שאלון

faceless girl

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

בגלל שהפורום דיי מת, החלטתי קצת לעורר אותו עם שאלון נחמד. לא ממש קשור לטראוויס, אבל הוא יעזור להכיר אחד את השני טיפה יותר. כולם מוזמנים לענות
כללי שם: גיל: מקום מגורים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: פירסינג: קעקועים: דברים אהובים זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: סרט אהוב: סדרה אהובה: תוכנית טלוויזיה אהובה: אוכל אהוב: צבע אהוב: תחביבים:
טראוויס
כמה זמן מעריצים אותם? שיר אהוב: דיסק אהוב: חבר להקה אהוב: איך הם השפיעו עלייך? (אם בכלל) תהנו

Hangman Jury 87

New member
אמ טוב

כללי שם: אלדד גיל: 18 מקום מגורים: נתניה צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: אחות 1 פירסינג: אין קעקועים: יש דברים אהובים זמר אהוב: סטיבן טיילר זמרת אהובה: אנדראה קור (The Corrs) להקה אהובה:אירוסמית' שיר אהוב: קשה שחקן אהוב: ג'ים קארי שחקנית אהובה: ג'ניפר לאב יואיט
סרט אהוב: "אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון" (הסרט השני, למרות שגם את הראשון אהבתי) סדרה אהובה: לא יודע תוכנית טלוויזיה אהובה: כנ"ל אוכל אהוב:לא יודע צבע אהוב: בורדו תחביבים:מוזיקה סרטים, מחשבים. . . טראוויס כמה זמן מעריצים אותם? לא מעריץ גדול אבל ממש אוהב אותם כבר 5 שנים שיר אהוב: Why Does It Always Rain On Me דיסק אהוב: The Invisible Band חבר להקה אהוב:פראני איך הם השפיעו עלייך? (אם בכלל?) בזכותם התחלתי להתחבר ולהכיר קצת באותה תקופה להקות בריטיות אחרות, אבל זה היה תקופה קצרה, היום מכל הרוק הבריטי אני שומע רק אותם

faceless girl

New member
הממ... הנה שלי

כללי שם: סנדרה גיל: עוד מעט 17 מקום מגורים: נתניה צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: כחול אחים/אחיות: אין פירסינג: אין קעקועים: אולי בקרוב דברים אהובים זמר אהוב: סקוט סטאפ וסטינג זמרת אהובה: הממ.. אין להקה אהובה: יש לי 3! נירוונה, קריד ואלטר ברידג' שיר אהוב: "Dumb" של נירוונה ו-"My Sacrifice" של קריד שחקן אהוב: קיאנו ריבס שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי סרט אהוב: "אפקט הפרפר" סדרה אהובה: אין תוכנית טלוויזיה אהובה: אין אוכל אהוב: ספגטי ואוכל של אימא
צבע אהוב: כחול כהה תחביבים: ציור, נגינה טראוויס כמה זמן מעריצים אותם? לא ממש מעריצה גדולה, אבל שומעת אותם כבר איזה שנתיים, בזמן האחרון התחלתי לשמוע יותר. שיר אהוב: Why does it always rain on me? דיסק אהוב: The Invisible Band חבר להקה אהוב: פראן
איך הם השפיעו עלייך? גרמו לי לשמוע עוד להקות בסגנון

The Girl Who

New member
שלי...../images/Emo69.gif

כל הכבוד על היוזמה.
כללי שם:
טל גיל:
17.5 (קצת יותר!) מקום מגורים:
ירושלים צבע שיער:
שחור (או שמא זה חום כהה?) צבע עיניים:
ירוקות אחים/אחיות:
אח ואחות גדולים פירסינג:
(עגילים?
) קעקועים:
אין. דברים אהובים זמר אהוב:
פראן.
זמרת אהובה:
להקה אהובה:
טראוויס.|שפמים| שיר אהוב:
קשה מדי...
שחקן אהוב:
אין לי ממש מישהו, למרות שבזמן האחרון התחלתי להעריך את ג'וני דפ. שחקנית אהובה:
אין? סרט אהוב:
המממ..בין היתר, שר הטבעות. סדרה אהובה:
סיינפלד. תוכנית טלוויזיה אהובה:
מה? אוכל אהוב:
הרבה.XD מממ שוקולד זה טובב.
צבע אהוב:
ירוק, אפור. תחביבים:
לעסוק באמנות...לצייר בעיקר, לשמוע מוזיקה, לקרוא ספר טוב. טראוויס כמה זמן מעריצים אותם?
מ-2001. שיר אהוב:
קשה לומר.
דיסק אהוב:
כנ"ל. חבר להקה אהוב:
אני אוהבת את כולם, הם מקסימים.
המממ..אמנם לא אסתיר זאת שפראן שלדעתי פראן נראה הכי המ. טוב.
*נסקלת* איך הם השפיעו עלייך?
השפיעו עליי בהרבה מובנים...קשה להסביר.

Girl From Mars

New member
../images/Emo3.gif

כללי שם: כרמל גיל: עוד מעט 17 מקום מגורים: מושב קטן במרכז.
צבע שיער: חום צבע עיניים: חומות-ירוקות.
אחים/אחיות: אח 1. פירסינג: לא. קעקועים: לא. דברים אהובים זמר אהוב: אממ. פראן?
זמרת אהובה: לא יודעת.
להקה אהובה: טראוויס.XD שיר אהוב: :X שחקן אהוב: אין לי אחד כזה.
שחקנית אהובה: כנ"ל. סרט אהוב: מאטריקס, שר הטבעות, פלזנטוויל, הנסיכה הקסומה, טריינספוטינג. אני בטוח שכחתי איזה סרט אחד. סדרה אהובה: בנות גילמור. תוכנית טלוויזיה אהובה: הממ.
אוכל אהוב: הרבה.
צבע אהוב: כחול, טורקיז, סגול...
תחביבים: לשמוע מוזיקה, לצייר, אממ.o_O טראוויס כמה זמן מעריצים אותם? מכיתה ח'. או ט'. אז נראה לי מ-2001?
שיר אהוב: זה קשה.
דיסק אהוב: כנ"ל.
חבר להקה אהוב: פראן?
דאגי?
הם כולם חמודים.
איך הם השפיעו עלייך? (אם בכלל) השפעה... זה קשה. כי זה לא משהו נראה או מורגש יותר מדי, אבל כן היתה השפעה. הממ. אני גרועה בשאלות האלה.XD

scoobysnax

New member
הו, המון זמן לא כתבתי פה.. ../images/Emo12.gif

כללי שם: אנדי גיל: 17 מקום מגורים: צפון. מאוד. צבע שיער: שחור סיני צבע עיניים: ירוקות אחים/אחיות: הרבה פירסינג: אין קעקועים: אין דברים אהובים זמר אהוב: דניאל קורן זמרת אהובה: בת' גיבונס להקה אהובה: פורטיסהד שיר אהוב: משתנה כל שניה וחצי בערך שחקן אהוב: אין ממש שחקנית אהובה: אין ממש סרט אהוב: המסור
סדרה אהובה: באפי, גילמור, דריה.. תוכנית טלוויזיה אהובה: כל מה שיש בMTV2 אוכל אהוב: הרבה צבע אהוב: שחור תחביבים: לכתוב, לנגן, לצייר.. טראוויס כמה זמן מעריצים אותם? לא מעריץ, רק אוהב.. ואממ.. שנתיים כזה..? שיר אהוב: the fear כרגע דיסק אהוב: לא יודע
חבר להקה אהוב: פראן כמובן איך הם השפיעו עלייך? (אם בכלל) הם מעודדים כשצריך.. לא נראה לי שכלכך השפיעו..

Girl From Mars

New member
זמרת ממש ממש טובה שהתמכרתי לשיר

9 באלבום (אחד האלבומים?) שלה.
(זהנ שיר 9?
לא יודעת. אני רק יודעת שרוב הפעמים ששמעתי את האלבום פשוט דילגתי על רובו, עברתי לשיר הזה, וןאז חזרתי לשאר האלבום ובסוך עוד פעם שמעתי את השיר הזה.
)

למעלה