שאלון

../images/Emo26.gif שאלון ../images/Emo36.gif

תשקיעו ותענו!
בבקשה!
(השאלון נלקח מאיפה שהוא נלקח, ואני מודה למי שאני מודה לו...) שם: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות:. מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות:

ואני אתחיל! ../images/Emo99.gif

שם: נועם. מין: כן . מזל: מאזניים. מאכל אהוב: פרוסה עם טחינה וסחוג שתייה מועדפת: מים או דיאט קולה. תוכנית טלוויזיה אהובה: כל לילה, סיינפלד, הבית הלבן האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא אוהב ומשתדל שלא לעשות זאת. כמה כריות: אני נושך שתיים. וישן על אחת. חיות מחמד: לא תודה. מכונית אידאלית: בנטלי דגם Jubilee (). מוזיקה: ישראלית בעיקר. להקה אהובה: זה משתנה. עכשיו הם "החלונות הגבוהים". כמה אחים/אחיות יש לך: ארבעה אחים גדולים. מאמין באהבה וירטואלית?: אולי הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן. מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר: אהבה. מה אתה אוהב לעשות: לאהוב. מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, תחנות רדיו והבית שלי. אתה אוהב להיות בבית?: מממ... מאוד! אתה נאמן? כן. לחלוטין. אתה אוהב ילדים?: כשהם בני 6... אתה ותרן או עקשן: ותרן, ולפעמים קצת עקשן. אני מזל מאזניים. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? ניצוץ, פמפומים בלב והתרגשות. המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן. לחלוטין. איזה פתגם אומר לך הרבה? "זה סוף החדשות מקול ישראל" מה המשפט שמאפיין אותך? "Trying is the first step towards failure" של הומר סימפסון. וגם: "מה כל כך טוב בלמות?" של גניה טרומפלדור. אתה בחור קנאי? לרוב אני לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אני אמיתי. מה שאני חושב, אני אומר ואני לעולם לא משקר. האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך: להצליח בקריירה, למצוא אישה נחמדה, לעשות קצת כסף ולהתפרסם מעט. או להיות שגריר ישראל בזימבבואה. היחסים עם ההורים טובים? כן... לבוש: ספורט-אלגנט...
ברגע זה: לובש: כלום. מוזיקה: "גשם" של אלי לוזון. זה מתנגן בערוץ 24. חושב על: השאלון הזה.
זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות. חתולים/כלבים: נניח שחתולים... אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: אין הבדל... אני נגד מותגים...
מה/מי היית רוצה? להרוג: אוו... יש הרבה... לשמוע: את קולה של אהבת חיי. להיות כמו: טרי וואגן.
האחרון סרט אחרון שראיתי בטלוויזיה: "הבריחה מסוביבור", בערוץ HOTסרטים. בקולנוע: "סלולרי". במחשב: מציצה פראית 2... (אני צוחק!) מספר אחרון שחייגת: המס' של שכניק. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: פרוסה עם חומוס. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. אני חזיר. פעם אחרונה שבכית: היום בצהריים? פעם אחרונה שחייכת: ממ... חיוך אמיתי? פעם אחרונה שצחקת: יום רביעי האחרון. הבוס שלי תלה שעון הפוך (שעון שהמחוגים שלו זזים נגד כיוון השעון), זה היה השעון היחידי שנשאר בחדר וכל הזמן התבלבלתי בשעה. ובכל פעם הסתכלתי על השעון, אמרתי לעצמי: "עָמִי הזה מטומטם" וצחקתי... הריח האחרון שהרחת: היום עשיתי בדיקת דם. הריח האחרון שהרחתי היה ריח של תפוחי-אדמה.
האם אתה: מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: הל נו. מנגן על כלי נגינה: לצערי לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: כן. מאמין בנסים: כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: מאוד! רואה בשוטרים חברים או אויבים: שאלה טובה. אני לא עונה עליה. אוהב אלכוהול: לא! מאמין באסטרולוגיה: כן. מאמין בקסמים: לא... מתפלל: כן. מבקר בבית כנסת: בשבתות ובחגים כן. אבל רק בשביל הרכילויות ובשביל לראות את יואב שוורד שמתפלל אצלנו... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכנן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אין לי כוח אליהם, אבל כן. חובש כובעים: ממש לא. שונא את עצמך: לפעמים... מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי מעולם... אוהב את הכתב יד שלך: אני לא משתמש בו... מאמין במכשפות: יותר מכך, אני חושב שאני מכשף. מאמין בשדים ורוחות: מקווה שאין כאלו. נותן אמון בקלות: כן. אוהב לטייל בגשם: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: פתוחות לרוב. רק בשביל להסתכל על העיניים המדהימות של... שר במקלחת: אני עושה הכל במקלחת.
האם יש לך: סודות: כן. תמיד. חלום שחוזר על עצמו: לא בקביעות... פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: בדיקת דם? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: דיפלומטיה. הדייט המושלם: היו לי שניים כאלו. סרט אהוב: יש. הבן אדם הכי שנוא: כיום, בקושי. הדבר הכי קשור אלי: אמא שלי? הכי שונא בעצמי: הגוף, הפנים, הרגליים וכל שאר הדברים. אוהב בעצמי: מממ... אני לא חושב שיש כזה דבר.

שאלון ממולא, ממני, פטיש אויר אח שלי

שם: פטיש אויר מין: זכר גזעי מזל: נחס מאכל אהוב: כבש שתייה מועדפת: מיץ תפוזים סדרה אהובה:נישואין פלוס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא כמה כריות: 2 חיות מחמד: אולגה, יוליה ואוקסנה מכונית אידאלית:רולס רוייס מוזיקה:לא חשוב העיקר שתהיה טובה להקה אהובה:קווין כמה אחים/אחיות יש לך: אין מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אכן כן. מאמין באהבה ממבט ראשון?: לא מאמין באהבה בכלל משום מבט מה הדבר שעושה אותך למאושר:כככ כסף כוסיות כבש (כל הזכיויות שמורות) מה אתה אוהב לעשות: לישון ולזיין מקומות בילוי מועדפים:במיטה אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן לעצמי אתה אוהב ילדים?: לא, איכס אתה ותרן או עקשן: גמיש בתנאי שיעשו מה שאני אומר... אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: טפשות, חוסר התמצאות במציאות ומחלת נפש יש גם טפשות עמוקה מאד המרחק הפיזי כן קובע?:לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:מה יצא לי מזה? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?:כולי דוניה בכר על הראס זיבי סחר. מה המשפט שמאפיין אותך?: אותו הדבר בעברית: כל העולם ים, הזין שלי אי, איפוא תשב? אתה בחור קנאי?:בכלל לא, אין אצלי מילה כזאת במילון. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אין כאלה האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך:לישון, לזיין ולקבל מיליאד דולר כל 10 דקות בלי לעשות כלום. היחסים עם ההורים טובים?: כן, במיוחד עם האמא, היא מתה. לבוש:חולצת טריקו שחורה, מכנסים שחורים. *ברגע זה: לובש: תחתונים בלבד. מוזיקה: לא, אוהב שקט. חושב על:עונה לשאלון. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי איפוא שיותר טוב. קפה/תה: זיון. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים:בפארק בחוץ. אוכל/ממתקים:שוקולד קולה/פפסי: בזין שלי. *מה/מי היית רוצה? להרוג:אתה לא רוצה לדעת את התשובה. לשמוע:דברי טעם. להיות כמו: עצמי עם הרבה יותר כסף והרבה יותר בריאות. *האחרון סרט אחרון שראיתי:שכחתי איך קוראים לו עם ארבע משוגעים בהוט. בקלונוע:שודדי הקאריביים. בטלוויזיה:זה עם הארבע משוגעם. במחשב: מי רואה סרטים במחשב, מה אני מבני ברק? מספר אחרון שחייגת:1 דבר אחרון ששתית: מים קרים דבר אחרון שאכלת:אסאדו לבן פעם אחרונה שהתקלחת: לפני מספר שעות פעם אחרונה שבכית:לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת: לפני שבועיים פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: היום *האם אתה: מעשן?: לא ולא ישן עם חיות פרווה:לא ולא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מה אני אידיוט? מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:יותר מידי רואה בשוטרים חברים או אויבים:חברים אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא ולא מאמין בקסמים: לא מתפלל: לפעמים מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כבר עברתי את הגיל של תלמיד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא נוגע באי סי קיו חובש כובעים: לא ולא שונא את עצמך:מה פתאום? מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך:בסדר מאמין במכשפות:לא ולא מאמין בשדים ורוחות:לא ולא נותן אמון בקלות: לא ולא ועוד פעם לא אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות: כן, מאד מתנשק עם עיניים עצומות: כן שר במקלחת:לעיתים נדירות מאד *האם יש לך: סודות:סודות מדינה חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:זונה מדהימה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: לישון, לזיין ולקבל כסף בשביל זה הדייט המושלם:לא מתעסק בדייטים סרט אהוב: רשימה ארוכה מאד הבן אדם הכי שנוא:רשימה ארוכה מאד הדבר הכי קשור אלי: מחשב, טלפון נייד, כרטיס אשראי, מפתחות הכי שונא בעצמי:שום דבר אוהב בעצמי: הכל, אני אדם מקסים צנוע ועניו לפני המוות:רשימה ארוכה מאד

morank

New member
בשבילך, נועם, הקדשתי 5 דקות מחיי.

נועם, בשבילך... שם: מורן מין: נקבה מזל: מאזניים מאכל אהוב: במבה, שוקולד שתייה מועדפת: מיץ תפוזים סדרה אהובה: לונדון & קירשנבאום!!! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא אוהבת. יוצא לפעמים, בלי כוונה רעה. כמה כריות: אחת שכשאני ישנה על הבטן מגיעה איכשהו מתוך שינה לרצפה. חיות מחמד: היה לי תוכי מדבר. אבל הוא מת מהתקף לב בגיל 17. כשהוא היה בן 17. וגם אני, בעצם. מכונית אידאלית: פיאט פונטו כסופה... מוזיקה: ישראלית, הכי טובה! וגם קווין. להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר, וגם קווין. כמה אחים/אחיות יש לך: 4. שתי אחיות ושני אחים, כולם גדולים. מאמין באהבה וירטואלית?: כן. הכרת פעם מישהו באינטרנט ונפגשת איתה?: בהחלט. יחד כבר שנה וחצי. מאמין באהבה ממבט ראשון?: ועוד איך. מה הדבר שעושה אותך למאושר: חיוכים של אנשים שאני אוהבת, מוזיקה טובה, לאהוב. מה אתה אוהב לעשות: לשמוח, להיות מוקפת באנשים שאני אוהבת, לבלות עם האחיינים שלי. מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, זה לא באמת משנה איפה אתה מבלה, אלא עם מי. גם חיריה עם האנשים שאני אוהבת זה סבבה. רק שלרוב, את מי שאני אוהבת אני לא חושבת שאקח לשם, במחשבה שנייה... אתה אוהב להיות בבית?: במידה. לא לשרוץ כאן כל היום... אתה נאמן?: בהחלט. אתה אוהב ילדים?: מאוד. אתה ותרן או עקשן: כנ"ל, מזל מאזניים. כשזה נוגע לדברים שהם באמת חשובים ועקרוניים לי, אני לא מוותרת. בשאר, אני די פשרנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון הדדי, חברות אמת ומשיכה. המרחק הפיזי כן קובע?: תודה לאל, לא יצא לי עוד לבחון את עצמי בזה. נראה לי שזה מרכיב חשוב. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: חלילה. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי. חבל להשלות אנשים, אבל כל מקרה לגופו. איזה פתגם אומר לך הרבה?: "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך". מה המשפט שמאפיין אותך?: לא מצליחה לחשוב על אחד כזה עכשיו. את בחורה קנאית?: לא במיוחד, בהתחשב בעובדה שאני בת. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: אני לא רוצה שיפגע בי ברק עכשיו, אבל לא. החיים הטובים לדעתך: רק בריאות ואהבה. היחסים עם ההורים טובים?: תלוי בתקופה. כרגע בסדר. לבוש: צבעוני, יפה ומיוחד. *ברגע זה: לובש: בגדי ספורט מוזיקה: Yesterday, של החיפושיות. בגלגל"צ. חושב על: אני נמצאת יותר מדי בפורומים... *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שלמות, אבל בלי לחץ והיסטריה. חתולים/כלבים: תוכים. אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: דיאט קולה לימון. *מה/מי היית רוצה? להרוג: יגאל עמיר. לשמוע: "לך איתה". אני נורא אוהבת את השיר הזה... להיות כמו: כמוני. או כמו אמא. *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:"מדורת השבט". אתמול. מאוד נהניתי. בטלוויזיה: דיזינגוף 99... היה בשבת, בערוץ הסרטים הישראליים. במחשב: לא מורידה סרטים. מספר אחרון שחייגת: של אחי האהוב. דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים. דבר אחרון שאכלת: פרוסה עם גבינה צהובה. פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר. פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע, ביומולדת. א. מהתרגשות. ב. אח"כ נהגתי עם אבא שלי וכמעט עשינו תאונה ולקחתי את זה קשה. פעם אחרונה שחייכת: אתמול בערב, מרוב אהבה. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: ריח של סט סבונים, נרות ושמנים ופרחים מיובשים כאלה של ריח טוב שקיבלתי ליומולדת. *האם אתה: מעשן?: לא. ישן עם חיות פרווה: לא. הרגליים לא נחשבות, נכון? סתאאאאם. מנגן על כלי נגינה: צר לי, אין כישרון. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי. מאמין בנסים: אפשרי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן, די. רואה בשוטרים חברים או אויבים: אנשים עם מדים מאוד יפים, שאמורים לשמור עלינו? אוהב אלכוהול: לא ממש. מאמין באסטרולוגיה: לפעמים, כשמה שכתוב הוא חיובי. מאמין בקסמים: או שכן או שלא. מתפלל: בלב. מבקר בבית כנסת: ביום כיפור. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: בעתיד, אחרי הצבא. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: אני לא אוהבת אייסיקיו, אבל אני אוהבת לדבר. תלוי במצב רוח. חובש כובעים: כן, ואוהבת את זה. שונא את עצמך: בדרך כלל לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי. אוהב את הכתב יד שלך: כן. טיפחתי אותו במשך השנים. מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לא, מאז עברתי את גיל 5. נותן אמון בקלות: כן. אחד מהדפקטים הכי גדולים שלי. אוהב לטייל בגשם: בטח! ובלי מטרייה. אוהב ציניות: כן, במידה. לא את של אסף הראל. מתנשק עם עיניים עצומות: כן, למרות שאני מאוד אוהבת להביט בעיניים. שר במקלחת: לפעמים. *האם יש לך: סודות: כמו לכל אחד. חלום שחוזר על עצמו: היה לי חלום בילדות, של עוגה בצורת בית עם דשא ירוק מקוקוס (ואני אלרגית לקוקוס), שנופלת עליי מהשמיים. גם חלמתי שאני ילדה במושב שליד הנהג ופתאום האוטו מדרדר ואני לא יודעת מה לעשות. היום זה קורה לפעמים, כשאני שוכחת להרים את האמברקס. פירסינג/קעקועים: לא בשבילי. חוויה אחרונה שחויית: החיים זו חויה אחת, אדירה ומתמשכת... אבל קניתי כזה שטיח שרוקדים עליו, ודי התמכרתי ואני כל יום מקפצת. אח, הדברים הקטנים בחיים.... מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בעולם הגדול. הדייט המושלם: 3.5.03 סרט אהוב: לאחרונה, אהבה קולומביאנית. הבן אדם הכי שנוא: משתדלת לא לשנוא. הדבר הכי קשור אלי: המשפחה? הכי שונא בעצמי: אין דבר שהוא בלתי הפיך. אולי הייתי מורידה איזה קילו שניים. אוהב בעצמי: אני לא נרקיסיסטית, אבל אין לי סיכסוכים עם עצמי... הרגליים, הכתפיים, העיניים.... לפני המוות: חלילה. לי זה לא יקרה. שלא נדע.

../images/Emo51.gif

אבל... חלום על עוגה בצורת בית עם דשא ירוק מקוקוס שנופלת עלייך מהשמיים? וילדה במושב שליד הנהג ופתאום האוטו מדרדר והילדה לא יודעת מה לעשות? ו... "היום זה קורה לפעמים, כשאני שוכחת להרים את האמברקס"?! הכל בסדר מאמי?

morank

New member
נפלא, כפרה! (כתגובה על "מאמי"...)

חחח... אגב, אתמול נהגתי לבד לראשונה... זה בטח קשור איכשהו. נסעתי עד לאחי עם האמברקס למעלה!!!!!!

../images/Emo6.gif

תושבי תל-אביב רבתי: הרחיקו את מכוניותיכם. מורן-ק התחילה לנסוע לבד. והיא עם 'מעצור היד' (הגרסא העברית ל- 'הנד ברקס') למעלה. שמרי על עצמך ילדה!

PeaceWarrior

New member
תשובות..

אני לא כותב פה אבל עברתי במקרה ואני אדם די פנימיסט ואוהב לנתח את האופי שלי כי זה בריא מאוד לאישיות אז אני אענה.. שם: דניאל מין: זכר מזל:תאומים מאכל אהוב: כיפלי (נראה לי, אף פעם לא ידעתי לענות על זה, אין לי משהו אהוב). שתייה מועדפת: אין מועדף אבל העדפה לתות-בננה סדרה אהובה: אין, אבל אני אוהב לראות את שנות ה70 וכשאני מסתכל טלוויזיה בזמן הזה אז אני משאיר. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, אבל לפעמים אני משקר הרבה לאנשים. כמה כריות: 1 חיות מחמד: רג'י (כלב בוקסר). מכונית אידאלית: מכונית-מטוס לא כ"כ מבין במכוניות אבל שמעתי שמתחילות להווצר מכוניות כאלו. מוזיקה: די הרבה סגנונות, אבל לא מטאל או יותר כבד, לא אביב גפן (עם בלקפילד זה עוד סביר) ומזרחית,ובשאר הסגנונות תלוי בלהקה כרגע מתנגן המכשפות. להקה אהובה:תשובה זהה לתשובה למעלה. כמה אחים/אחיות יש לך:1 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?:לא היכרות של צ'אט אבל התחלתי שיחה דרך האינטרנט משם לטלפון ומשם לפגישה, אבל זה היה דבר בסגנון של "עבודה". מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן וזה קרה לי. מה הדבר שעושה אותך למאושר: להיות מעורב בקהילה הן מבחינה פוליטית והן מבחינה התנדבותית (אני עושה את שניהם) והפסגה של האושר יכולה להיות פגישה עם האהבה ממבט ראשון שלי. מה אתה אוהב לעשות: לכתוב במחברת שלי (יומן נעורים) זה הדבר שהכי מרגיע אותי אבל אני גם אוהב את הדברים שעושים אותי מאושר ומצויינים בסעיף למעלה. מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: לא אתה נאמן?: אני לא בטוח, תלוי מה ההגדרה לנאמנות. אתה אוהב ילדים?:כרגע אני אוהב לדבר עם ילדים שגילם המינמלי הוא 8 ואני כבר מייחל ליום שבו יהיו לי משלי ואני אוכל לחיות את החיים שלי מחדש דרכם. אתה ותרן או עקשן: משתדל להיות עקשן אבל אני מרגיש שאני אדם ותרן מדי. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: -רגשות של חיבה כמה שיותר גדולה גורמת לאהבה חזקה יותר. -מגע (ברגע שהיחסים כבר רציניים) -הסכמה ורצון לאבד כל דבר כדי להיות עם הבחורה. המרחק הפיזי כן קובע?: הוא משנה דברים אבל הוא לא הגורם הקובע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא, כל אדם הוא שונה מרעהו. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: לא, אין טעם. איזה פתגם אומר לך הרבה?: הטעות הגדולה בעולם היא לפחד לעשות שטות (יש עוד הרבה אבל זה הראשון שעלה לי בראש). מה המשפט שמאפיין אותך?: פרפקציוניסט, שמחפש תשובות וממציא מצבים. אתה בחור קנאי?: לא יודע, לענות על זה. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: שונא קפיטליסטים! האם אתה מאמין באלוהים?: אני מאמין באסטרולוגיה בגרופולוגיה ובשאר ירקות בסגנון הזה, שלדעתי הם אמונות אמינות אם יודעים לפרש אותן ולכן הפריבלגיה של פירוש המציאות שמורה לאנשים אינטלינגנטים החיים הטובים לדעתך: להיות נווד. היחסים עם ההורים טובים?: סבירים, הם לא בדיוק חברים הם אנשים שנותנים הוראות, אני לא אהיה כזה. לבוש: לאירועים מכובדים אני מתלבש יפה ואפילו מגהץ בגדים, חוצמזה אני מתלבש די זרוק ולא משקיע בבגדים. *ברגע זה: מוזיקה: כל הנחלים- אריק לביא (התחלף בזמן הכתיבה) חושב על: כלום, ראש ריק לגמרי, סופסוף. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: לא אוהב מסיבות אבל אם כבר אז פרטית קפה/תה: קפה המעורר הבינלאומי, תה המרדים הבינלאומי בעע שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: מעורבב קצת מזה קצת מזה חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים (זה מה שבא לי עכשיו). קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: מחבל רגע לפני ההתאבדות שלו, זה ההרגג היחיד שהייתי רוצה לעשות, או שלפחות עולה לי בראש. לשמוע: מודיעים ברדיו "יוצאים מהשטחים זהו יום היסטורי למדינת ישראל" (או משהו בסגנון) להיות כמו: לא עולה לי בראש. *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: הייתי בקולנוע לפני 1000 שנה נראה לי זה בוונילה סקיי לפני איזה 3 שנים. בטלוויזיה: הכוכבים של שלומי במחשב: תוכנית- מערכון של שלום אסייג, מערכון די טוב. סרט- אפקט הפרפר (סרט די חזק שהמון אנשים ראו וממליצים). מספר אחרון שחייגת: חבר שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת: היום לפני 3 שעות ו10 דקות +\- פעם אחרונה שבכית: לא זוכר מבחוץ מדי פעם מבפנים. פעם אחרונה שחייכת: היום נראה לי, זה רפלקס. פעם אחרונה שצחקת: רפלקס ולפעמים מכבוד לאדם הריח האחרון שהרחת: שירותים (זה הריח החזק האחרון שאני זוכר *האם אתה: מעשן?:לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא ומצטער על כך מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא נראה לי אבל לא חקרתי את זה לעומק אף פעם. מאמין בנסים: לא, אבל מאמין במציאות כתובה מראש (גורל) מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים- משא"ז אוהב אלכוהול: מדי פעם כדי לתפוס ראש. מאמין באסטרולוגיה: כן מאמין בקסמים:לא מאמין כי זה ברור מאליו שהכל תכסיסים מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: לא יודע יש עוד המון זמן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: כן, אבל כשאני רואה שהם אנשים ריקים שלא מעניין לדבר אז אני מדבר בכמות קטנה מאוד משומה בזמן האחרון קפצו עליי כמה פריחות מעצבנות. חובש כובעים: לא שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא יצא לי אבל אם ייצא אז כן. אוהב את הכתב יד שלך: אין מה לאהוב זה הכל כתוב מראש-גרפולוגית. נותן אמון בקלות: לא, אבל כשאדם זוכה ממני באמון אני הופך את הקשר בינינו לחזק יותר. אוהב לטייל בגשם: אני אנסה בגשמים הקרובים ואספר לך. אוהב ציניות: לפעמים תלוי במצב רוח שר במקלחת: מדי פעם ברפלקס או כשאני מנסה להזכר בשיר או להמציא. *האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו: לפעמים זה לא בקביעות פירסינג/קעקועים: לא חוויה אחרונה שחויית: מענה לשאלון הזה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: חקירות הדייט המושלם:י' סרט אהוב: הסרטים של יהודה ברקן. הבן אדם הכי שנוא: משתדל לא לשנוא. הכי שונא בעצמי: ביקורת עצמית מאוד גבוהה. אוהב בעצמי: אנטלגנציה (אני יודע שזה נשמע סנובי אבל אני חושב שיש לי אנטלגנציה). היה שאלון די טוב תודה רבה!

saritkm

New member
להלהלה

שם: מיכל מין: בסדר מזל: מאזניים מכירים? מאכל אהוב: קרח שתייה מועדפת: ברד. עם עדיפות לתות בננה סדרה אהובה: אממ.. אמ..... אי.אר? בנות גילמור? אה אני יודעת- אהבה זה כואב. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: ודאי. סתם לא. כמה כריות: אם יש דבר שאני לא מבינה זה למה אנשים ישנים עם הגוש הזה מתחת לראש שלהם חיות מחמד: טמאגוצ'י גוסס מכונית אידאלית: מכונית שנוסעת כמובן. אה עם מזגן ורדיו מוזיקה: ניינטיז. מה לעשות. להקה אהובה: שרית והשועלים דה כמה אחים/אחיות יש לך: לצערי אין לי. אבל יש לי שתי גורילות במקומם מאמין באהבה וירטואלית?: נגיד. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אכן מאמין באהבה ממבט ראשון?: אמממ.. כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: שגרמתי למישהי שאני אוהבת לחייך מה אתה אוהב לעשות: לישון מקומות בילוי מועדפים: הפארק, מועדונים, לא אוהבת את השאלה הזאת אתה אוהב להיות בבית?: אופקורס אתה נאמן?: יש לי ברירה? אתה אוהב ילדים?: האמת שלא ממש אתה ותרן או עקשן: ותרנית. יותר מדי ותרנית. (גם אני אמורה לציין פה שאני מזל מאזניים?) אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: א, ה, בה. המרחק הפיזי כן קובע?: אפשר להסתדר אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: למה מה יצא לי מזה? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: קשה לי לשנות את הרושם הראשוני שלי איזה פתגם אומר לך הרבה?: חייה ותן לחיות. תן חיוך הכל לטובה מה המשפט שמאפיין אותך?: אני לא מוזרה אני מיוחדת P: אתה בחור קנאי?: לפי מה שידוע לי אני בחורה. אבל כן. קנאית עד מאוד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אני לא עצובה אני עייפה. אני לא מרגישה טוב. לא הלכתי היום לבית ספר. אני שונאת את המחשב שלי. אני רוצה להיות עשירה. בא לי להקיא. טוב די. האם אתה מאמין באלוהים?: נמאס לי לענות על השאלה הזאת. היא לא חשובה החיים הטובים לדעתך: אם אתה עשיר היחסים עם ההורים טובים?: הורים? מה זה? לבוש: שאנטי באנטי *ברגע זה: לובש: גינס וחולצת צופים מוזיקה: עידית אשל.. עזבו. חושב על: אני רוצה לפרוש מבית ספר *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: מים שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: וואלה. אני לוקחת הכל בקלות אבל תמיד שואפת לשלמות חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: מים קולה/פפסי: מים *מה/מי היית רוצה? להרוג: אוו מיי פאדר. לשמוע: "וואוו!" להיות כמו: מיכל אדלר. אבל האמת שכבר לא. *האחרון סרט אחרון שראיתי: אתמול ראיתי סרט שאני לא יודעת איך קוראים לו בקלונוע: הקולנוע מפחיד אותי בטלוויזיה: אמרתי שאני לא יודעת איך קוראים לוו במחשב: הפרומואים של ארץ נהדרת P: מספר אחרון שחייגת: האמת שהתקשרתי היום בטעות לאסי כהן דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: קרח פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: היום, אצל הרופא (יימך שמו) פעם אחרונה שחייכת: כאילו לא בצביעות? אממ.. יום ראשון פעם אחרונה שצחקת: יום ראשון, או אתמול, אני לא זוכרת אם צחקתי אתמול הריח האחרון שהרחת: אני טטרנית *האם אתה: מעשן?: לא הבנתי את השאלה ישן עם חיות פרווה: עם הכלב שלי מנגן על כלי נגינה: אורגן, עם הסווה לפסנתר. מתכננת ללמוד תופים. וגיטרה אני כבר אלמד את עצמי מתישהו =) מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: למה לא אני אומרת מאמין בנסים: מאמינה זו לא מילה מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: וואו פעם הייתי הכי סובלנית. עכשיו פחות רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים ברור. שישרפו אוהב אלכוהול: למה לא מה הוא כבר עשה לי מאמין באסטרולוגיה: מאמינה בהכל מה 'כפת לי מאמין בקסמים: בזה.. לא לא ממש מתפלל: אני לא יודעת להתפלל, אבל אני מפללת בדרכי שלי מבקר בבית כנסת: יום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: כל היום אני רק חושבת על מתי אני אלמד כבר האוניברסיטה דמאטטטטט מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: ממש לא חובש כובעים: כל כיתה ז' הייתי הולכת עם כובעים כי אלכס מאק מ"עולמה הסודי של אלכס" היתה תמיד עם כובעים. זהו =) שונא את עצמך: נו ודאי מביע משאלות מול כוכבים נופלים: נופלים, לא נופלים, אני תמיד מביעה משאלות אוהב את הכתב יד שלך: אהההה.. מדי פעם מאמין במכשפות: מה זה אומר, מכשפות? מאמין בשדים ורוחות: לא חושבת נותן אמון בקלות: יאפ אוהב לטייל בגשם: בארווור אוהב ציניות: סוגדת לציניות מתנשק עם עיניים עצומות: אכן. שר במקלחת: שרה ודופקת נאומים *האם יש לך: סודות: כמובן וכמבון חלום שחוזר על עצמו: יא פירסינג/קעקועים: בלשון. פירסינג לא קעקוע P: קעקועים זה לא מגרה אותי ולא מרשים אותי חוויה אחרונה שחויית: הרופא מישש את הציצים שלי היום. נהדר לא? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: כתבת הדייט המושלם: מכות סרט אהוב: פוקהונטס הבן אדם הכי שנוא: יש הרבה... לא יכולה לבחור. אני שונאת הרבה. הדבר הכי קשור אלי: הפלאפון שלי הכי שונא בעצמי: את עצמי אוהב בעצמי: את המוח שלי שיהייה בריא לפני המוות: "אני קופצת!" מה כבר נגמר?

למעלה