בשבילך, נועם, הקדשתי 5 דקות מחיי.
נועם, בשבילך... שם: מורן מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: במבה, שוקולד שתייה מועדפת: מיץ תפוזים סדרה אהובה: לונדון & קירשנבאום!!! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא אוהבת. יוצא לפעמים, בלי כוונה רעה. כמה כריות: אחת שכשאני ישנה על הבטן מגיעה איכשהו מתוך שינה לרצפה. חיות מחמד: היה לי תוכי מדבר. אבל הוא מת מהתקף לב בגיל 17. כשהוא היה בן 17. וגם אני, בעצם. מכונית אידאלית: פיאט פונטו כסופה... מוזיקה: ישראלית, הכי טובה! וגם קווין. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר, וגם קווין. כמה אחים/אחיות יש לך: 4. שתי אחיות ושני אחים, כולם גדולים. מאמין באהבה וירטואלית?: כן. הכרת פעם מישהו באינטרנט ונפגשת איתה?: בהחלט. יחד כבר שנה וחצי. מאמין באהבה ממבט ראשון?: ועוד איך. מה הדבר שעושה אותך למאושר: חיוכים של אנשים שאני אוהבת, מוזיקה טובה, לאהוב. מה אתה אוהב לעשות: לשמוח, להיות מוקפת באנשים שאני אוהבת, לבלות עם האחיינים שלי. מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, זה לא באמת משנה איפה אתה מבלה, אלא עם מי. גם חיריה עם האנשים שאני אוהבת זה סבבה. רק שלרוב, את מי שאני אוהבת אני לא חושבת שאקח לשם, במחשבה שנייה... אתה אוהב להיות בבית?: במידה. לא לשרוץ כאן כל היום... אתה נאמן?: בהחלט. אתה אוהב ילדים?: מאוד. אתה ותרן או עקשן: כנ"ל, מזל מאזניים. כשזה נוגע לדברים שהם באמת חשובים ועקרוניים לי, אני לא מוותרת. בשאר, אני די פשרנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון הדדי, חברות אמת ומשיכה. המרחק הפיזי כן קובע?: תודה לאל, לא יצא לי עוד לבחון את עצמי בזה. נראה לי שזה מרכיב חשוב. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: חלילה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי. חבל להשלות אנשים, אבל כל מקרה לגופו. איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך". מה המשפט שמאפיין אותך?: לא מצליחה לחשוב על אחד כזה עכשיו. את בחורה קנאית?: לא במיוחד, בהתחשב בעובדה שאני בת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: אני לא רוצה שיפגע בי ברק עכשיו, אבל לא. החיים הטובים לדעתך: רק בריאות ואהבה. היחסים עם ההורים טובים?: תלוי בתקופה. כרגע בסדר. לבוש: צבעוני, יפה ומיוחד. *ברגע זה: לובש: בגדי ספורט מוזיקה: Yesterday, של החיפושיות. בגלגל"צ. חושב על: אני נמצאת יותר מדי בפורומים... *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות, אבל בלי לחץ והיסטריה. חתולים/כלבים: תוכים. אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: דיאט קולה לימון. *מה/מי היית רוצה? להרוג: יגאל עמיר. לשמוע: "לך איתה". אני נורא אוהבת את השיר הזה... להיות כמו: כמוני. או כמו אמא. *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:"מדורת השבט". אתמול. מאוד נהניתי. בטלוויזיה: דיזינגוף 99... היה בשבת, בערוץ הסרטים הישראליים. במחשב: לא מורידה סרטים. מספר אחרון שחייגת: של אחי האהוב. דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים. דבר אחרון שאכלת: פרוסה עם גבינה צהובה. פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר. פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע, ביומולדת. א. מהתרגשות. ב. אח"כ נהגתי עם אבא שלי וכמעט עשינו תאונה ולקחתי את זה קשה. פעם אחרונה שחייכת: אתמול בערב, מרוב אהבה. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: ריח של סט סבונים, נרות ושמנים ופרחים מיובשים כאלה של ריח טוב שקיבלתי ליומולדת. *האם אתה: מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: לא. הרגליים לא נחשבות, נכון? סתאאאאם. מנגן על כלי נגינה: צר לי, אין כישרון. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי. מאמין בנסים: אפשרי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן, די. רואה בשוטרים חברים או אויבים: אנשים עם מדים מאוד יפים, שאמורים לשמור עלינו? אוהב אלכוהול: לא ממש. מאמין באסטרולוגיה: לפעמים, כשמה שכתוב הוא חיובי. מאמין בקסמים: או שכן או שלא. מתפלל: בלב. מבקר בבית כנסת: ביום כיפור. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בעתיד, אחרי הצבא. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אני לא אוהבת אייסיקיו, אבל אני אוהבת לדבר. תלוי במצב רוח. חובש כובעים: כן, ואוהבת את זה. שונא את עצמך: בדרך כלל לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי. אוהב את הכתב יד שלך: כן. טיפחתי אותו במשך השנים. מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא, מאז עברתי את גיל 5. נותן אמון בקלות: כן. אחד מהדפקטים הכי גדולים שלי. אוהב לטייל בגשם: בטח! ובלי מטרייה. אוהב ציניות: כן, במידה. לא את של אסף הראל. מתנשק עם עיניים עצומות: כן, למרות שאני מאוד אוהבת להביט בעיניים. שר במקלחת: לפעמים. *האם יש לך: סודות: כמו לכל אחד. חלום שחוזר על עצמו: היה לי חלום בילדות, של עוגה בצורת בית עם דשא ירוק מקוקוס (ואני אלרגית לקוקוס), שנופלת עליי מהשמיים. גם חלמתי שאני ילדה במושב שליד הנהג ופתאום האוטו מדרדר ואני לא יודעת מה לעשות. היום זה קורה לפעמים, כשאני שוכחת להרים את האמברקס. פירסינג/קעקועים: לא בשבילי. חוויה אחרונה שחויית: החיים זו חויה אחת, אדירה ומתמשכת... אבל קניתי כזה שטיח שרוקדים עליו, ודי התמכרתי ואני כל יום מקפצת. אח, הדברים הקטנים בחיים.... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בעולם הגדול. הדייט המושלם: 3.5.03 סרט אהוב: לאחרונה, אהבה קולומביאנית. הבן אדם הכי שנוא: משתדלת לא לשנוא. הדבר הכי קשור אלי: המשפחה? הכי שונא בעצמי: אין דבר שהוא בלתי הפיך. אולי הייתי מורידה איזה קילו שניים. אוהב בעצמי: אני לא נרקיסיסטית, אבל אין לי סיכסוכים עם עצמי... הרגליים, הכתפיים, העיניים.... לפני המוות: חלילה. לי זה לא יקרה. שלא נדע.