שאלון

IkMfNiY

New member
תשובות :X ../images/Emo42.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חווה הזיכרון הראשון שלך: אני לא זוכרת :X האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש P: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא P: המקצוע הראשון שנכשלת בו: מ"מ נראה לי :X המקצוע האחרון שנכשלת בו: כלכלה :X האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אפעם P: איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: משעממת P: השיר האחרון ששרת: כל יום שאת לא איתו :X נדבק לי לראש :X הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת P: הפעם האחרונה שבכית: אממממממממ, אולי אתמול? האדם האחרון שראית: אח שלי :Z הדבר האחרון שאמרת: "וואטאוור" הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: את הדיסק של נימרוד :X השיר האחרון ששמעת: נדמה לי שאת השכנה שלי :Z הדיסק האחרון שקנית: את הדיסק של נימרוד :X הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול P: הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת :X הווה: שיער נוכחי: חום, לא ארוך מדי ולא קצר מדי :X בגדים נוכחיים: גופיה עם ציור של בבלס, ג'ינס והדברים שחוץ מזה :X תכשיטים נוכחיים: שני צמידים של בראשית, צמיד ורוד, צמיד ורוד מעיר הנוער וצמיד כתום עם דברים ורודים ומפרט כתום של איזהשהוא אמן :X עצבנות נוכחית: כרגע אין P: התגעגעות נוכחית: לא יודעת :X תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מניו זינלנד שהורים של חברה שלי צילמו :X חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הרבה :X האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא :X האם אתה עייף? רעב? לא ולא :X את מי אתה הכי רוצה לחבק?: איכס, שונאת חיבוקים :X ממה הכי נמאס לך?: ביצפר :X את מי היית רוצה להרוג? אפחד, אני פציפיסטית. הכי פחות מהנה?: לא יודעת :X עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו שמשלב תקשורת ומוזיקה P: איפה אתה הולך לגור?: איפושהו במרכז ליד ת"א [אבל לא בת"א!] כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אולי נשואה, אולי עם ילדים, זה נראה לי מאוד הגיוני בגיל 32 :X חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר ספר אהוב: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: כתום צומי וורוד פריט לבוש אהוב: גופיות :X איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני בהופעות אתה מרגיש בודד כש: אני לבד :Z האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אדם מפורסם שפגשת: להקות וכאלו P: האם יש לך אילושהם חרטות: כמובן קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב:
מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: זכרון טוב לתאריכים :X האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה אנשים
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר האינטימי שלי כמובן מקום אהוב בעולם:
מקצוע שנוא: הרבה :X מורה אהוב:
אוהב את בצפר?: לא שונאת :X אבל נמאססס :X נרדם בשיעורים?: רק אם ממש ממש משעמם :X מעשן?: לא :X נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד נותן מעצמך?: לא מספיק :Z אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן... אוהב להתעטש?: לא :X שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודדד :X אוהב לצחצח שיניים?: כן.... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: רק דיסקים שאי אפשר להשיג אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני עצלנית :X חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא כרגע P: שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: מאוד [אובססיה לפאוור פאף גירלז...] חולם בהקיץ?: כן יעל

טולייצ

New member
../images/Emo9.gifעונה

גם אני עניתי על זה אינספור פעמים.
עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת הזיכרון הראשון שלך: גן חיות עם המשפחה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא חושבת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עגבניות המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספרות המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים,בבאר שבע,במשך 15 שנים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נפלאה,ימים טובים של שקט השיר האחרון ששרת: מוקי-אלוהים הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: בשיחות עם ברק ושישץ האדם האחרון שראית: אחי התעורר הדבר האחרון שאמרת: "רגע"..לאחי הדבר האחרון שאכלת: ארוחת שישי הדבר האחרון ששתית: ענבים הדבר האחרון שקנית: סט מיתרים לגיטרה האקוסית שלי,ואת הספר שירים של עברי לידר השיר האחרון ששמעת: "ניסים"-עברי לידר הדיסק האחרון שקנית:דניאל סלומון-רבות הדרכים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:לנקות את הבית,היום הדבר הכי מטורף שעשית:אני וחברים נכנסו לבית מלון על שמות של אנשים אחרים,נכנסו לספא,ועשינו שטויות. זה הדבר היחיד שעולה לי לראש.. המחשבה הכי מוזרה שעברה לך בראש: שמחר יהיה יותר טוב?? הווה: שיער נוכחי:בלונד-שאטני בגדים נוכחיים:חולצה של המועצה (יומם וליל חח),מכנס פיג'מה אפור של דלתא תכשיטים נוכחיים: שום דבר,אני טהורה עצבנות נוכחית: אין לי ריח נוכחי: אוויר התגעגעות נוכחית:אמ.. תמונת דסקטופ נוכחית: אישה מזעזעת שאחי שם דאגה נוכחית:מה עם הערב רוק????? שנאה נוכחית:אודטה ("גם אני לא אהיה פה יום אחד") חבר\ה?: אף פעם לא היה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: תאמינו,אבל אף אחד דרך מועדפת לבזבז זמן:לטייל בטבע (כל כך בא לי עכשיו!) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?:רוב הזמן האם אתה עייף? רעב?: עייפה,תמיד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד ממה הכי נמאס לך?: מהחיים את מי היית רוצה להרוג?: חצי יקום הדבר הכי מהנה שעשית בזמן האחרון?:בוםבמלה הכי פחות מהנה?:לקום בבוקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:סלב (חח אין לי מושג ממה) איפה אתה הולך לגור?:צרפת/כשאני אבוא לביקור בארץ אז נתניה/הרצליה/ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 2,בן ובת,מספיק חחח באיזה סוג של מכונית תנהג?:פולקסוואגן-חיפושית כחולה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:מסיבת השקה לדיסק החדש שלי,או לפחות משהו בסגנון חושב הרבה על העתיד?:יאפ מפחד ממנו?:בכלל לא וקצת בכללי: להקה אהובה: זמנית אין לי ספר אהוב:אני קוראת כרגע את "זה לא אתה,זה אני" של ניל קמינסקי סופר(ים) אהוב(ים):חנוך לוין צבע אהוב:טורקיז הסיפור מאחורי הניקניים שלך:חבריי קוראים לי טולי,אז טולייצ נשמע כמו שייגעצ (חחח אני חושבת) פריט לבוש אהוב:יש הרבה בגדים שאני קשורה אליהם,אז בכללי חצי ארון שלי איבר שהכי מושך אותך:צריכה לחשוב על זה אתה שמח כש:הדברים קורים לטובתי אתה מרגיש בודד כש:אני לבד האם אתה חושב יותר מדי:כן,הרבה יותר מיותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:עכשיו אני ממש רוצה להיות באיזה אי בודד,משהו במזרח אדם מפורסם שפגשת:יש הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות:אחת קפה אהוב:עלית חח ריח אהוב:דלק,חח אמ..את הבושם שלי של אימפריו ארמני מה מכעיס אותך:הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב:אמ.. סגנון מוזיקה אהוב:רוק,ישראלי בעיקר (כרגע) חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:הולנד מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:אסתי המורה למתמטיקה (כמה אירוני) אוהב את בצפר?:לפעמים נרדם בשיעורים?:קורה מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:מאוד בקלות נפצע (פיזית, נו) הרבה?:בדרך כלל באצבעות משום מה נותן מעצמך?:ברור אוהב לפוצץ נייר בועות?:בטח! לועס דברים?:כן,בעיקר כשאני עצבנית אוהב להתקלח?:יותר מידי! בדיוק אתמול אבא העיר לי על זה,והוסיף שזו הדרך שלי להשתמט מלארגן את הבית אוהב להתעטש?:כן,בעיקר כשצריך להיות חולים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כןןןן אוהב לצחצח שיניים?:לא בדיוק אכפת לך מאיכות הסביבה?:יאפ קונה צרובים\צורב?: - אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי מתי חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא חושבת ישן הרבה?:מנסה בתול?:כן נקשר לחפצים?:תלוי אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:תלוי איזה אוהב לטייל?:יאפ אוהב כפכפים?:יאפ,ואת השורש של שישץ לובש בוקסר?:לא תחבושות או טמפונים?:טמפונים זה כואב שמש או גשם?:יחד רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר
ילדותי?: יותר מידי חולם בהקיץ?:כן,לאחרונה בעיקר על הערב רוק,ועל יהלי

hodayoyo

New member
טוב..../images/Emo60.gif

אבל מאחר ועניתי על זה כבר פעמיים אני מעתיקה ת'תשובות שלי כי אין לי כוח לענות שוב... יש כמה שאלות שונות, אבל בקטנה: עבר: שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: אבא שלי מרכיב אותי על הכתפיים ואני מתופפת לו על הקרחת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כהה שיחקתי כדורגל האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כל ערב פק"ל אחותי הכינה לי חביתה ומרחתי עליה קוטג' ועל זה קטשופ... מה, לא טעים?!?!? המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תושב"ע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת- מרמת דוד (אי שם ליד הכינרת) לרעות, כשהייתי בת 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עשוקה השיר האחרון ששרת: מסיבה כלשהי אני מזמזמת עכשיו את "משאלה" של בועז שרעבי הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפרק האחרון של הפי טרי פריינדז הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה דקות, אמא שלי הנחמדה האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: קרקר עם שוקולד הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ספר לאחיין שלי השיר האחרון ששמעת: לא יודעת, יזהר אשדות שר לידי בטלויזיה הדיסק האחרון שקנית: בית הבובות-מדפים הופעה אחרונה שהיית בה: סינרגיה ביום חמישי שעבר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו ברגע זה מדפיסה לה עבודות הדבר הכי מטורף שעשית: ?! הווה: שיער נוכחי: קצת אחרי הכתפיים, חום- אדום (חינה) בגדים נוכחיים: חצאית ג'ינס, חולצה קצרה וסווצ'ר (קר לייי) תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: על כל העולם. שישרף כבר!! התגעגעות נוכחית: - תמונת דסקטופ נוכחית: רקע כחול חלק חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד, לא אוהבת אנשים, רוצה להיות לבד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כל הזמן... מחר מתכונת ואני לא לומדת האם אתה עייף? רעב? גם וגם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אף אחד, כנ"ל מישהו שהייתי רוצה שיהיה פה ממה הכי נמאס לך?: מהכל את מי היית רוצה להרוג? אוווו הרבה אנשים הכי פחות מהנה?: ?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: כל דבר שאפשר יהיה להתקבל אליו בלי בגרות?! איפה אתה הולך לגור?: אי שם בארץ כמה ילדים אתה רוצה?: מה 'כפת לי?! לא ממש חשבתי על זה.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: ?! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: קודם שאני אחיה עד אז.. חושב הרבה על העתיד?: בעיקר על זה שלא יהיה לי.. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ומוניקה ספר אהוב: V סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן, אורי אדלמן וכד' צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: הנעליים השקסיות שלי של שבת איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצליח לי אתה מרגיש בודד כש: תמיד האם אתה חושב יותר מדי: בעיקר כשרע לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טוב לי בארץ אדם מפורסם שפגשת: דניאל האם יש לך אילושהם חרטות: כן, כל הזמן קפה אהוב: אייסקפה של ארומה ריח אהוב: של אחרי הגשם מה מכעיס אותך: יותר מידי דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני סולחת בקלות (שזה רע בשבילי:/) אלא אם כן עשו לי משהו ממש רע ואז אפשר לשכוח ממני האדם שעושה לך הכי טוב: אחיין שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר עם המחשב מקום אהוב בעולם: בארץ מקצוע שנוא: כל מקצועות הקודש (תושב"ע, מחשבת(מי אמר מתכונת?!), תנ"ך וכד) מורה אהוב: המורה שלי למתמטיקה אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: רק כשאני ממש עייפה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: יותר מידי בקלות נותן מעצמך?: הכל אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח לועס דברים? בטירוף אוהב להתקלח?: תלוי מתי אוהב להתעטש?: לא, אבל מתעטשת בכל זאת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: ככה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אמממ ככה קונה צרובים\\צורב?: רק לועזי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מתי ומה המרחק שצריך ללכת חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כשיש לי אפשרות.. נקשר לחפצים?: יאפ אוהב חולצות גזורות?: בתור פיג'מה גופיות?: לא אוהב לטייל?: כהה אוהב כפכפים?: כהה שמש או גשם?: גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קרררר ילדותי?: יאפ, סרטים מצויירים רולזזז חולם בהקיץ?: לא

liraz y

New member
ממ עניתי על זה גם בפורום של שייגעצ

אז אני פשוט ישנה רק את מה שצריך עבר: שם המורה בכיתה א': עדנה ניסן הזיכרון הראשון שלך: אממ יומולדת של גיל 6 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן (אהמ...) המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: חינוך גופני האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מאופקים לב"ש איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לאדעת השיר האחרון ששרת: קשה לי לחשוב- שייגעצ הדבר האחרון שצחקת בגללו: אבא שלי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת.. האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: אממ אמרתי לאח שלי שיגיד לחברה שלי שתתקשר אח"כ הדבר האחרון שאכלת: פרוסה של עוגת ריבת חלב הדבר האחרון ששתית: נס הדבר האחרון שקנית: נרגילה השיר האחרון ששמעת: מרלין מונרו הדיסק האחרון שקנית: של אפרת גוש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בפסח 30 שקל לשעה הדבר הכי מטורף שעשית: אממ עדיף שאני לא אדבר הווה: שיער נוכחי: שחור סיני קצת אחרי הכתפיים בגדים נוכחיים: חולצת תריקו לבנה מכנס שחור עם 2 פסים אדומים בצדדים חזיה שחורה תחתון שחור תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פים וצמיד של נימרוד שיקלר עצבנות נוכחית: על אמא התגעגעות נוכחית: לאקס.. תמונת דסקטופ נוכחית: נימרוד חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, האם אתה עייף? רעב?: ממ לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את ידיד טוב שלי ממה הכי נמאס לך?: מכולם את מי היית רוצה להרוג? יש הרבה הכי פחות מהנה?: ביצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: מקווה נוי יורק אבל אם לא תל אביב כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אממ לא משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אממ אחרי אוניברסיטה עם 2 תוארים בנוי יורק גרה באחוזה מפוארת באושר ועושר עם אורלנדו בלום חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?:לא וקצת בכללי: להקה אהובה: שיגעצצ ספר אהוב: משפחה וחצי סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: שחור\ סגול פריט לבוש אהוב: חולצות שחורות טיפה צמודות איבר שהכי מושך אותך: כתפיים אתה שמח כש: יש מי שיאהב אותי :) אתה מרגיש בודד כש: מראים לי שלא אוהבים אותי יותר, גם אם זה רק מישהו אחד האם אתה חושב יותר מדי: כן, לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נוי יורק אדם מפורסם שפגשת: נימרוד שיקלר, יובל מנדלסון, נינט טייב, רן דנקר האם יש לך אילושהם חרטות: אממ כן קפה אהוב: נס קפה רגיל עם החלב המוצף החדש שיצא ריח אהוב: אמור אמור מה מכעיס אותך: שאנשים מתנהגים כמו טיפשים כשהם לא מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ לאדעת האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: פריז מקצוע שנוא: אנגלית ומתמתיקה כשאני לא מבינה את החומר מורה אהוב: אין!! אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מתעבת את הדבר הזה, פעם קרה לי בדייט פאדיחההה אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אבל לא דיסק שלם של אומן אחד, כלמיני ביחד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אממ אם זה אחרי הצהרים אז ללכת ברגל זה כיףף חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא, חוסכת בכללי ישן הרבה?: יאפ.. בתול?: כן נקשר לחפצים?:לא, חוץ מלקלטת של שודדי הקאריבים אוהב חולצות גזורות?: אממ כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לפעמים כשבא אוהב כפכפים?: ככה ככה לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: כשקר קר כשחם חם ילדותי?: אממ לא נראה לי חולם בהקיץ?: לפעמים

הדס אשר

New member
אנייייייייי

עבר: שם המורה בכיתה א': אורנה הזיכרון הראשון שלך: אמממ לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שזכור לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש.. השאלה מזה מוזר? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: תורה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת לכוכב יאיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה, בלי יותר מדי הרפתקאות.. אבל הרבה ריקוד! השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת במדויק, אבל כשהייתי עפ אחותי וחברה שלה! הפעם האחרונה שבכית: יום השואה, דימעה! האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: קוראסון שוקולד הדבר האחרון ששתית: מיץ אננס הדבר האחרון שקנית: אממ לא זוכרת.. אולי חולצות? השיר האחרון ששמעת: אממ לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא הושמע במצעד של גלגלצ, נראה לי של אושיק לוי.. יכול להיות? הדיסק האחרון שקנית: נימרוד שיקלר (אבל קנו לי, לא משנה) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. להוריד צלחות מהשולחן! הדבר הכי מטורף שעשית: אנקונדה? הסתפרתי קצר? (למרות שנהנתי מזה) הווה: שיער נוכחי: קצר, בקרוב בצעד שחורה בגדים נוכחיים: מכנס כתום וחולצה של בני עקיבא..חח תכשיטים נוכחיים: אין! עצבנות נוכחית: אין! התגעגעות נוכחית: ידיד שלי.. תמונת דסקטופ נוכחית: שקיעה בגוש קטיף חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אמממ לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד שלי.. ממה הכי נמאס לך?: הביצפר שלי את מי היית רוצה להרוג? כרגע אף אחד הכי פחות מהנה?: ביצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו ברפואה אלטרנטיית או אדריכלות איפה אתה הולך לגור?: איזה ישוב באושר שרון שומרון או בצפון כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו טוב.. יהיה נחמד לאיזה פורשה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה עם ילדים קטנים וחמודים במקום מהמם ופרנסה טובה! חושב הרבה על העתיד?: לא ממש.. העתיד הקורב, לא הרחוק! מפחד ממנו?: לא ממש.. יהיה טוב וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס ספר אהוב: אין ממש סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כתום! פריט לבוש אהוב: יש הרבה בזמן האחרון איבר שהכי מושך אותך: אממ.. לא יודעת אתה שמח כש: מישהו אומר לי שהוא אוהב אותי או שאני מצליחה במשהו אתה מרגיש בודד כש: חברים שלי מעצבנים אותי האם אתה חושב יותר מדי: אממ כעיקרון כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה בארץ!!!! אדם מפורסם שפגשת: לא שדיברתי איתו אבל יעל בר זוהר (יש לה שיער לבן), אורנה ומשה דץ, טוביה צפיר, חנוך רוזן, הדורבנים, אממ יש עוד אבל לא זוכרת! האם יש לך אילושהם חרטות: הרבה קפה אהוב: אייס ריח אהוב: לא משהו מיוחד.. אבל בישול! מה מכעיס אותך: הרבה דברים... דברים לא הגיוניים, אנשים שאומרים שטויות! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד!!!! האדם שעושה לך הכי טוב: ידיד שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: איטליה מקצוע שנוא: אנגלית מורה אהוב: יש כמה.. אוהב את בצפר?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נרדם בשיעורים?: לא, חוץ מפעם אחת! אבל אני מנקרת מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש.. תלוי מה הנושא נותן מעצמך?: לפעמים.. תלוי הסוטיאציה אוהב לפוצץ נייר בועות? אמממ קצת לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא, אני עצלנית! אבל זה כייף להתקלח, מרעננן! אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברור.. אווצ' אוהב לצחצח שיניים?: לא, אבל איך אשפר בלי? אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן... אבל אני תמיד בורחת מזה קונה צרובים\\צורב?: לא אלבומים שלמים! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אממ תלוי.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כרגע לא... אבל לעתיד ישן הרבה?: שיש ביצפר לא מספיק בשבילי.. אבל אני אוהבת לישון אז ככה שבחופש ישנים הרבה! בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא ממש.. רק אם יש להם משמעות אוהב חולצות גזורות?: כן.. גופיות?: כן.. אבל לא הולכת מחוץ לבית או בחוג אוהב לטייל?: כן! אוהב כפכפים?: אממ כן לובש בוקסר?: כן!! שמש או גשם?: ש-מ-ש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: שאלה טיפשית! כשקר בדרך כלל קר לי שחם חם או נעים! ילדותי?: לא! חולם בהקיץ?: יאפ יומטוב!

אני עונההההה

שם המורה בכיתה א': לא זוכרת ניראה לי איילת.. הזיכרון הראשון שלך: אמממ יש מלטנאה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אממ שיחקתי משחקים של בנים בנוסף לברביות האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן... נייר טואלט רטוב ונמלים המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ שלוש פעמים כפר סבא... תא ותא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אמממ פסיכודאלית..חוקרת חח השיר האחרון ששרת: אמממ שירים של צופי תא הדבר האחרון שצחקת בגללו: צחקתי עם חברות על שיערות בזין ברגעיןם אלה בשיחת ועידה חחח הפעם האחרונה שבכית: אתמול.. עדיין פגועה מהחבר האדם האחרון שראית: מיכל חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: נימאס לי ממנו הדבר האחרון שאכלת: פופקורן הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: חזייה ורודה השיר האחרון ששמעת: infected mushroom converting vegetarians cd1 הדיסק האחרון שקנית: הדיסק של היהודים האקוסטי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כוללל הזמן בעבודת בית חחח תפסו תפיליפינית הדבר הכי מטורף שעשית: אממממ לאחרונה התנשקתי עם כל החברות שלי חחח במסיבת פיגומת הווה: שיער נוכחי: בלונדיני ארוך מדורג בגדים נוכחיים: מיכנס פיג'מה וחזייה תכשיטים נוכחיים: צמיד חברות שלי ושל חבר שלי לשעבר חחח עצבנות נוכחית: חבר שלי לשעבר התגעגעות נוכחית: לחבר שלי לשעבר תמונת דסקטופ נוכחית: לא הבנתי חבר\\ה?: זרק אותי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי לשעבר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן ללמוד כל החיים האם אתה עייף? רעב? רעבה תמיד.. עייפה נאי לא למה אני היפראקטיבית את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את עמית חבר שלי לשעבר ממה הכי נמאס לך?: מעמית את מי היית רוצה להרוג? את עמית הכי פחות מהנה?: לראות את עמית כל יום בביצפר:(( עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית פורנו.. למה לא להרוויח כסף תוך כדי הנאה??? ולהיות מפורסמת זה גדוולל איפה אתה הולך לגור?: בניו יורק כמה ילדים אתה רוצה?: אחד... שמו יהיה דניאל באיזה סוג של מכונית תנהג?: המשרת שלי ינהג... אמממ רוב הסיכויים בג'יפ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרתת חושב הרבה על העתיד?: לא.. חיה את ההווה מפחד ממנו?: פשוט לא חושבת הרבה... יותר קל וקצת בכללי: להקה אהובה: הדורבנים ספר אהוב: האלכימאי סופר(ים) אהוב(ים):מי שכתב תאלכימאי שכחתי איך קוראים לו צבע אהוב: כחול שחור בנשמה... שבט דיזינגוף פריט לבוש אהוב: גופיית סבא איבר שהכי מושך אותך: זין ... ראסמי וידיים כאילו הורידים שיואוו ליגמור אתה שמח כש: עמית סובל..חח סתםםם כשאני שומעת מוזיקה חברות אתה מרגיש בודד כש: כל החברות יוצאות עם החבר שלהם ואיתי.. גלגל אלףף האם אתה חושב יותר מדי:לא ככ זטו הבעיה חחחחח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק... או אמסטרדם אדם מפורסם שפגשת: יזהר אשדות..יעל בר זוהר.. גיא מהדורבנים..אבי נימני אממ עוד מלא חחח האם יש לך אילושהם חרטות: כן אבל אני מאמינה שכל דבר נעשה עם כוונה וכל כוונה היא רק סימן בחיים.. עזבו האכימאי השפיע קשהההה קפה אהוב: לא שותה קפה ... בדכ שוקו או אייס ארומה ריח אהוב: איסימייקי לבנים שיואוווו מה מכעיס אותך: להתאכזב... לתת יותר מידי ולא לקבל בתמורב מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מצחיקה ניראה לי ואמממ היפר ושמחה בדכ... הרבה שימחת חיים חוצמיזה יודעת להקשיב האדם שעושה לך הכי טוב: דרור איה מיכל נועה ודני ודולי סגנון מוזיקה אהוב: רוק.. יזהר נמרוד הדורבנים מלאאאנטה חדר אהוב בבית: החדר שלי...חחח מקום אהוב בעולם: חוף הים או השבט חחחח מקצוע שנוא: הכולל פשוט אין מקצוע אהוב מורה אהוב: חגית איזאק... המחנכת אוהב את בצפר?: לאאאא.... יש מישהו שאוהב נרדם בשיעורים?: כן חופשי חחחחח מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן.. יותר מידי כבר.... נותן מעצמך?: יותר מידי ..נותנת דו משמעות חחחח אוהב לפוצץ נייר בועות? כן .. נאי וחברה שלי קנינו גלייל וביזבזנו יום שלם על זה חחח לועס דברים? כן הכוווול.... אוהב להתקלח?: כן כול הזמן זה הזמן שאתה הכי לבד בלי הרעה מנקה תעצמך ומנקה מחשבות אוהב להתעטש?:לא זה מבעיך אותי תמיד חחחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: תלוי.... אוהב לצחצח שיניים?: כן כול הזמן זה תנועות מצחיקות כאלה חחחח אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אמממ בדכ לא.... לםעמים דיסקים לאוטו אז כן למה לא!?! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: כרגע אין עדיין אוטו אבל בעיקרון שונאת ללכת ברגל כול החיים שלי מבוססים על מוניות חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא .. כשאני צריכה משהו מיוחד אני מקבל אותו... ישן הרבה?: לא ממש ממממממש לא בתול?: לא נקשר לחפצים?: חח חופשי כןןן.... יותר מידי דברים נאי שומרת כמו נעליים שקטנות עליי אבל אני אוהבת אותן אוהב חולצות גזורות?: לא..חוראני מידי ...בעצם רק חולצות של הצופים גזורות זה סטייל זה אין זה במודה גופיות?: כול החיים אוהב לטייל?: אמממכן למה לא... היתי כימעט בכל הארץ1! :) אוהב כפכפים?: כן.. למרות שכפות רגליים זה דבר מצחיק ממש אבל לובש בוקסר?: אממ כן תאמת שכן חחחח חוראנית שמש או גשם?: שמששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חםםםם ילדותי?: לא ככ... כשצריךך אז אני יודעת להיות וכשלא אז לא.. זה בשליטתי חולם בהקיץ?: חח כול זמן זה כיף אבל

shir shir

New member
אני...

עבר: שם המורה בכיתה א': רבקה הזיכרון הראשון שלך: שנפלתי ממכונית נוסעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לגמרי...היו לי רק בני דודים והתנהגתי כמו בן.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא הייתי אוכלת כשהייתי קטנה.. המקצוע הראשון שנכשלת בו:אנגלית...אבל ישר אחרי זה שיפרתי-זה היה רק מבחן אחד.. המקצוע האחרון שנכשלת בו:חחח מתמטיקה... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים...פעם אחת מרעננה לאבן יהודה...ואז בתוך אבן יהודה עברנו ל2 בתים ומאבן יהודה(אחרי 7 שנים) לרעננה בחזרה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:טובה. השיר האחרון ששרת: היום?ואולי-עברי לידר.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחח "מיתלהת'פיתה?!-מיטלמן" הפעם האחרונה שבכית: שלשום. האדם האחרון שראית: הילה הדבר האחרון שאמרת: אל תלכי הביתה הדבר האחרון שאכלת: ספגטי הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אוכל השיר האחרון ששמעת: את הדיסק החדש של עברי לידר. הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל פסח וכל השבוע...אני כל הזמן עוזרת:) הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי כל כך הרבה...אני ספונטנית..אני לא אוהבת לחשוב על דברים שאני עושה.. הווה: שיער נוכחי: קצת אחרי החזייה...צבע חום... בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: שעון וצמידים עצבנות נוכחית: השכן מעצבן אותי-הוא חצוף התגעגעות נוכחית: לאחים שלי... תמונת דסקטופ נוכחית: אין חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מיי בוי פרינד... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב?אני עייפה כל הזמן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מיי בוי פרינד.... ממה הכי נמאס לך?: ממני. את מי היית רוצה להרוג? את אח שלי... הכי פחות מהנה?: סקס... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:סופרת תסריטאית...עורכת במאית...צלמת..כל מה שקשור לכתיבה וקולנוע(וגם מחלינה).. איפה אתה הולך לגור?: איפה שיבוא לי.. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מסדה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:מצליחה בעיקר בתחום הכתיבה...עם ילדים ובעל... חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:סינרגיה ספר אהוב: האלכימאי סופר(ים) אהוב(ים): יש המון... צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: החולצה שאמא שונאת:) איבר שהכי מושך אותך: בטן אתה שמח כש: החבר שלי מביא לי פרחים ואומר לי שהוא אוהב אותי... אתה מרגיש בודד כש: אני מרגישה תקועה.... האם אתה חושב יותר מדי:על מוות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מקום רגוע עם הרבה דברים ירוקים אדם מפורסם שפגשת: הרבה...אממ סינרגיה...הופה היי(הופעתי איתם) יש כל כך הרבה שאין לי כוח לכתוב..בטון מתוק בקרקס..הדורבנים...אמממ עברי לידר..הראל מויאל...כל כוכב נולד 2 וכו... האם יש לך אילו שהם חרטות:כן...על הפעם הראשונה שלי...-היא לא הייתה בזמן הנכון עם האדם הנכון... קפה אהוב: נס ריח אהוב: הריח של בגדים של תינוקות.. מה מכעיס אותך: שאומרים לי שאוהבים אותי רק בשביל לזיין אותי..:( מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני חברה טובה..אני תמיד שם בשביל אנשים. האדם שעושה לך הכי טוב:החבר שלי..והחברות שלי. סגנון מוזיקה אהוב: רוק...וישראלי... חדר אהוב בבית: החדר שלי:) מקום אהוב בעולם: אמממ מקומות שקטים. מקצוע שנוא: הסלון מורה אהוב: המחנכת שלי אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: פעם אחת זה קרה לי וזה היה ממש לא נעים מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?:מאוד נותן מעצמך?: המון אוהב לפוצץ נייר בועות?מאוד לועס דברים? אממ תלוי אם זה אכיל או לא אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן! אוהב לצחצח שיניים?: עוד לא אוהבת ולא שונאת אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. אמממ כן קונה צרובים\\צורב?: אני קונה דיסקים מעלה אותם למחשב וז את השירים שאני הכי אוהבת מכל הדיסקים האלו אני צורבת למעיין אוסף כזה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל..המון..אבל גם לנסוע זה טוב... חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן לקעקוע. ישן הרבה?: מאוד! בתול?: לא נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:מאוד! גופיות?: כן אוהב לטייל?:תלוי לאיפה ועם מי אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: באמצע... רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?: לפעמים... חולם בהקיץ?: המון

קספר4

New member
ארוך.. ../images/Emo122.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חווה הזיכרון הראשון שלך: יש איזה ילד מהמושב שאהבתי להרביץ לו אז כל יום היו ז\מזמינים את ההורים שלי כי הרבצתי למורה שלא נתנה לי להיץ לו :X האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: הסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): גרתי בערך בכל המושב שלנו.. אבל נשארתי באותו מושב :) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טיפשית למדיי.. השיר האחרון ששרת: פרפר - מוניקה סקס הדבר האחרון שצחקת בגללו: על היועצת שלנו עם ההורים שלי
הפעם האחרונה שבכית: לפני 10 שנים בערך.. בלי להגזים.. האדם האחרון שראית: סבתא הדבר האחרון שאמרת: יונה [הציפור] הדבר האחרון שאכלת: מאפינס הדבר האחרון ששתית: קפוצ'ינו הדבר האחרון שקנית: קולה בקיוסק השיר האחרון ששמעת: פרפר - מוניקה סקס הדיסק האחרון שקנית: זה היה מזמן.. אני כבר לא זוכרת.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עזרתי לסבתא, זה נקרה? הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. לא יודעת.. הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: מכנס של אח שלי וסווצ'רט שחור תכשיטים נוכחיים: צמידים ו2 שרשראות עצבנות נוכחית: שיט, עדין לא קנינו תופים. התגעגעות נוכחית: קורס מדפ"ים תמונת דסקטופ נוכחית: משהו שידיד שלי הכין חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: **** האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. רק כשאמא מבקשת.. האם אתה עייף? רעב? עייפה קצת.. רעבה לא.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. אף אחד.. ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את המורה להיסטוריה הכי פחות מהנה?: לתופף על ספרים במקום על מערכת :X עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אני עוד יקים להקה! איפה אתה הולך לגור?: במושב שבו נולדתי [המושב הנוכחי] כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת :X באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני רוצה ג'פ.. אבל זה רק בגדר רוצה.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בהופעה מטורפת של הלהקה שלי
חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: קצת.. וקצת בכללי: להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר! ספר אהוב: פרא - יאיר ניצן סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת :X צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: הבגי הופעות שלי :) אל תתפלאו אם בכל הופעה אני נראת אותו דבר.. איבר שהכי מושך אותך: אממ.. שיער? אתה שמח כש: משמחים אותי אתה מרגיש בודד כש: כולם שמחים ורק אני לא האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים.. וזה מסוכן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: באחת העיירות בארה"ב אדם מפורסם שפגשת: הרבה.. אבל אני אף פעם לא ישכח את הפגישה עם אורן ברזילי ושי להב
האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. קפה אהוב: נגמלת.. ריח אהוב: קפה :X ודבק מגע מה מכעיס אותך: כשמשקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ.. לא יודעת.. האדם שעושה לך הכי טוב: כל פעם מישהו אחר.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ים מקצוע שנוא: הסטוריה. כן, יש לי איזה קטע עם הסטוריה.. מורה אהוב: המורה למוזיקה.. למרות שאני לא ממש מכירה אותה.. אוהב את בצפר?: לא. נרדם בשיעורים?: בשנה האחרונה זה קרה יותר מדי פעמים.. :X מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן. אבל לא מראה.. נותן מעצמך?: כמה שאפשר.. אוהב לפוצץ נייר בועות? אפשר להגיד לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן :) אוהב להתעטש?: חחחח כן :) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא.. זה כייף :) אוהב לצחצח שיניים?: אוהבת את ההרגשה אחרי.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אפשר להגיד.. קונה צרובים\\צורב?: לא!! אסור לצרוב!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני אוהבת נסיעות ארוכות במקומות שאני לא מכירה.. אבל אני אוהבת גם לטייל.. חוסך כסף למשהו מיוחד?: תופים עברנו. עכשיו גיטרה נורמלית :) ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן. כל החדר שלי שטויות.. אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא כל כך.. אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי?: בשעת הצורך.. חולם בהקיץ?: כן נגמר?

יאללה גמני ../images/Emo187.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה הזיכרון הראשון שלך: ששברתי את האף בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממש ממש לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: עבודה מעשית (אל תשאלו) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי פעם אחת משכונה אחת לאחרת בירושלים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עצובה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברים
הפעם האחרונה שבכית: אין לי שמץ האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: שוקולד הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: בלונים השיר האחרון ששמעת: כמה שאני אוהב של עברי לידר הדיסק האחרון שקנית: אביתר בנאי עומד על נייר ומדפים של בית הבובות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שעתים הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ קשה לי להחליט הווה: שיער נוכחי: בלונדי קצר כזה בגדים נוכחיים: טרנינג שחור עם אפור תכשיטים נוכחיים: צמיד ברגל עצבנות נוכחית: 0 התגעגעות נוכחית: מליון תמונת דסקטופ נוכחית: של רגל עם ורד חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דרור האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:דרור ממה הכי נמאס לך?: מאמא את מי היית רוצה להרוג? ליודעת הכי פחות מהנה?: לעשות שעווה ????? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו עם ילדים איפה אתה הולך לגור?: בצפון או בירושלים כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פג'ו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה באושר חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: טייק דאת נחשבים
ספר אהוב: באדולינה אליפים ואורי סופר(ים) אהוב(ים): גבי ניצן ואסתר שטרייט וורצל (זוכרת לה את כל הילדות שלי) צבע אהוב: כחול או סגול פריט לבוש אהוב: גופיה איבר שהכי מושך אותך: עניים אתה שמח כש: אני רואה מישהו שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארץ לעולם לא אדם מפורסם שפגשת: גלעד שגב? האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: ארומה ריח אהוב: של אחרי הגשם מה מכעיס אותך: צביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אופטימיות האדם שעושה לך הכי טוב: דרורי ועדסיט סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: סיני מקצוע שנוא: מ"מ מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: מאוט אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אויש כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוט קונה צרובים\\צורב?: לא קונה ולא צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל יותר כיף אם אפשר חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: תלוי מתי חולם בהקיץ?: לא

GalitLondon

New member
טוב, אמצע הלילה ומשעמם

שם המורה בכיתה א': יוו לא זוכרת.. ענת? יש מצב הזיכרון הראשון שלך: בגיל 3 שקטפתי צנוברים עם אבא שלי בטיול האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: היו לי קטעים האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: עד היום אני אוכלת הכל אבל הכל עם קטשופ המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מצחיקה (לא יודעת למה, תמיד היה מצחיק). השיר האחרון ששרת: שיר חדש שהמנהלת מוזיקאלית לימדה אותי הדבר האחרון שצחקת בגללו: שלומי שלייי הפעם האחרונה שבכית: יום שישי.. סיפור עצוב ששמעתי האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב הדבר האחרון שאכלת: אפרסק הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: כרטיס לרכבת השיר האחרון ששמעת: עברי לידר - זה לא אותו דבר הדיסק האחרון שקנית: של נימרוד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: יש כמה.. זה דיי ארוך עזבו.. הווה: שיער נוכחי: חום חלק מדורג בגדים נוכחיים: טרניג תכשיטים נוכחיים: שעון ושרשרת עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: שלומי.. ולדודה מניו יורק תמונת דסקטופ נוכחית: סתם חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מה?.. שוב להגיד?.. שלומי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ממ לא.. דיי אחראית האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אחותי שקדייי ממה הכי נמאס לך?: לנסוע כל יום וכל היום את מי היית רוצה להרוג? אחרי שסיימתי בית ספר נסגרה הרשימה הכי פחות מהנה?: לקום בבוקר במקום בצהרים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מוזיקה, הפקות איפה אתה הולך לגור?: בחיפהה כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פיג'ו ספורט תספיק איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: רחוק לי.. חושב הרבה על העתיד?: כמה שצריך מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה.. לא ניכנס לזה ספר אהוב: יומנה של בריג'יט ג'ונס 1 + 2 סופר(ים) אהוב(ים): אין מישהו מיוחד צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: לא יודעת.. כל הזמן אני שמחה.. משטויות אתה מרגיש בודד כש: אני נוסעת ברכבת האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: מלא... האחרון עברי לידר האם יש לך אילושהם חרטות: אף פעם קפה אהוב: ג'ייקובס ריח אהוב: שמפו מה מכעיס אותך: ממ.. לא הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אחריות האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: חדרי השקט מקום אהוב בעולם: חדרי השקט מקצוע שנוא: הכל מהכל מורה אהוב: מורה לאנגלית שהיה לי.. היה מגניב כזה.. אנגלי אוהב את בצפר?: לאא נרדם בשיעורים?: לא הייתי נרדמת אף פעם מעשן?: כן.. לפעמים נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כבר לא לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברור אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן, דיי אכפת קונה צרובים\\צורב?: ישראלי - לא, לועזי- לפעמים, לא תמיד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כשצריך אז כן ישן הרבה?: כןןן בתול?: לא נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא במיוחד אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר מאוד ילדותי?: פש ושם חולם בהקיץ?: משתדלת..

מ י כ ל ל

New member
אני עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': לא מש זורת... נראה לי שאיריס... זה היה לפני שבע ומשהו שנים, מאיפה אני אמורה לזכור! אבל אני זוכרת איפה היא גרה :S הזיכרון הראשון שלך: כלומר...? האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן. איכס, אני אפילו לא אפרט. אבל גם בהווה אני אוהבת לאכול דברים מוזרים (במבה עם קולה זה טעים!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: 0 בהכתבה באנגלית שתפסו אותי מעתיקה...וזה היה הנכשל היחיד שלי, והיה לי לזה חוזר... אני חרשנית, או לפחוצת הייתי "-_- המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית, עיין סעיף מעל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מפתח תקווה לראש העין ומשם לרמת גן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חביבה השיר האחרון ששרת: "צל ומי באר" בחזרות לטקס יום הזיכרון... המורה החליטה שאני מתאימה לזה (למרות שלא הופעתי בשירה אף פעם לפני) ואני חייבת לשיר... בלע הדבר האחרון שצחקת בגללו: החזרות לטקס שיעשעו אותי הפעם האחרונה שבכית: היה מזמן (=כמה שבועות), לא רוצה להיזכר.. האדם האחרון שראית: אח שלי שצעק עליי לפנות את המחשב כי יש לו עבודה הדבר האחרון שאמרת: "עוד כמה דקות, אני רק מסיימת למלא כאן שאלון" הדבר האחרון שאכלת: מסטיק! עדיין אוכלת... הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון מסירופ הדבר האחרון שקנית: פאנטה שוקטה השיר האחרון ששמעת: יש פרחים בביצוע של נמרוד שיקלר הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שטפתי אתמול כלים הדבר הכי מטורף שעשית: ניסיתי לעבור על עמודים (ששוכבים, לא עומדים, והם לא עגולים..) שמחברים בין החלון בחדר שלי לחלון בחדר של אח שלי (קומה שניה). אבל פחדתי מדי, ואחרי שני צעדים חזרתי. וכפות הרגליים של התלכלכו לי נורא... הווה: שיער נוכחי: חום כהה, גלי-מתולתל, אסוף בקוקו, מכוער בגדים נוכחיים: מכנסיים אדומים ארוכי וחולצת ספורט של ביה"ס תכשיטים נוכחיים: שעון עצבנות נוכחית: אח שלי, בא לי להיות עוד על המחשב.. התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: מחשב דפוק.. לא מראה את התמונה... חבר\\ה?: :) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? עבודה בהיסטוריה האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אח שלי הקטן ממה הכי נמאס לך?: מאח שלי, גם קטן, אבל גדול יחסית לשאר האחים את מי היית רוצה להרוג? הרבה אנשים, אני אל אכנס לזה כי אני אל אוכל לצאת מזה... הכי פחות מהנה?: שבחופש כל התוכניות טלוויזיה דפוקות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עורכת דין.. אולי.. איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת... כמה ילדים אתה רוצה?: גם לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: הא? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מקום טוב חושב הרבה על העתיד?: לא כל כך מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה/ שייגעצ/ביטלס ספר אהוב: הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג, קורנל מקושינסקי, ג'ארלד דארל צבע אהוב: רב הצבעים.. פריט לבוש אהוב: חולצות צופים גזורות איבר שהכי מושך אותך: אף אתה שמח כש: יש חופש אתה מרגיש בודד כש: בוגדים בי האם אתה חושב יותר מדי: כן, לפעמים אני חושבת למה אני לא יכולה לעשות משהו בלי לתת למחשבות שלי לנדוד, וזה לא רק בשיעורים.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איפה שאני עכשיו. טוב לי כאן. אדם מפורסם שפגשת: טוביה צפיר בארנה וראיתי את אפרת בוימולד מצלמת לאפידורל משהו האם יש לך אילושהם חרטות: כן, וגם לזה אני לא אכנס קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב: טיפקס, דלק.. פירות הדר מה מכעיס אותך: אח'שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ... כלום? אולי נגינה, אבל אני לא טובה בזה... נגיד שמתמטיקה... האדם שעושה לך הכי טוב: אחים שלי (הקטנים והנחמדים..) סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: גיאומטריה מורה אהוב: לא יודעת, אולי המחנכת שלי, אבל לפעמים אני ממש ממש שונאת אותה לפעמים אוהבת אותה.. אוהב את בצפר?: חלקים מסוימים ממנו, לא את החלק שבו לומדים ונבחנים... נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: כן, אבל לא מראה את זה כלפי חוץ נותן מעצמך?: תלוי למי/ למה אוהב לפוצץ נייר בועות? הא? לועס דברים? כן, מסטיקים, עטים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה לפעמים נחמד, אבל לא כשצריך מיד אחרי זה ללכת... אוהב לצחצח שיניים?: מאוד!!!! זו אובססיה אצלי.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לפעמים, רק אם הדיסק לא שווה קניה.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?: ל...לכשאני אאמצא משהו מתאים לעשות עם הכסף... ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן, אני צורחת על אמא שלי כשהיא מנסה לזרוק לי בובות שזרוקות לי בתוך קופסה במרפסת כבר כמה שנים טובות... אוהב חולצות גזורות?: מאוד!!!! בעיקר חולצות צופים גזורות גופיות?: כן אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לפעמים... בדרך כלל :S חולם בהקיץ?: כן כבר נגמר?

galosh14

New member
תשובות לשאלוןןןן

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי.. הזיכרון הראשון שלך: ממ..אין לי מושג יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא חושבת המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):שהייתי תינוקת נחשב? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייפית!=] השיר האחרון ששרת: "והיא הייתה יפה קצת משונה...." הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת.. צחקתי הרבה.. הפעם האחרונה שבכית: אממ.. בסוף היום בבצפר שנחתכתי מברזל.. טוב לא בכיתי אבל כאב לי.. האדם האחרון שראית: סבתא[?] הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: פסטה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: גופיה השיר האחרון ששמעת: drinking for 11 הדיסק האחרון שקנית: נראה לי של נמרוד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ.. שלשום.. הדבר הכי מטורף שעשית: אנקונדה חחח..וזה היה חד פעמי! הווה: שיער נוכחי: חום..גלי חלק, די ארוך.. בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצת צאוורון חומה[זארה.. חח] תכשיטים נוכחיים: 5 צמידים, טבעת ושעון עצבנות נוכחית: אממ.. התגעגעות נוכחית: יעל.. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי..חחח חבר\\ה?: לא=[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש הרבה.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? עייפה! מאוד!!!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מישהו.. ממה הכי נמאס לך?: להיות לפני מחזור! די זה כ"כ מעצבן! את מי היית רוצה להרוג? את בר חח הכי פחות מהנה?: להיות עייף באמצע שיעור ממש משעמם בבצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: קודם כל להוציא תואר בתקשורת ומשפטים..אח"כ נראה חח.. איפה אתה הולך לגור?: רמת השרון/ ת"א.. כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אמ.. ג'יפ קטן.. לא מבינה בחברות.. חח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: סימפל פלאן ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: הרבה... חח פריט לבוש אהוב: גופיה איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: זה ישמע פאקצי אז לא חשוב חחח אתה מרגיש בודד כש: משעמם לי בבית ואף אחד לא עונה לי בטלפון ואין לי עם מי לדבר..חח האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נראה לי איטליה או ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: חחח הרבה..!!!! עופר שכטר, יהודה לוי, גיא אריאלי, המורדים חח, ירמי קפלן, אביב גפן..צביקה פיק[טוב נו ראיתי אותו בסופר ליד הבית חחח] ויש עוד הרבה.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן הרבה.. קפה אהוב: אייס קפה ריח אהוב: בשמים.. מה מכעיס אותך: מה לא?! חח מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: טל סגנון מוזיקה אהוב: פאנק,רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: קשה קצת להגיד.. מקצוע שנוא: אנגלית! תנ"ך.. מורה אהוב: דינה.. חח אוהב את בצפר?:לא..! נרדם בשיעורים?: מנמנמת.. חח מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד אוהב לצחצח שיניים?: לא שונאת לא אוהבת אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש=/ קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים אבל דיסקים שאני מכינה, לא דיסק לדיסק אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: בחופשים כן, כרגע חסרות לי שעות שינה בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא כ"כ אוהב חולצות גזורות?: כן זה יפה! גופיות?: שלמות.. אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי?: יש פעמים שכן חולם בהקיץ?: ממ.. לא ממש

למעלה