שאלון

SnowLady

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

קצת לפני שמתחילה העונה החדשה.. כמה שאלות על העונה שהייתה
מי הזוג שהכי אהבתם
למה?
מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה?
איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ?
איזה הדחה הייתה הכי כואבת?
איזה משימה הכי אהבתם?
איזה משימה הכי לא אהבתם ?
למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ?
איזה קטע הכי הצחיק אותכם?
איזה פרק לעולם לא תשכחו?
מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת?

E u r o b o y

New member
רעיון נחמד! תשובותיי:

הזוג האהוב: קרן ועדלי.למה? כי הם נראו לי הכי סימפטיים מן ההתחלה. הכי לא אהבתי: שרון וענבל, אדר ודקל ואריק ורחלי (במיוחד אריק עם ה"מותק" וה"קושקוש" הזה כל רגע). הכי הצטערתי שהפסידו: אורי ונטע-לי (אם ככה רושמים את שמה). ההדחה הכי כואבת: אורי ונטע-לי, בגלל שהם הודחו רק בגלל שלא עשו את הבנג'י. המשימה שאהבתי ולא אהבתי: מצטער, לא ממש זוכר את המשימות שהיו
50,000 ש"ח כפרס חביבי הקהל, הייתי נותן ל:איריס ודרור- כי בגלל שהם היו הכי מבוגרים, הם הגיעו לגמר בכל זאת וניצחו את שאר הצעירים.הם ראויים להערכה על כך, לדעתי. הקטע הכי מצחיק: שג'ולי גילתה שאבא של קרן היה המפקד שלה בצבא
הפרק הבלתי-נשכח: לא יודע מתי זה היה בדיוק, אבל לא אשכח את הקטע עם ההזמנות, שאבי וג'ולי וקרן ועדלי עשו את אותן הזמנות לחתונה והם התחילו להתווכח על זה.וכמובן, פרק הגמר גם בלתי נשכח. לשמר מעונה 1: אהבתי את קושניר בתור המנחה אבל שוב, עוד לא התוודענו לעומר מי-דן, אז ככה שאני לא שופט לפני שאני רואה. לשנות מעונה 1: שהמשימות יהיו אפילו יותר קשות ומאתגרות (איזה רע אני
)

חחחחחחחח

באמת גם אני לא אשכח את הקטע עם ההזמנות...זה היה כזה קורע! רק חבל שההזמנות של קרן ועדלי היו יפות וההזמנות של אבי וג'ולי נראו כמו כרטיסים לסרט...חחח

OhBaby

New member
עונה.../images/Emo26.gif

מי הזוג שהכי אהבתם למה? אדר ודקל, עדלי וקרן, אבי וג'ולי מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה?ענבל ושון איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? רחלי ואריק, אבי וג'ולי איזה הדחה הייתה הכי כואבת? בתכנית הגמר
איזה משימה הכי אהבתם? בנג'י, לא זוכרת הרבה תוכניות איזה משימה הכי לא אהבתם ? לא זוכרת כ"כ למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? אבי וג'ולי איזה קטע הכי הצחיק אותכם? בדיחות הקרש שהיו שבוע שעבר בספיישל עם אבי וגולי ( לא קשור אבל נזכרתי) איזה פרק לעולם לא תשכחו? לא יודעת מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת? לשנות: משימות יותר מעניינות, לשמור: לא משהו ספציפי.....

חדש123

New member
עונה.

מי הזוג שהכי אהבתם למה?אבי וג'ולי כי הם היו הכי אמיתיים! מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה? אריק ורחלי כי הם עיצבנו אותי! איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ?אבי וג'ולי איזה הדחה הייתה הכי כואבת?בפרק הראשון מבאס רצח לעוף על ההתחלה! איזה משימה הכי אהבתם?בנג'י איזה משימה הכי לא אהבתם ?שהם היו צריכים לחפש אחד את השני למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ?לאבי וג'ולי איזה קטע הכי הצחיק אותכם?שקרן וג'ולי חיקו אחת את השניה איזה פרק לעולם לא תשכחו?את האחרון

RaZiK4

New member
עונה../images/Emo3.gif

מי הזוג שהכי אהבתם ולמה? נטע-לי ואורי
לא יודע למה, הם היו הכי נחמדים
גם היה מגיע להם לזכות בדירה
(אחרי זה אהבתי את קרן ועדלי-כשהם הודחו אבל בעקרון אהבתי את שניהם...) מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה? היו כמה, לא ממש זוכר שמות
איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? נטע-לי ואורי
איזה הדחה הייתה הכי כואבת? נטע-לי ואורי
איזה משימה הכי אהבתם? אהבתי הרבה.. בעיקר משימות שרק בן-זוג אחד יכול לבצע
איזה משימה הכי לא אהבתם ? לא זוכר
למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? לנטע-לי ואורי
איזה קטע הכי הצחיק אותכם? לא זוכר
היו הרבה קטעים מצחיקים
איזה פרק לעולם לא תשכחו? הפרק שלקחו מישהו לכלא.. שחכתי את מי
נראה לי איריס ודרור
מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת? את המשימות שרק אחד יכול לעשות
וגם שיעשו משימה אחד שמישהו מבני משפחת הזוג השני ישתתף עם הצד השני
(כאילו הבנתם מה אמרתי עכשיו
)

RaZiK4

New member
שחכתי מה אני ירצה לשנות../images/Emo3.gif

-שיהיו משימות יותר מותחות, כאילו שיהיה מותח לראות אותם. שיהיה משימות "ישראליות".. לא יודע איך להסביר
שיהיו הרבה משימות חיפוש
(כמו במשימה הראשונה של העונה הראשונה.. לחפש מגג עזריאלי את התמונה של "רצים לדירה"
).

עונה!!!!!!!!!!!!!

מי הזוג שהכי אהבתם למה? את קרן ועדלי כי הם היו ישרים והוגנים וגם באמת ראו שהם אוהבים אחד את השני.וחוץ מזה הם התנהגו בצורה אנושית והבינו שלהיות בן אדם זה יותר חשוב מלזכות בדירה...כמו למשל אבי וג'ולי מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה? לא אהבתי את שרון ועינבל כי שרון התנהג אליה ממש מגעיל! לא פלא שהיא נשברה, הוא בכלל לא טרח לחזק אותה כמו שאר הזוגות, וראו שהם לא כל כך אוהבים. איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? נטע-לי ואורי, קרן ועדלי ונטע-לי ואורי הם הזוגות שהכי אהבתי (למרות שקצת יותר את קרן ועדלי) עד שהם פרשו...חבל...אם הם יכלו לדלג על המשימה של הבאנג'י היה להם סיכוי טוב לנצח איזה הדחה הייתה הכי כואבת? כמו בתשובה הקודמת- נטע-לי ואורי, כי הם היו זוג שממש אהבתי... איזה משימה הכי אהבתם? אממממממ.....אולי בסבב של הגמר את המשימה עם הכדור... איזה משימה הכי לא אהבתם ? באנג'י (נחשו למה...) למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? אולי זה הגיע לאבי וג'ולי, אבל אני הצבעתי לנטע-לי ואורי איזה קטע הכי הצחיק אותכם? אממממ...המשימה האחרונה בפרק הגמר, שהיה מנוף כזה שהזוגות צריכים להרים את עצמם כדי להגיע למפתח... איזה פרק לעולם לא תשכחו? את פרק הגמר......ואת הקטע שאורי נשבר והם פרשו...זה היה עצוב...אני מדברת כאן המון על נטע-לי ואורי, פשוט הייתי כל כך בטוחה שבגמר זה יהיה אבי וג'ולי, קרן ועדלי, ונטע-לי ואורי...לפחות צדקתי בהרוב...חחח מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת?

flori1

New member
הנה שליייי

מי הזוג שהכי אהבתם?למה? הכי אהבתי את קרן ועדלי..כי הם היו הכי נחמדים שם והכי חמודים.. מי הזוג שהכי לא אהבתם?למה?דקל ואישתו(לא זוכרת איך קוראים לה חח)ואריק ורחלי..פשוט לא אהבתי אותם.. איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? נטע-לי ואורי איזה הדחה הייתה הכי כואבת? שכמעט הדיחו את קרן ועדלי באיזשהו פרק..אבל בסוף אמרו להם שהם נשארים.. איזה משימה הכי אהבתם? שהזוגות נסעו לצרפת ועשו שם משימות. איזה משימה הכי לא אהבתם ? לא זוכרת חח למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? לאבי וגולי..פשוט הגיע להם איזה קטע הכי הצחיק אותכם? עם העיזים. איזה פרק לעולם לא תשכחו? את הפרק שהזוגות היו צריכים לקפוץ באנגי. מה תרצו לשמר ומה תרצו לשנות לעונה הזאת? שהמשימות יהיו יותר קשות ממה שהם היו.

שלי:

מי הזוג שהכי אהבתםלמה? קרן ועדלי...פשוט הנאה לראות אותם...במיוחד את קרן
מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה?אבי וג'ולי
בגלל התחמנות איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ?נטע לי ואורי איזה הדחה הייתה הכי כואבת?נטע לי ואורי איזה משימה הכי אהבתם?היו הרבה... איזה משימה הכי לא אהבתם ?להכין ארוחת בוקר...למרות שיש תמונות יפות של קרן משם... למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ?נטע לי ואורי איזה קטע הכי הצחיק אותכם?כל פעם שג'ולי הבהמה התנהגה מסריח איזה פרק לעולם לא תשכחו?הפרק שנטע לי ואורי עפו מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת?לשמר הכל

rotem the best1

New member
עונה...

מי הזוג שהכי אהבתםלמה? אבי וג'ולי מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה?נטע לי ואורי איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ?אבי וג'ולי איזה הדחה הייתה הכי כואבת?של אבי וג'ולי איזה משימה הכי אהבתם?בנג'י איזה משימה הכי לא אהבתם ?לא זוכרת למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ?אבי וג'ולי איזה קטע הכי הצחיק אותכם?לא זוכרת איזה פרק לעולם לא תשכחו?את הפרק האחרון

עונה../images/Emo70.gif

קרן ועדלי .. כי הם היו הכי חמודים ולא רימו
אבי וג'ולי .. כי הם רימו ולא היו הוגנים
אורי ונטע לי כי הם היו מה זה חמודים
בגמר
המשימה שהייתה בגמר עם הכדור שניכנסים לתוכו ..
עם העיזים
לאיריס ודרור כי הם היו הכי מבוגרים שם והם היתאמצו כדי להגיע לגמר
כשג'ולי ראתה את אבא של קרן וזה היה המפקד שלה בצבא
בנג'י .. כי שם העיפו את נטע לי ואורי
אני מקווה שהמשימות יהיו יותר מאתגרות .. ושהטובים יינצחו

כנסוו..מענהה..

מי הזוג שהכי אהבתםלמה? אבי וג'ולי .. כי הם עשו הכי אקשןן ובכלל, אהבתי את הזוג הזה מההתחלה :] מי הזוג שהכי לא אהבתם? למה?אאממ .. האמת שבזמן הסדרה לא אהבתי את קרן ועדלי .. אחת היסבות היא שהם שנאו את אבי וג'ולי .. אבל עכשיו אני לא שונאת אותם או משהו .. הם דווקא חמודיםם ! =) איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ?אבי וג'ולי כמובןן ! איזה הדחה הייתה הכי כואבת?אף הדחה לא כבה לי, אהבתי ר=ק את ג'ולי ואבי ! איזה משימה הכי אהבתם?בפרק האחרון, של הדכור .. שהם היו בתוכו והיו צריכים לגלגל אותוו .. איזה משימה הכי לא אהבתם ?לאא זוכרת .. למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ?למי שקיבל אותם .. חח.. א=ב=י ו=ג'=ו=ל=י כמוווובן ! איזה קטע הכי הצחיק אותכם? הקטעיםם שאבי וג'ולי עבדו על המתמודדים .. בקיצור כל מה שקשור לאבי וג'ולי ! איזה פרק לעולם לא תשכחו? האחרווון .. =\ מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת? שהמתמודדים לא ירימו ידיים ויוותרו מהר כי אחרי הכל זאת מטרת התוכנית .. כמו הישרדות כזאת .. ושלא יהיו תינוקות ויתפנקוו כי הם בתוכנית על זכייה של דירה ודירה לא מקבלים בקלות..שיהיו כמו אבי וג'ולי..כפרה עליהם..אין עליהם אין עליהםםםם !! אבי וג'ולי אני אוהבתת אותכםם אני ועוד הרבה לא נשכח אותכם אף פעםםםם אתם תמיד זוג מספר אחת בתוכניתת ולא רק בענוה הראושנה אלא גם בעונה השנייה ובכל העונות שיהיוווו !! אוהביםםם אותכם לנצחחח ולא שוכחיםםםםםם !!

ללוש המאמוש כנסי וכולםםםם

ללוש המאמוש עם כל הכבוודד קצת כבוווד !! שאלו אותך איזה זוג הכי אהבת..סבבה-ענית .. אבלך למה ללכלךך !?!? ועוד על אבי וג'ולי ?! אז חומד יש לי לחדש לך משהו [ ולעוד כמה שחושבים כמוך ] אבי וג'ולי הם ה=זוגג וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו הם אחלה זוג , זוג כזה לא רואים כל יווום..והםם באמת הראו את אהבתם ! תמיד רצו יד ביד ברגעים הכי קשיםםםם ניחמו אחד את השני..אני פשוט התאהבתי בהם ! וחבל שלא יוצא לי להכיר אותם !! אני פשוטטטט חולה עליהםםםםםםםםםםםםםם אבי וג'ולייייי איי לאב יווו כפרה עליכםםםםםם אתם ה=זוג לנצחחחח ואף אחד לא ישנה את זהההה !! אני אוהבתתתתתתתתת אותכםםםם !!!!!

תראה

אני לא אומרת שהם לא אוהבים או משהו, זה בכלל לא קשור. אני אומרת שאני לא אוהבת את הדרך שלהם. כולם מוכנים לעשות הרבה מאוד כדי לזכות בדירה, אבל עם כל הכבוד לדירה (ויש כבוד) קודם כל צריך להיות בני אדם!

../images/Emo41.gif עונה../images/Emo41.gif באיחור...

מי הזוג שהכי אהבתם, למה?
אבי וג'ולי
מי הזוג שהכי לא אהבתם?
לא זוכרת כבר את כולם אבל את בוביק האלה..חח הזוג המבוגר היה מעצבן לאללה!! למה? לא יודעת היו נאחסים! איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? אבי וג'ולייייייייייייייי איזה הדחה הייתה הכי כואבת? הדחה.. נטע -לי ואורי ורחלי ואריק איזה משימה הכי אהבתם?הם היו צריכים לרקוד איזה משימה הכי לא אהבתם ? לא זוכרת.. למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? לאבי וג'ולי איזה קטע הכי הצחיק אותכם? כל המזימות של אבי וג'ולי איזה פרק לעולם לא תשכחו?הפרק האחרון מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת? לשנותא ת המשימות ולעשות אותם קצת יותר קשות...חח

שאלון חמוד לאלה..התשובות שלי!..

זוג אהוב...ג'ולי ואבי כי לדעתי הם הכי אמיתיים ולא מזויפים בכלל.. הכי לא אהבתי..קרן ועדלי בגלל הצפוניות..חחחחחח..סליחה למעריצים.. הכי הצטערתי שהפסיד: ג'ולי ואבי כמובןןןןן... ההדחה שהייתה הכי כואבת:אממממ..לא היה לדעתי חחחחחחח.. משימה אהובה:שהזוגות היו צריכים להוביל את העזים לאנשהו..חחחחח.. הכי לא אהבתי: אולי לחפש את הדג הזה בבוץץ..לא יודעתת..לא זוכרתת.. את ה-50 אלףף..את ה-50 אלף הייתי משאירה לג'ולי ואבי הנהדריםם.. קטע שהכי הצחיק אותי: שג'ולי ואבי רבו במשימה שהם היו צריכים להוביל את העזים והוא צעק עליה..חח הפרק שלעולם לא אשכח: הפרק שג'ולי ואבי הגיעו ראשוניםם..היו כמה..צעקתי!!... לשמר ת'מנחה למרות שזה לא ככה..לשנות אממ לא יודעתת שיהיו משימות יותר אתגריותת..

123רתם

New member
עונה

מי הזוג שהכי אהבתם: קרן וידלי מי הזוג שהכי לא אהבתם? אבי וגולי, ענבל ושרון איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? נטע-לי ואורי איזה הדחה הייתה הכי כואבת? נטע-לי ואורי למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? נטע-לי ואורי איזה פרק לעולם לא תשכחו? הגמר

עונהה!!

מי הזוג שהכי אהבת? ברור שאבי וג'ולי!!! למה? הם באמת רצו לנצח ולא היו צבועים! מי הזוג שהכי לא אהבתם? קרן ועדלי הקקה.. למה? צפונבונים מתלהבים! איזה זוג הכי הצטערתם שהפסיד ? אמממ.. אני לא זוכר.. זה היה ממזמן! איזה הדחה הייתה הכי כואבת? הייתי בעד אבי וג'ולי אז לא הייתה הדחה כואבת.. איזה משימה הכי אהבתם? שהם היו צריכים לחפש בתוך גמדים קטנים באיזה גינה איזה מפתח או משהו.. איזה משימה הכי לא אהבתם ? של הסירות שהם צריכים להכנס פנימה כדי לפתוח את התיבה ולהוציא את המפתח.. למי הייתם נותנים את ה50 אלף שח ? לאבי וג'ולי! טוב בעצם הם קיבלו..חח.. אני שלחתי להם 5 אס.אם.אס! איזה קטע הכי הצחיק אותכם? שוב- אני לא זוכר זה היה ממזמן! איזה פרק לעולם לא תשכחו? שאבי וג'ולי נתקעו עם המכונית במדבר.. מה תרצו לשמר ומה תרצו לששנות לעונה הזאת? לשמר את כל המריבות בין המתמודדים! זה הכי כיף!! חח.. ושלא יהיו מתמודדים כאלו שסתם באו ולא רוצים באמת לנצח!

למעלה