש עם חברים?היום בערב לצאת לטייל?היום בלילה ?XD לעשות כלים?הוו הוו שנים. לתלות כביסה?כנ"ל לנמנם?לפני יומיים לחבק?לפני שעה וחצי לנשק?לפני שעה וחצי לשמוע אמינם? היום בצהריים חנוכה אוהבים את חנוכה?כע למה?חופש מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?חופש אוהבים סופגניות?כע אבל לא עם ריבה ולביבות? לא מה אוהבים יותר?תבינו לבד -_- איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?שוקולד, והרבה. משחקים בסביבונים?לא שחקתם בעבר?ברור אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?לא רק כשבא לנו כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? אני גם עושה תצפיות ורשמים =\ קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?נה איזה חנוכייה יש לכם בבית?יש כמה האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?לא בגן ביסודי מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?כולם קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כע..150 שקל שבזבתי על סרט ושני חולצות מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?עד עכשיו? פיפי מקס שהייתי בת 7 XD אם כן איזה? ראו סעיף לפני אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?הם חמודים אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?אהא איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?קרו כל מיני איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם?הממ לפני שבוע הייתי אומרת אייפוד אבל כרגע כלום
איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית עם המשפחה המצומצמת אוהבים שירים של חנוכה?בקטנה איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?לוידעת סביבון סוב סוב סוב?:X נכון אתם מחכים למפגש חנוכה?מאוד!!!!! ולסיום--> תמונה שלכם \ סתם תמונה מאגניבה

Under the GUN

New member
גלילילילגילגילגיגליגליגלילגילגילגלי

טוב לכבוד המפגש הקרב ובא מחרתיים
אני מפרסמת שאלון שתכירו את חברי הפורום יותר טוב בכיף וגם כי משעמם פה ומשעמם לי אה?! משעמם לדבר איתי?! אייייייייייין בעיה סעו: לאן? <לא מצחיק> [נ.ב. השאלון נלקח מפורום כריסטינה אגילרה עם שינויים קלים=] מה את עושה שם? פרטים שם: יובל גיל: 15 מקום מגורים: קציר סיטי פנוי\ה: בהחלט ופנוי לבחורות אשר רוצות להתרפק על גופי החסון גובה: מטר שבעים ומשהו צבע עיניים: חום חרא צבע שיער: חום פירסינג\קעקועים: עדיין לא בע"ח: 2, כלבה קיס וכלב
אייס (אה כן, ואחותי) תאריך לידה: 17/6/91 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו: לא יודע... מממ Drug Ballad? סתם...Ain't Nuttin' But Music חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: Guilty Conscience If I Had 97 Bonnie & Clyde My Name Is Still Don't Give A Fuck קליפ אהוב: Without Me השיר האחרון ששמעת שלו: שומע עכשיו את The Re-Up (שיר עננק) ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם: תלוי לאיזה מצברוח.. אבל בעיקר אני אוהב את Damn! How Much Damage Can You Do With A Pen זה או זה פירה או צ'יפס? וואי קשה.. צ'יפס חום או קור? חום חורף או קיץ? קיץ תה או קפה? תה עם חלב קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו יום או לילה? לילה מטוגן או על האש? על האש פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? ניוקי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א! מאדרפאקרס! מתמטיקה או אזרחות?
לא לומד אזרחות אז מתמטיקה גלידת וניל או שוקולד? וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן אמינם או סלים שיידי ? סלים שיידי מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? לפני חודשיים בערך לשתות שוקו? לפני שבוע לצחצח שיניים? היום בבוקר לשלוח SMS ? אתמול להיפגש עם חברים? היום לצאת לטייל? מזממממן לעשות כלים? בשביל מה המציאו מדיח? לתלות כביסה? בשביל מה המציאו מיישב כביסה? (על מי אני עובד? כשיש שמש אמא מחריכה אותי לתלות, יענו, היום) לנמנם? יום חמישי שעבר לחבק? היום לנשק? אתמול לשמוע אמינם? היום חנוכה אוהבים את חנוכה? לא למה? כי אני שונא נרות (אבל אני אוהב להדליק אותם... גרררר אש
) מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? להדליק דברים אוהבים סופגניות? כן ולביבות? לא מה אוהבים יותר? סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? גלי קונה לי סופגנית שוקולד במפגש, ואז אני אטעם בפעם הראשונה בלי ריבה משחקים בסביבונים? לא שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? אמאבא כן, אני חושב שזה שטויות כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? מאיפה אני יודע? מי מסתכל עליהם אחרי שמדליקים אותם? קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? לא איזה חנוכייה יש לכם בבית? גדולה ומכוערת האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן, כסף למפגש מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? שטר אדום של 200 אם כן איזה? אמרתי כבר אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? לא אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? לא איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? לא קרה, נסעתי לבית חולים בגלל שפתחתי את הסנטר בחנוכה איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? מאיפה אני יודע? איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית עם המשפחה וחבר שלי והמשפחה שלו אוהבים שירים של חנוכה? לא איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? ואז אגמור בשיר מזמור נכון אתם מחכים למפגש חנוכה? מאוד ולסיום--> תמונה שלכם \ סתם תמונה מאגניבה זהו זה. סופסוף! ענו בהמוניכם עניתי כבר!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק
שקרנים

galileho

New member
XD

אז אגמור בשיר מזמור? LMAO הא ואתה קיבלת 200 ואני 150 אז מי יותר טחון אני או אתה? אחיות הן חיית מחמד נהדרת לא ככה? [בתנאי ששמים להן רסן] אייס
איזה כלב מדהים יובל תעשה לי ילד!!!

Under the GUN

New member
גלי! יש לך חבר!!!

טוב, הוא לא ידע מה יכול לקרות במפגש
את יותר טחונה, כי כל פעם שאת רוצה כסף את פשוט מבקשת, אני עובד בשביל החרא הזה אחיות הם חיות מחמד גרועות, רוב הזמן צריך להשמיד אותן! אייס תעשה לי גורים!!!

Envenom

New member
ייייישששששאלון!!

פרטים שם: טוהר גיל: 18 מקום מגורים: רחובות פנוי\ה: לא בשנה ושלושה וחצי חודשים האחרונים
גובה: מטר שבעים וחצי סנטימטר צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונדיני פירסינג\קעקועים: אין. אמאל'ה מחט
בע"ח: חתוווללל!!!! אבל אין לי
תאריך לידה: 13.3.88 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו: Sing for the moment חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: Sing for the moment, I am, Rain man, soldier, square dance קליפ אהוב: stan השיר האחרון ששמעת שלו: smack that.. סתם כי זה היה ברדיו. ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם: if I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss זה או זה פירה או צ'יפס? צ'יפס! חום או קור? אמ.. קור. חורף או קיץ? חורף תה או קפה? קפהה!!
קפה או שוקו? הממ..... זאת בחירה קשה יותר. תלוי במצב רוח. תה או שוקו? שוקו יום או לילה? לילה מטוגן או על האש? על האש פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? רביולי לזניה או סלט? לזניה!!!!!!
אוכל של אמא או במסעדה? מסעדה. סורי אמא. תל אביב או ירושלים? תל אביב (הנה אני בא?) מתמטיקה או אזרחות? לא זה ולא זה! גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן אמינם או סלים שיידי ? אמינם מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? בפעם האחרונה שירד גשם במדבר הזה... לפני חודש, חודשיים לשתות שוקו? אתמול לצחצח שיניים? לפני שבוע.. (היום בבוקר נו.) לשלוח SMS ? לפני דקה להיפגש עם חברים? אתמול לצאת לטייל? מזמן.. אני לא אוהב לטייל לעשות כלים? אתמול
לתלות כביסה? לפני שבועיים ככה.. לנמנם? לפני שעה, ברכבת. לחבק? אתמול.. לנשק? אתמול.. לשמוע אמינם? היום.. חנוכה אוהבים את חנוכה? עכשיו כבר לא, כשאין חופש וכל מה שיש זה אלפי ילדים קטנים ומעצבנים שממלאים בהמוניהם את הרכבת ואת עזריאלי ואת הקאמרי. למה? הרגע הסברתי. מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? את הסופגניות אוהבים סופגניות? אני מרגיש שאתם מנסים לגרום לי לחזור על עצמי ולביבות? לא רע מה אוהבים יותר? סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? עם ריבת חלב! משחקים בסביבונים? רק אם הם מגה-מאגניבים. יעני לא. שחקתם בעבר? כשהייתי קטן מתישהו... לא הייתה לי ילדות עשוקה במיוחד. אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? כן. איכס. כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? שעתיים? קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? לא איזה חנוכייה יש לכם בבית? יש לנו איזה שלוש.. אחת מחימר של אחותי הקטנה, אחת מברזל של אבא שלי, ואחת מכסף שקיבלתי אי שם כשהייתה לי בר מצווה.... האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? שוב, לא הייתה לי ילדות עשוקה. כן. מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אבא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? יאפ
מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? מאה שקל? אם כן איזה? מה אם כן? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? שוקולד זה תמיד טוב. אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? לשטח אותם באובססיביות! איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? אממממ לא ממש קרה. איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? לזכות בלוטו! אבל אני סתם חומרי ושטחי. הייתי רוצה שג'ורג' בוש יחליט שהוא מוריש לי את צבא ארצות הברית. איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית אוהבים שירים של חנוכה? לא איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? שיר השקט? נכון אתם מחכים למפגש חנוכה? יאפ! הודגש באמצעות העתק-הדבק

עונה (אפילו שאני לא בא)

שם:ליאון גיל:13 מקום מגורים:נצרת עילית(יש פה מישהו מנצרת)? פנוי\ה:כן
גובה:162 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום(רוצה לצבוע) פירסינג\קעקועים:שונא פרסינג(זה לא לפריקים?)קערועים אולי בהמשך... בע"ח:תוכי מדבר(שונא אותו בנשמה) תאריך לידה:14/1/94 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו:יש הרבה שאני בוכה(כמעט) מהם... חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: לא מוריד אלבומים... קליפ אהוב:like toy soldier השיר האחרון ששמעת שלו:like toy soldier ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם:אין... זה או זה פירה או צ'יפס?פירה חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ תה או קפה?תה קפה או שוקו?קפה תה או שוקו?תה יום או לילה?יום מטוגן או על האש?על האש פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?מה? לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסעדה? מסעדה תל אביב או ירושלים? תל אביב מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן אמינם או סלים שיידי ? אמינם מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם?פווווו מזמן... לשתות שוקו?מזמן לצחצח שיניים?מזמן(חחחחחחחחח...........) לשלוח SMS ? לפני איזה חודש... להיפגש עם חברים?אתמול לצאת לטייל?אתמול לעשות כלים?היום לתלות כביסה? בחיים לא תליתי לנמנם?כאילו לישון? לחבק? נו באמת? לנשק? נו באמת? לשמוע אמינם?עכשו חנוכה אוהבים את חנוכה?לא למה? כי אני מאמין בנצרות... מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? סביבון אוהבים סופגניות? לא משמינות... ולביבות? לא מה אוהבים יותר? סופגניות איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? אכולה... משחקים בסביבונים?כן שחקתם בעבר? כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?לא כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? לא קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?לא איזה חנוכייה יש לכם בבית?ברזל האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אף אחד קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? כן מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? אין אם כן איזה? אין אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה? כן אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? כן איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?לא איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? שנזכה בלוטו... איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית אוהבים שירים של חנוכה?לא איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?אין נכון אתם מחכים למפגש חנוכה?לא

Under the GUN

New member
בנאדם

אחרי שתירה בעצמך, תלמד לשרשר, דחוף! הודעה שניה שלא שירשרת טוב באותו שרשור ו60 שקל יקר מדי?

jogy

New member
אני עונה עכשיו

פרטים שם: יגל גיל: עוד שבועיים 17 מקום מגורים: באר שבע פנוי\ה: כבר 16 שנים ו 11 וחצי חודשים גובה: מטר 73 נראה לי צבע עיניים: לא זוכר..חחח צבע שיער: שחור כזה חרא פירסינג\קעקועים: עדיין לא...אני רוצה לקעקע את פו הדוב עושה זין בע"ח: מתו לי הגרבילים...:( תאריך לידה:9.1 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו: SING FOR THE MOMENT חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: זה לא שם של שיר...? קליפ אהוב:the real slim shady השיר האחרון ששמעת שלו:im back ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם: זה או זה פירה או צ'יפס?פירה חום או קור?חום חורף או קיץ?קיץ (בנות בבקיני :)) תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?תה (לא היה עדיף לצמצם את שלוש השאלות האחרונות לשאלה אחת -תה קפה או שוקו...?) יום או לילה?לילה מטוגן או על האש?ל האש פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?לזניה! איכס סלט אוכל של אמא או במסעדה? מסעדה...מצטער אמא, את לא יודעת לבשל... תל אביב או ירושלים?ת"א מתמטיקה או אזרחות?אזרחות! מתמטיקה דפיקה עמוקה בתחת גלידת וניל או שוקולד?שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן, צמר גפן סתם דביק ולא ממלא...כמו שפיך אמינם או סלים שיידי ? אמינם, אני אוהב את הכנות מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם? כשהיה גשם... לשתות שוקו? לא זוכר לצחצח שיניים? לפני כמה דקות כשהתעוררתי בצהריים...:( לשלוח SMS ? לא יודע להיפגש עם חברים? לפני חנוכה...:( לצאת לטייל? בטיול השנתי....לפני כמה שבועות לעשות כלים?אתמול בלילה שטפתי צלחת זה נחשב? לתלות כביסה? מזמן.. לנמנם?אני לא מנמם, אני יש ל 15 שעות, קם לשעה, והולך לישון שוב....אורח חיים בריא מה שנקרא לחבק? לא יודע לנשק?אחותי נחשב?....חח...אז לא מזמן לשמוע אמינם? אתמול בלילה חנוכה אוהבים את חנוכה? בטח! למה? יש חופש! מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?את החופש! אוהבים סופגניות? ברור, זה מעולה ולביבות? גם מה אוהבים יותר? סופגניות!!! איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם? בפה שלי, איזה עוד אפשרויות יש ?...(תזכרו שאני גר בב"ש) משחקים בסביבונים?בטח, זה תחביב עתיק שלי, אני משתתף בתחרויות....:\ שחקתם בעבר? אני מניח.. אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל? אחי מדליק לבד...חח כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? עד שהשעווה נמסה?... קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה? אתם שואלים אם שיחקתי פוטבול בבית, נכנתי בחנוכיה, שרפתי את הבית וגרמתי לנו לעבור שירה במסווה?...כי אם כן, התשובה היא לא.. איזה חנוכייה יש לכם בבית?יש מלא האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם? בטח מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם? אחי..אמרתי כבר קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? לא נראה לי...:( מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה? חיבוק?...:( אם כן איזה? עניתי כבר! אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?לא! ניסיתי לאכול אותם עם העטיפה פעם כשאמרו לי שזה משוקולד....לא האמנתי וניסיתי לאכול. מסתבר שצדקתי- שוקולד באמת לא יכול להיות בצבע זהב! ילדים הישמרו מפן עטיפת הזהב הנוצצת! זיכרו- השוקולד מתחת! לא מעל! מתחת! אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם? לא! כמעט נחנקתי מהם! אני הכין מעטיפה מלאת הרוק שלי בובה עכשיו? איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל? אין איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם? אני רוצה חברה, זה יהיה נס אמיתי... איפה הייתם בהדלקת נר ראשון? בבית... אוהבים שירים של חנוכה?לא.... איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים?לא אוהב אבל! נכון אתם מחכים למפגש חנוכה? בטח! כבר חודשים! ולסיום--> תמונה שלכם \ סתם תמונה מאגניבה תמונה אחר כך זהו זה. ענו בהמוניכם

galileho

New member
חחח אתה היחיד ששמת לב

שכתוב the real slim shady זה טעות צריך להיות : the slim shady lp מה זה היה בשעות הבוקר הקטנות באמצע שיחה עם יובל =[

אתמול יום הולדת...../images/Emo110.gif

פרטים שם:כרמל גיל:אתמול 13.. מקום מגורים:תל אביב פנוי\ה:כע גובה:1.70 צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור פירסינג\קעקועים:נופ בע"ח:נופ תאריך לידה:19.12 אמינם.. שיר שאתם הכי מתחברים אליו:לאדעת חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: לאדעת קליפ אהוב:LTS השיר האחרון ששמעת שלו:EVIL DEEDS ציטוט משיר שלו שהכי מאפיין אתכם:לא יודעת. זה או זה פירה או צ'יפס?
חום או קור?חום חורף או קיץ?כלום תה או קפה?
קפה או שוקו?
תה או שוקו?
יום או לילה?לילה מטוגן או על האש?
פסטה או אורז?
רביולי או ניוקי?
לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסעדה?
תל אביב או ירושלים?תל אביב מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה גלידת וניל או שוקולד?
פופקורן או צמר-גפן מתוק?
אמינם או סלים שיידי ? אמינם מתי בפעם האחרונה יצא לך... להיות בגשם?לאדעת לשתות שוקו?לאדעת לצחצח שיניים?היום בבוקר לשלוח SMS ?אתמול להיפגש עם חברים?אתמול, והיה מעפן. לצאת לטייל?לאדעת לעשות כלים?אף פעם לתלות כביסה?כנ"ל לנמנם?היום לחבק?אתמול לנשק?
לשמוע אמינם?אתמול חנוכה אוהבים את חנוכה?לא למה?כי זה חג מעפן ויש לי יום הולדת בחג הזה. מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?כלום אוהבים סופגניות?לא ולביבות? לא מה אוהבים יותר?כלום איך אתם הכי אוהבים את הסופגנייה שלכם?
משחקים בסביבונים?לא שחקתם בעבר?כן אתם מדליקים נרות חנוכה כל יום כמו שצריך עם הברכה והכל?לא כמה זמן בדרך כלל מחזיקים הנרות ? לאדעת קרה לכם פעם אסון חנוכה שקשור לנרות האלה?לא איזה חנוכייה יש לכם בבית?לאדעת האם גם אתם עשיתם חנוכייה בגן פעם כמו כולם?כן מי בדרך כלל מדליק את הנרות בבית שלכם?אמא קבלתם מתנות/דמי כיס לחנוכה? אפילו מתנות יום הולדת לא קיבלתי, אז חנוכה? מה המתנה הכי שווה שקבלתם אי פעם לחנוכה?כלום אם כן איזה? אוהבים לאכול את המטבעות שוקולד האלה של חנוכה?לא אוהבים לעשות דברים מהניירות של המטבעות האלה? עשיתם פעם?לא איזה נס חנוכה קרה לכם אם בכלל?כלום איזה נס חנוכה הייתם רוצים שיקרה לכם?שאני אחגוג יום הולדת כמו שצריך. איפה הייתם בהדלקת נר ראשון?בבית אוהבים שירים של חנוכה?לא איזה שיר של חנוכה אתם הכי אוהבים? נכון אתם מחכים למפגש חנוכה?כן

ozshady

New member
אני מניח שהתכוונת:

חמשת השירים הכי אהובים מ-the real slim shady: או יותר נכון חמשת השירים הכי האהובים מ- the slim shady lp:

למעלה