שאלון

יונית21

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

נלקח מאתר מסובך שאני אפילו לא יודעת לאן הגעתי! לאדעת מאיזה אתר! תענו וזהו. :S _______________________________________________
האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?
האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?
האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?
האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?
האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?
האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?
האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?
האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?
האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?
האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?לפעמים
האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?גם לפעמים
האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?לא
האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?לפעמים
האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?לפעמים
האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?לפעמים
האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?לא ממש
האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?תלוי באמצע מה...
האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?לפעמים שאנלא משלימה מספיק..
האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?כע ___________________________________________________________________ "לפעמים,לפעמים,לפעמים" מצטערת.חחחחח

walk alone

New member
עונה../images/Emo13.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? אני לא מתכננת.. האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? מה כבר יש לי לעשות אני לא אמא ל7 ילדים.. אבל אם אומרים לי לעשות משהו אני תמיד אגיד עוד מעט.. האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? איןבמשפחה שלי ממש בילויים אבל אם יוצאים לאנשהו אז אצא גם.. האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? לא ממש.. אומרים לי ללכת לישון מוקדם.. עלק.. האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? אפשר לחשוב שהם היו כאלה טובים.. ואף פעם לא השקעתי בלימודים ככה ש.. לא ממש נפגע.. האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לא ממש בודקת דואר תמיד.. האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? הגזמה זה כולה אינטרנט.. אבל יהיה לי יותר זמן פנוי.. הרבה יותר האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לע האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? חח הרבההה האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן.. אבל לא כמה דקות.. כמה שעות.. סיימתי

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gif עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? אני לא מתכננת מראש... האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? לפעמים האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לעיתים רחוקות האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? רק אחותי האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לא האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? בטח!! האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לאאא האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? לפעמים

shirazlovemor

New member
עונה

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לפעמים האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? לא עבודת בית אלא עבודות בית ספר- ובהחלט! האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? כן קורה האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? כן \: האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא חושבת האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לא תמיד האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? בהחלט האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? חחח כן האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? כן האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן

תשובות שלי..

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? יש מצב האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? כן האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לא האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לא האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן

../images/Emo42.gifאימצתי ת'שמש.. חח עונה

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? יאפ האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? אממ... לרוב זה לא קורה כי אני כמעט תמיד מסיימת בכיתה או ישר אחרי ביצפר.. אבל אם קורה אז.. אני מתה.. חח
האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לעיתים רחוקותתתתתתת האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? חח כן כל הזמן.. האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא בכלל לא!(באמת, לא בציניות) האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? דואר אלקטרוני לא אבל איסי וסן כן.. חיחיחי האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? אולי.. אבל יש חברים אפשר לבלות איתם! האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לא.. אבל כשאומרים לי ללכת מהמחשב כשאני באמצע משו אז כן..
האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? לא.. אני תמיד מתעייפת באיזה 9 בערב והולכת לחרופ..
האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן... בשבילי זה "עוד כמה שנים"..

מתוקה777

New member
עונה :))

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?לא האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?כן האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?לפעמים האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?כן האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?כן האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?לא

pureK

New member
../images/Emo141.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? בדרך כלל האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? כן האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לא ממש האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? יש גם כאלה האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא זכור לי האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? אני בודקת אותו פעם בחודש האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לפעמים, רק אם אני ממש מרותקת למשהו האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? קורה אבל הפסקתי עם ההרגל הזה האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? שוב, רק אם אני באמצע משהו מעניין

D o R a S h A y

New member
עונה =]

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?יאפ האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? נגיד עכשיו אני אמורה להוריד כביסה... האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? כן במיוחד שבאים אורחים מעצבנים.. האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? כן אבל הם הפסיקו.. האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? יכול להיות... אף פעם לא ממש שמתי לב לזה.. האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? כן, עכשיו במקום להוריד כביסה אני בודקת תגובות... האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? אני לא חוששת, אני יודעת. הייתי שבוע או יותר בלי אינטרנט, וזה לא היה כיף בכלל (גם לא הייתה טלויזיה כי הוט עשו לנו בלגן..) אז בכלל... אבל אפשר לשרוד. האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? תלוי מה אני עושה באינטרנט.. האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? ממ... אני משלימה אותם בבוקר האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כל הזמן בערך..

coullette

New member
^__^

כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?
כן האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?
כן האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?
כן האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?
כן האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?
לפעמים האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?
לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?
כן האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?
כן! האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?
כן. בקיצור...מסקנה-אני מכורה לאינטרנט..

Dulce Maria13

New member
עונה.....

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?ממ...כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?כן האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?לאאא האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?לא האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? טוב תלוי עם זה אח שלי שעושה בכוונה אז כן עם זה משהו אחר אז לא.. האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?לא אני לא עד די כך מטורפת על האינטרנט... האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? לפעמים..

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gifאני רוצהההה

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש?אממ כה האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?חח כה האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?אממ לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?גם לא האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?הם לא טובים מבלי שום קשר
האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?לא האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?אממ לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?לפעמים האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?כםהה

עונה:]

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לא ממש.. האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? לא האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? ממש לא.. האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? לא האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לא, למעשה, אני בקושי בודקת את תיבת האימייל שלי... האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? ממש ממש לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? לא האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? לא..
מעניין.

../images/Emo110.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש
אמממ אין לי כל כך זמן מתוכנן
האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט
עבודות הבית
האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה
כן
האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט
כן
האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט
לע האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן
לא ממש האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"
אמממ אולי.. האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט
תלוי איך מפריעים האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת
לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים
כן

SweetRevenge 13

New member
אני ^________^

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש
כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט
כן האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה
ממש לפעמים-לעתים רחוקות האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט
לפעמים האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט
לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן
כן האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"
לא נראה לי האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט
לא האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת
יש פעמים שכן ויש שלא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים
כן

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? כן האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? כן האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? כן
האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? קצת האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? כן האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? לא האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? כן האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? כבר לא. האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן

לילשוש

New member
../images/Emo181.gif.......

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כמו עכשיו? אממ כנראה שכן... האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? לא האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?כן האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?לא האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?לא האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? קצת האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?אולי האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? כןן האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? כן

../images/Emo120.gif

כן. האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?
פה ושם, לא יותר מדי. האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?
ממ, קורה לפעמים. האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט?
חח לא. האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט?
לא. האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן?
לא בודקת דואר. האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"?
לא. האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט?
רק אם אני באמצע משהו חשוב. האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?
לא, ההפך, המחשב עוזר לי להישאר ערה כשאני צריכה לא לישון. האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים?
לא ממש.

בלבוש1

New member
../images/Emo28.gifגמאני עונה!

האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? כן.. תמיד
האם קורה לכם שאתם מזניחים את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? לפעמים האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? לא האם הסובבים אתכם מתלוננים על משך הזמן הרב שאתם מקדישים לגלישה באינטרנט? כל הזמן!!
האם ציוניכם בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאתם גולשים באינטרנט? לא..
האם אתם בודקים את הדואר האלקטרוני שלכם לפני שאתם ממלאים מטלות אחרות שצריך לעשותן? לפעמים האם אתם חוששים שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? ברור! חח.. אי אפשר בלי זה.. האם אתם צועקים, מתרגזים או מתעצבנים כאשר מפריעים לכם בזמן גלישה באינטרנט? כן.. כשאחותי רוצה את המחשב..
האם חסרות לכם שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? לא האם אתם מוצאים את עצמכם אומרים "רק עוד כמה דקות" כשאתם גולשים? חחח..כן

למעלה