שאלון

טולייצ

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

בעיקר כי המון מתלוננים שמשעמם פה,וגם כי השאלון ממש ממצה ומפיג שעמום. וגם כדי שנוכל להכיר מעט אחד את השני/ה. תהנו
עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

p p p o o o

New member
אנייי../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': דבי הזיכרון הראשון שלך: טיול לשוויץ כשהייתי בן 3..ואממ יש עוד האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כמו מה? המקצוע הראשון שנכשלת בו: ניראה לי טבע ביסודי המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מרמת גן לכפר סבא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית ותמימה השיר האחרון ששרת: נקמת הטרקטור - משחק של דמעות הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח לא זוכר..היה הרבה הפעם האחרונה שבכית: ירדו לי קצת דמעות בערב יום השואה האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: היתנגן לי שיר במחשב אחותי שאלה מה שמו ואמרתי לה שאנלא יודע הדבר האחרון שאכלת: ג'חנון הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: בירות השיר האחרון ששמעת: אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר הדיסק האחרון שקנית: נימרוד שיקלר - נציל את היום הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פוווי..לא דע הדבר הכי מטורף שעשית: ממ לא משו שכרגע עולה לראש.. הווה: שיער נוכחי: ממ מן ליפה כזאת בגדים נוכחיים: מכנס כחול וחולצה של פומה תכשיטים נוכחיים: שרשרת של המזלות בלטינית נחשב? עצבנות נוכחית: יום שלישי מתכונת במתמטיקה התגעגעות נוכחית: לכינרת תמונת דסקטופ נוכחית: הרגילה של xp חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יש מצב..לא זוכר מה האם אתה עייף? רעב? לא..אולי קצת עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: יש.. ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? יש.. הכי פחות מהנה?: שהזמן עובר מהר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודע... איפה אתה הולך לגור?: לא יודע.. כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודע... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודע.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודע.. חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ממ מוניקה סקס ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו - דויד גרוסמן סופר(ים) אהוב(ים): לא מכיר ספרים בשמות הסופרים צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: בוקסר איבר שהכי מושך אותך: יש... אתה שמח כש: טוב לי אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: תלוי מזה יותר מידי... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: אבי קושניר , ג'ודי ניר שלום מוזס , עודד מנשה , דן תורג'מן וענת עצמון , גדי סוקניק וזה מה שעולה לראשי כרגע.. האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס ריח אהוב: ממ.. מה מכעיס אותך: ההורים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כושר מנהיגות לדעתי האדם שעושה לך הכי טוב: הידידה הכי טובה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי בעיקר חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: כימיה מורה אהוב: מממ.. אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: ממ נפגע (רגשית) בקלות?: יש מצב... נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיק? אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: פחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש אבל עושה את זה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: נהיגה ניראה לי ישן הרבה?: לא ממש בתול?: כן נקשר לחפצים?: תלוי אוהב חולצות גזורות?: לא עליי גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים זהו

כמה פעמים כבר עניתי עליו:X

עבר: שם המורה בכיתה א': חווה הזיכרון הראשון שלך:אה? האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הייתי משחקת כדורגל
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון[כה בתקופת כיתה ג' ככה קראו לזה
] המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:פקאצתית:X השיר האחרון ששרת:אינפקציה-אם הדרך הדבר האחרון שצחקת בגללו:לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית:שלשום האדם האחרון שראית:אבא? הדבר האחרון שאמרת:צהריים טוביםP: הדבר האחרון שאכלת:צהריים הדבר האחרון ששתית:ספרייט הדבר האחרון שקנית:לאדעת השיר האחרון ששמעת:אינפקציה-אם הדרך הדיסק האחרון שקנית:אינקפציה הפעם האחרונה שעזרת לאמא::Xלא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת הווה: שיער נוכחי: ג'יפתי בגדים נוכחיים:פיג'מה
תכשיטים נוכחיים:המון צמידים,5 שרשראות,שעון,טבעת,5 עגילים. עצבנות נוכחית:אמאבא התגעגעות נוכחית:אחי
תמונת דסקטופ נוכחית:אחי
חבר\\ה?:לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה::X האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כה:X מתמטיקה. האם אתה עייף? רעב?לאולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?::X ממה הכי נמאס לך?:מהכל את מי היית רוצה להרוג?ישלי רשימת קורבנות מואהאהאה הכי פחות מהנה?:מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:שאלה טובה איפה אתה הולך לגור?:לאדעת כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:תלוי במצב הכלכלי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:אינלי מושג חושב הרבה על העתיד?: ממש לא מפחד ממנו?:כן וקצת בכללי: להקה אהובה:כרגע אינקפציה ספר אהוב::X סופר(ים) אהוב(ים)::X צבע אהוב:כחול,אדום,שחור פריט לבוש אהוב:משו אורירי חח איבר שהכי מושך אותך:שיער אתה שמח כש:לאדעת אתה מרגיש בודד כש:שאני בודדה? האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אנגליה
אדם מפורסם שפגשת:לאדעת האם יש לך אילושהם חרטות:המון קפה אהוב: עלית
ריח אהוב:דלק\סיד\טיפקס מה מכעיס אותך:הרבה!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אינלי מושג האדם שעושה לך הכי טוב:אין אחד כזה סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:חדרי הקט
מקום אהוב בעולם:לונדון
מקצוע שנוא:מתמטיקה!!!!!!!!!!!!! מורה אהוב:דוד,למתמטיקה. אוהב את בצפר?:איכ נרדם בשיעורים?:תלוי ברמת העייפות מעשן?:שאחטה פה שאחטה שם נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?:לאן? אוהב לפוצץ נייר בועות?כההה לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:לפעמים אוהב להתעטש?:מה כיף בזה?o_O שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כןןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים?:מה כיף בזה?o_O אכפת לך מאיכות הסביבה?:לא קונה צרובים\\צורב?: רק לועזי
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:תלוי לאן ומתי חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:כה בתול?:ה,כן נקשר לחפצים?:תלוי למה אוהב חולצות גזורות?:רק גזורות גופיות?:לפעמים אוהב לטייל?:לאאא אוהב כפכפים?:מאוד לובש בוקסר?:בטח[: שמש או גשם?:גשם!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?:כשקר קר כשחם חם ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?:כה

Sheygets16

New member
עניתי על זה כבר.. :]

-אז הנה- עבר: שם המורה בכיתה א': רחלי
הזיכרון הראשון שלך: כשהייתי בת 5, עברנו בית וקיבלתי חדר בנזונה לילדה בת 5 :] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש מהמשחקות כדורגל, אבל גם לא מהמשחקות בבארבי, מאוזנת בקיצר. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול?דבק?דברים כאלה? לע. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה, כיתה ז' המקצוע האחרון שנכשלת בו: מאז לא נכשלתי, בעצם יש לי אי שם בעברי 52 בפסיכולוגיה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי כמה פעמים אבל באותו מקום כל הזמן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פאדיחה השיר האחרון ששרת: Sixpence None The Richer - There She Goes הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בערב, סתם כשישבתי עם חברות :] הפעם האחרונה שבכית: שילשום, בטקס יום השואה האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה הדבר האחרון שאמרת: "אל תגמרי את המים" הדבר האחרון שאכלת: במבה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: סיגריות
השיר האחרון ששמעת: עכשיו אני שומעת את דניאל סלומון - אהבה
הדיסק האחרון שקנית: קיבלתי את הדיסק של אוהד חיטמן. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ עשיתי שיעורי בית לאחותי הקטנה כי לאמא שלי לא היה כח לעזור לה, נחשב? :] הדבר הכי מטורף שעשית: פורום נימרוד שיקלר זה לא המקום לדבר על דברים כאלה. הווה: שיער נוכחי: לפרט? צבוע לשחור סיני וכרגע הוא עם קליפס סגול, וככה הוא 99% מהזמן בגדים נוכחיים: חולצה קצרה שחורה, וטרנינג לבן [הרגע קמתי] תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פנטגרם, צמיד שחור על היד, נזם ו4 עגילים באוזניים.
עצבנות נוכחית: אני עצבנית שאין לי כח לקום ולהתכונן למתכונת באומנות. התגעגעות נוכחית: אין מישהו ספציפי בראש תמונת דסקטופ נוכחית: מצורפת :] חבר\ה?: לא כרגע. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מה שמות יעזרו לכם? האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. אני עושה "הפסקה" מלהתכונן למתכונת באומנות. האם אתה עייף?רעב? אני רעבה. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת.. אבל אני אוהבת לחבק אנשים רזים :] ממה הכי נמאס לך?: מביתספר! את מי היית רוצה להרוג? כל מי שיש לו תוכנית פלצנית בטלויזיה [ע"ע אודטה, מיכל זוארץ, גיל חובב וכו'..]
הכי פחות מהנה?: איזה מין שאלה זאת? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מקווה שזה יהיה משהו שקשור בעיצוב או אדריכלות
איפה אתה הולך לגור?: איזה מושב איכותי, אולי אפילו איפה שאני גרה היום.. מה רע לי פה? כמה ילדים אתה רוצה?: נתחיל באחד ונראה איך הוא שורד.. באיזה סוג של מכונית תנהג?: כל עוד האוטו נוסע ממש לא אכפת לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לאן שהחיים יקחו אותי אני אלך, אני לא הולכת לנחש. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש.. מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Green Day, מוניקה סקס, אינפקציה, The Killers .. ספר אהוב: יש אחד שאני אוהבת.. קוראים לו "ילדה טובה"
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: שחור ולבן פריט לבוש אהוב: אני אוהבת כל מה שנמצא בארון שלי. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים [לא סטייה מטורפת], ויש לי גם קטע עם כפות רגליים. אתה שמח כש: קר לי ויש מי שמחמם אותי
אתה מרגיש בודד כש: קר לי ואין מי שיחמם אותי. האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצות הברית נשמע כייף :] אדם מפורסם שפגשת: פגשתי המון, אפילו אמרתי לגיא פינס ברחוב "היי גיא" האם יש לך אילושהם[?] חרטות: למי אין? קפה אהוב: קפה לטה [הסגול] של עלית
מומלץ ריח אהוב: היפנוטיק, אני מתה על ריחות מתוקים מה מכעיס אותך: שמתווכחים איתי כשאני יודעת שאני צודקת
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אנערף האדם שעושה לך הכי טוב: אמא בד"כ
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: My Room .. מקום אהוב בעולם: קאריביים , החלום זה להגיע לשם לחודש ככה :] מקצוע שנוא: ספרות [איכס] מורה אהוב: המורה למתמטיקה, מותק. אוהב את בצפר?: לא מתעבת.. יודעת שצריך להופיע בבוקר ומופיעה - אבל באיחור של שעה. נרדם בשיעורים?: לא, פשוט יוצאת החוצה ונרדמת על הדשא מעשן?: כן, lm לייט
נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא.. קשה לפגוע בי כ"כ בקלות נותן מעצמך?: כשאני במצב רוח, בכייף אוהב לפוצץ נייר בועות? אוהבת לדרוך עליו לועס דברים? את הקצה של העט :] אוהב להתקלח?: לא. צריך לעמוד מלא זמן וזה מדכא.. כואבות הרגליים. אוהב להתעטש?: חחחח כן, תנסו להתעטש עם עיינים פתוחות. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא.. אני פשוט מעירה אותה בחזרה אוהב לצחצח שיניים?: כן :] אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן.. אני מאלה שמרימות זבל מהרצפה והולכות לזרוק אותו לפח קונה צרובים\צורב?: אין לי צורב בכלל ואני לא קונה צרובים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רק אוטו, קו 11 לא בשבילי. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא חוסכת אבל כדאי שאני אתחיל לחסוך לאילת. ישן הרבה?: פעם הייתי ישנה בכייף איזה 15 שעות כל יום, היום אין לי זמן בין כל המבחנים. אני צריכה להגיד תודה אם אני ישנה 4 שעות ביממה. בתול?: מממ .. נקשר לחפצים?: לא.. אבל אני מתעדת כל מיני כרטיסים להופעות שהייתי בהם וכו' :> אוהב חולצות גזורות?: כן.. אבל למיטה בלילה. גופיות?: ככה-ככה, מעדיפה חולצות קצרות. אוהב לטייל?: הכל יחסי
אם הכוונה לטיול שנתי אז לא, אם לטיול בלילה על הים אז בכייף :] אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש בחורף, וגשם בקיץ [כןכן] רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי
ילדותי?: לא, ושונאת אנשים שכן. חולם בהקיץ?: לפעמים

טוב נו...

עבר: שם המורה בכיתה א': אופירה הזיכרון הראשון שלך: יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): הרבה פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעניינת השיר האחרון ששרת: לא יודע הדבר האחרון שצחקת בגללו: ארץ נהדרת הדיסק האחרון שקנית: keane הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: עזבו... הווה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הרבה האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את טייגר ממה הכי נמאס לך?: מהרבה את מי היית רוצה להרוג? אויש... הרבה הכי פחות מהנה?: פקקים עתיד: וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס האם אתה חושב יותר מדי: כן האם יש לך אילושהם חרטות: השאלון הזה קפה אהוב: הפוך ריח אהוב: פרדס מה מכעיס אותך: הרוב מקום אהוב בעולם:פריז מורה אהוב: רוני סומק נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות? לא לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לפעמים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: תלוי גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן שמש או גשם?: תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: תלוי חולם בהקיץ?: לרוב

hodayoyo

New member
באשכרה ../images/Emo47.gif ../images/Emo60.gif

ואני בשוק- נימרוד כתב שהדיסק האחרון שהוא קנה זה של keane ואני חולה עליהם ואף אחד לא מכיר אותם!!!! יאיי מלך

jinjer trip

New member
בתול מהאוזן :]

סתם נמרוד.. אוהבים אותך! ושוב.. כל הכבוד לך על זה שאתה מתייחס למעריצים כמונו בפורומים:) אגב בלי שום קשר.. מכיר את זה שאתה מכיר שיר די הרבה זמן אבל הוא לא מדבר אליך ואז מגיע יום שפתאום הוא מזה תופס אותך ואתה לא מפסיק לשמוע אותו?! אז זה מה שקרה לי עם "פריז".. פשווט יצירה למופת!!!ולמה ניראה לי שאתה תיראה את ההודעה הזאת אני לא יודעת אבל לא נורא שיהיה.. שם המורה בכיתה א':מרגלית הזיכרון הראשון שלך: יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הרי שלא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:ירקות נחשב?! לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מצחיקה השיר האחרון ששרת: יש הרבה.. נידמה לי"לא מרגיש כלום" של כנסיית השכל הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני וידיד שלי ניזכרנו באיזה ילד שקראו לו ניקיטה ביסודי הדיסק האחרון שקנית:היהודים אנפלאגד- מזמןןןן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל יום הדבר הכי מטורף שעשית: קשה הווה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אורית שחף :() ממה הכי נמאס לך?:מהמתכונות מהרבה את מי היית רוצה להרוג? את המתכונות הרבה הכי פחות מהנה?: מתכונות עתיד: להקה אהובה: כנסיית השכל,אלג'יר, היהודים האם אתה חושב יותר מדי: כן האם יש לך אילושהם חרטות: כן, שלא השקעתי מספיק באיזה עבודה בסוציולוגיה קפה אהוב: רגיל ריח אהוב: נרות מה מכעיס אותך: מתכונות מקום אהוב בעולם:לא הייתי בכל העולם מורה אהוב: מוטי נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיק?! אוהב להתקלח?: אוהבת אוהב להתעטש?:מה יש לאהוב פה לפעמים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא הכי..אבל חשוב קונה צרובים\\צורב?: מעדיפה שלא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל בתול?: ממממ נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן שמש או גשם?: תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא התגובה שלך שקרה לי עם "פריז"... פשוט מדהים! יצירה למופת:]

hodayoyo

New member
דווקא יש סיכוי שהוא יראה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כמו שאתה רואה הוא מסתובב פה

Sheygets16

New member
../images/Emo6.gif

האם יש לך אילושהם חרטות: השאלון הזה מלך.
חח

•No¥a•

New member
עניתי על זה כבר, נענה שוב../images/Emo178.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': יפית הזיכרון הראשון שלך: מה ז"א הזיכרון הראשון?! >< האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראלי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי :X המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראלי מתמטיקה, אבל זה היה רק מבחן אחד שקיבלתי נכשל המקצוע האחרון שנכשלת בו: ראה שאלה קודמת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, למקום שאני גרה בו עכשיו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: poison- three doors down הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אבל זה היה כדיברתי עם חברה שלי הפעם האחרונה שבכית: היום, אבל זה רק בגלל שפהקתי
האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: טלפון הדבר האחרון שאכלת: מלפפון חמוץ ^^ הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אוכל השיר האחרון ששמעת: את אמא שלי הדיסק האחרון שקנית: AWAKE הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום ^^ הדבר הכי מטורף שעשית: לא'דעת הווה: שיער נוכחי: (?) בגדים נוכחיים: חולצה ומכנס (?) תכשיטים נוכחיים: עגילים עצבנות נוכחית: אין ^^ התגעגעות נוכחית: חברה שלי ;[ תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מעטיפה של דיסק של נייטויש חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי ;[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא.. האם אתה עייף? רעב? עייפה כן, רעבה לא ממש.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברה שלי ^^ ממה הכי נמאס לך?: הרבה אנשים את מי היית רוצה להרוג? כרגע אפאחד
הכי פחות מהנה?: הרבה דברים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא'דעת איפה אתה הולך לגור?: לא'דעת כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת >< איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא חושבת על זה.. חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: גם לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה ^^ ספר אהוב: לא ממש אוהבת ספרים סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב:
פריט לבוש אהוב: מכנס דייגים ^^ איבר שהכי מושך אותך: זה לא בדיוק איבר, אבל שיער אתה שמח כש: יש איתי אנשים שמשמחים אותי וכיפ לי ^^ אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי ושאין לידי אנשים (?) האם אתה חושב יותר מדי: ... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אי אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב:
ריח אהוב: יש כל מיני מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא'דעת האדם שעושה לך הכי טוב: תלוי באיזה מצב סגנון מוזיקה אהוב: רוק.. חדר אהוב בבית: חדר שלי מקום אהוב בעולם: ממ.. מקצוע שנוא: מתמטיקה!! וספורט!! מורה אהוב: מחכנת שלי אוהב את בצפר?: תלוי באיזה מצב נרדם בשיעורים?: לא ממש מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?: כן :/ נותן מעצמך?: לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? כעע!! לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: גם אוהב להתעטש?: o_O שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: o_O אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי באיזה מצב חוסך כסף למשהו מיוחד?: דיסקים.. ישן הרבה?: לפעמים בתול?: ה נקשר לחפצים?: לא נראלי.. o_O אוהב חולצות גזורות?: כן ^^ גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: יש מצבים חולם בהקיץ?: נראלי שיש מצבים שכן האם אתם אוהבים אותי? מאוד

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| תשובות ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רלי הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כה :X האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה המקצוע הראשון שנכשלת בו: טכנולוגיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה [לא הולך לי טוב עם מקצועות שנגמרים בלוגיה :X] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ממה שזכור לי- 7 פעמים ובתחילת הקיץ אני עוברת שוב
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מיותרת. השיר האחרון ששרת: "היינו עושים אהבה" של כנסיית השכל
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני וחברה שלי נפגשנו ללמוד לבגרות ביום שני והתחלנו לדבר על מדוזות והיו קטעים
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב האדם האחרון שראית: אחותי [היא פאקצע
] הדבר האחרון שאמרת: "סתמי כבר" [לאחותי
] הדבר האחרון שאכלת: אפרסק :) הדבר האחרון ששתית: מיץ מנגו הדבר האחרון שקנית: ארטיק
השיר האחרון ששמעת: "היינו עושים אהבה" של כנסיית השכל
הדיסק האחרון שקנית: "נציל את היום"
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בבוקר הדבר הכי מטורף שעשית: אממ... עזבו :X הווה: שיער נוכחי: חום מאפן אסוף. אבל אני עוד מעט מסתפרת ובקיץ אני עושה קצוות כחולים
בגדים נוכחיים: סתם מכנס מגניב כזה וחולצה שחורה של אורנג'
תכשיטים נוכחיים: הצמידים הקבועים עצבנות נוכחית: כמה מורים \: התגעגעות נוכחית: לחופש
תמונת דסקטופ נוכחית: משהו כחול לא מוגדר חבר\\ה?: אין :( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפאחד. רוצה להיות לבד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? הלוואי שרק ממטלה אחת
האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: מישהו שאוהב אותי :) חבל שאין כאלה :( ממה הכי נמאס לך?: אנשים את מי היית רוצה להרוג? כולם הכי פחות מהנה?: אנשים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אל תדברו איתי על זה
איפה אתה הולך לגור?: תל אביב
כמה ילדים אתה רוצה?: 0 באיזה סוג של מכונית תנהג?: כחולה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מתע חושב הרבה על העתיד?: כה, וזה עושה לי רע מפחד ממנו?: כה וקצת בכללי: להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר
ספר אהוב: "הארי פוטר ומסדר עוף החול"
סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כחול כהה פריט לבוש אהוב: חצאית מיני וחולצת בטן ורודה. חחחחח לא סתם :X אמממ... לא יודעת
אני אוהבת מכנסיים חחחחחחחחח
בארון שלי יש לי מיליון מכנסיים וקצת חולצות :X איבר שהכי מושך אותך: עיניים
אתה שמח כש: אני ישנה
אתה מרגיש בודד כש: תמיד האם אתה חושב יותר מדי: כה \: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תל אביב
אדם מפורסם שפגשת: יוני בלוך וכל להקתו
כל חברי בית הבובות וחברי כנסיית השכל
האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מידי קפה אהוב: אני לא יכולה לפתוח את הבוקר בלי נס P: ריח אהוב: אני אוהבת ריח של גלידה חחחחחחחחחחחח
ואני גם אוהבת להסניף בשמים של גברים
מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממממ... אני חברה טובה
ויש לי כישרון מוזיקלי חבוי שגיליתי השנה
האדם שעושה לך הכי טוב: אין אדם כזה :X סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי
חדר אהוב בבית: החדר שלי [אבל לא כשאחותי נמצאת בו] מקום אהוב בעולם: תל אביב מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לרוב כן מעשן?: חס וחלילה
נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוד
לועס דברים? כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: תלוי. אם זה סתם אפצ'י אז לא, אבל אם בא לי אפצ'י והוא לא יוצא אז כשהוא יוצא זה נחמד :X שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כה אוהב לצחצח שיניים?: לא יודעת :X זה דבר רגיל כזה שאני עושה תמיד
אפפעם לא חשבתי אם אני אוהבת את זה או לא
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי כמה אני עייפה ומה מצב הרוח שלי. אם אני לא עייפה ובמצב רוח טוב אני אוהבת ללכת ברגל. אבל זה לא קורה הרבה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן. אני רוצה בקיץ לקנות חשמלית
ישן הרבה?: תלוי. בחופשים אני ישנה המון
בזמן לימודים כמעט ולא :X בתול?: כה נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: כה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כה

למעלה