שאלון

DIRRTY

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שעת סיום השאלון:

וואו זה באמת מייגע!!!!

טוב נתחיל, בזמן כלשהוא אני יעשה הפסקה, אבל אני יעשה את זה!!! 1. נתן 2. 14 3. 15.6.89 4. Beautifullfighter 5. אני אוהב להתווכח!!! ואני תמיד מצליח לזכות בהתווכחות... 6. אני אוהב להתווכח!!! לפעמים זה מעצבן אנשים... 7. חולשה לבעל"ח באיחוד לכלבים, אם אתם רוצים שאני ירחיב תבקשו... 8. אובססיה להתווכח!!! לא אמרתי את זה כבר?! 9. טוב, זה לא קרה לי, אבל אני חייב לספר לכם, משהו הלך במסדרון, איפה שכל הילדים בשכבה, ואז משהו הוריד לו את המכנסיים, וגם התחתונים ירדו!!!! זה הפאדיחה הכי גדולה שראיתי!!! הפאדיחה שקרתה לי שמצאו אותי מצרפת בת אחת מהכיתה שלי, בשירותים של הבנות... 10. כאב??? מזתומרת? 11. וורלד פיס!!! 12. טוב, לא זוכר... 13. גם לא זוכר!!! 14. נו תעזבו אותי, לא זוכר!!!! אין לי כח עכשיו להזכר!!! 15. אני מתגעגע לידידה שלי, שנסעה לחודש, והיא תחזור עוד מעט!!! ואחר כך היא עוד פעם תיסע!!! אז אני מתגעגע לה... 16. אני מפחד מהמוות של הכלב שלי, הלוואי שזה אף פעם לא יבוא... 17. המורדים!!! דיי נמאס... 18. שרשרת שיש עליה עקרב, מגן דוד שיש בטוח הפלאפון (בטוח הפאנל), ובקרוב עוד שרשרת עם מגן דוד שאני רוצה לקנות... 19. פסח, הכי הרבה חופש!!! 20. דוריטוס!!! כמו אנסטסיה!!! 21. כבד, לא חשוב איזה!!! בכלל אני לא אוהב בשר!!! לא סיפרתי לכם על החולשה שלי לבעל"ח??? 22. ספרייט במשקאות הקלים... באלכוהול זה משהו אחר... 23. אהההממממ, לא זוכר... 24. גם לא זוכר... 25. נו דיי עם השאלות של האוכל! עשיתי רבע!!!! 26. שחור 27. כלב 28. כלב, ואחות קטנה... 29. כנראה כדורסל... אני גם מאוד אוהב לרוץ... 30. 5 31. אהההממממ, ספר??? לא יודע, אני לא אוהב ספרים.... 32. סרט דיסני? מלך האריות... 33. אני יודע מה עשית בקיץ האחרון... 34. ג'ניפר לאב יואיט!!! 35. ג'ניפר לאב יואיט!!! 36. שולחן לחמישה!!! 37. חחח, כן בטח... 38. הכל!!! היסטוריה במיוחד... 39. אהההמ, פריז, נחשו למה... 40. אהההממממ, לא מצליח להזכר, אבל המעשה הנועז שנזכרתי בו זה מתי שהייתי דלוק על ילדה אחת, אז פשוט נישקתי אותה מול כל הכיתה, וחיכיתי לתשובה... 41. אהההממממ, טיפשי, טוב את 40 עשיתי גם לילדה אחרת, אבל התגובה הייתה פחות סימפטית... 42. פריט לבוש??? מה אני בת??? 43. המצאה? אהההמממ, האדם הקדמון, הוא המציא את הסק* 44. חורף!!! 45. כן 46. כן 47. בוואפל... 48. שקיעה... 49. נגד, כי הן תמיד מכוערות... אבל אני אוהב להיות ספונטני, אז בעד... 50. סתם מכנס... עשיתי חצי!!! 51. בזבן אבל רק על דיסקים... (אני צורב חלק, אבל אני מאוד אוהב לקנות, ואז לשמוע בכיף בבית...) 52. גמבה... 53. קור... 54. לישון 55. הרים... 56. קרמבו וניל, כאילו דאהההה.... 57. תות 58. מכופתרת, אפילו שאין לי כאלה פחות או יותר... 59. אהההממממ, i will survive בגרסה של ג'ניפר לאב יואיט... 60. michelle branch-goodbye to you אם הייתם רואים את הפרק בבאפי שמישל בראנץ' ביצעה אותו שם, הייתם מבינים... 61. אהההמממ, אין לי מושג... 62. אין... 63. אהההמממ, white trash wedding של הדיקסי צ'יקס, בשביל ההומור... מי שמכיר את השיר יבין אותי... 64. bring me to life של אוונסנס, אתם מנחשים למה... 65. michelle branch- goodbye to you 66. נו לא יודע... 67. לא אומר ולא אומר... חחח סתם, הנה: הדס,חני,מיכאל, זה מספיק? אם לא תבקשו עוד... 68. גלידת וניל עם עוגיות, או איך שלא קוראים לזה... 69. (המספר האהוב עליי 69) נו, מה אתה שואל שאלות קשות, לא יודע... 70. וואו, בגיל 11 אני חושב, או 12... 71. לפורום הזה, חחח 72. בפורום הזה... 73. Beautifullfighter שני השירים של כריסטינה, הכינוי השני הוא: going under שהוא השיר האהוב עליי בינתיים... 74. אהההמממ, כן... ואצלי יש גם שנאה מקוצרת ממבט ראשון... 75. נו אין לי כח לעשות רשימה... שלוש רבעים... 76. זה לא... 77. חחחח, הדברים הרגילים, בייחוד הפנים (כן, בטח...) 78. כרגע שתיים... 79. יש לי רק אחות קטנה אחת.. 80. היא בת שנתיים וחצי, איך אפשר להתחבר איתה?!!!! 81. אהההמממ, מתקשר לחברה שלי להגיד לה בוקר טוב, אבל זה רק אם יש לי מצב רוח טוב... 82. שומע מוזיקה, אני שם דיסק במערכת, ושומע עד שאני נרדם... 83. וואו יש לי הרבה, וממש אין לי כח לעבור על כולם, אז אני יכתוב לכם רק אחד, גיטרה... 84. את הכלב שלי, חחחח סתם, הייתי לקוח את הידידה שלי עם הפונטציאל ואת הכלב שלי... 85. מיני דיסק, פלאפון, וזהו... 86. כלב 87. ערב 88. לא יודע... 89. טוסט, מאוד פשוט, וטעים... 90. לא הייתי אוכל... 91. הכלב שלי, הוא לא ממש חפץ, אבל בכל זאת, אבל אם חפץ, אז הדיסק של ג'ניפר לאב יואיט שלי... 92. וואי, יש כל כך הרבה בפורום הזה... 93. וואו, אתה חושב שאני זוכר??? 94. הרבה, כמעט כל יום, בייחוד לבנות (רק לבנות...) 95. לא מזמן... 96. וואו, אתה מוזר!!! 97. עם ידידה שלי, בבילוי נחמד... 98. אהההמממ, טוב זה קצת אישי, סוריי... 99. לונדון... 100. לא הייתי מוכן שהוא ימות למעני... סיימתי!!! עכשיו לעשות חגיגה!!! אבל תגיבו אצלי!!! לקח לי הרבה זמן!!!

DIRRTY

New member
../images/Emo108.gif

פששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
כן הכבוד 100 שאלות אפילו אני לא הסכמתי לענות חחחחחח ןליגאל
אתה סתם עצלן
אני יחפש שאלון של 10,000 שאלות אותה תענה אליהם חוצפן

חחחח

טוב, לי אין בעיה עם 10,000 שאלות... הבעיה שעכשיו שלפוחית השתן של הכלב שלי מתפוצצת, אז אני חייב ללכת איתו... שדרך אגב השאלון שלך עיכב אותי מלצאת איתו...

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo12.gif

1. שם:loveme4me 2. גיל:- 3. תאריך לידה:- 4. כינוי:loveme4me 5. תכונה טובה:חברמן 6. תכונה רעה:משועמם 7. חולשה:אנסטסיה 8. אובססיות:פמלה אנדרסון 9. פאדיחה:סליחה?!?!?!?!?! אין סיכוי 10. כאב:? 11. משאלה:שאנסטסיה תבקר בארץ 12. זיכרון רע:חזרתי מהספריה וכמעט נדרסתי 13. זיכרון טוב:לא זוכר 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:ילדים מהגן 15. געגוע:לבית ספר סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 16. פחד:שהחופש יגמר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שהחופש נגמר 18. קמיע [אם יש]:מגזין של פמלה אנדרסון נחשב? 19. החג האהוב עליך:החופש הגדול (אני יגדיל את המנה בשקל תשעים) 20. אוכל מועדף:אורז 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:המבורגר 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:קרמבו 24. ממתק מועדף:קרמבו 25. עוגה מועדפת:ריבת חלב 26. צבע מועדף:לבן 27. חיה מועדפת:חמור 28. חיית מחמד [אם יש]:- 29. ספורט מועדף:שחייה 30. מספר מזל:69 יאללה אין לי כוח להמשיך

חח מעתיקן מפורום ה"פ... שיהיה

החתלתי
9:43- וחזרתי הבייתה ב-2
1. עודד. 2. 14 וכמעט חצי
3. 25.3.1989- תוסיף לתאריכים... 4. C'est un secret aussi. 5. ציענה ונדיבות. 6. חוסר סבלנות אטומית, אפשר כבר לחשוב שאני לא אשכנזי...
7. שוקולד. 8. שאיפה לשלמות בכל מה שאני עושה. 9.הגעתי לכיתה 2 אחרי הזמן כי חשבתי שיש שביתה וכלם התסכלו עלי...
10. כאבי גב...
באמת! אין לי כאבי לב...
11. שיהיו לי את הכוחות של ג'ין, סטורם ומיסטיק מהאקסמן. (כי כחול זה שולת! 12. יש מלא, רובם קשורים בתקופת הגמילה מהחיתולים. 13. כל הטיסות של לחו"ל, בייחוד לצרפת וליורודיסני
14. כשסבא שלי מת.
15. ...לאנסטסיה שנעלמה... 16. פחד גדול ממות של הקרובים אלי. 17. MTV give you your weekender' this weekend' every weekend. llllaaaaaaaaaauuuuuuiiiiivee (במבטא בריטי מעצבן להחריד, וגם את אבריל לאבין, טאטו וחמסה.) 18. הרבה חפצים של דורות מעלי, אבל... לא ממש מאמין בהם. אבל אני קשור אליהם רגשית. 19. פורים השולת! 20. עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל!!!
21. עוף בשוקולד (נשמע טעים כל אחד בנפרד, נכון? אז זהו שלא כשהם ביחד
יאכסה....) ושרימפס, שלא טעמתי וזהו. ולשון בקר. ואני לא צמחוני. 22. דיאט קולה /מים. 23. עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל!!!
24. שוקולדים מחול, לא זוכר איכקורימלהם. 25. עוגת שוקולד חמה עם גלידת וניל!!!
(הא! מגיעה לי גלידה
) 26. כחול כהה. 27. פעם אהבתי חיות, היום איכסה. אם כבר אז כלב
/חתול
. 28. טיגריס סיבירי. 29. חחחחחחחחח!!!!! ספורט- אני???
לא מזיז את התחת שלי בכלל!!!! 30. זה טיפשי, אבל 3. 31. נו באמת. הארי פוטר השולת, אח"כ הרומן שלי עם בן-גוריון ועם פנינה ואבא ארך רגליים. וחוות החיות. 32. מרי פופינס
33. צלילי המוסיקה.
(עם אותה השחקנית ממרי פופינס...) 34. ג'ולי אנדריוס/ סנדרה בולוק/ניקול קידמן....
35. אנסטסיה. 36. אלי מקביל!!!
(-בטח כבר שברתי את שיא המאוהבים בהודעה אחתת...
) 37. אנגלית (בגלל המורה...) 38. מתמטיקה. 39. הולנד/ בריטניה/זלצבורג. 40. התחפשתי לחשפן (היום בערב...
) 41. קניתי את הספר "פו הדב על פתרון בעיות"- מזעזע.
42. מחוך. 43. כרית ודי.וי.די. 44. חורף- אבל לא ממש קר, ואם לא אז קיץ ממוזג. 45. אני חושב שיש הרבה דברים שאנחנו עוד לא יודעים, אני לא יוןדע אם לקרוא לזה "גורל"... 46. לא ממש. אבל אני חושב שהאו קיים איפשהו...
47. וופל, לייק לו?!
48. שקיעה, הרבה יותר יפה. 49. נגד. ריך להכיר אנשים באופן טבעי, לא סתם ליפול על כל אחד. 50. ג'ינס |ארוך. עם ג'ינס קצר אתה נראה כמו פלמ"חניק לשעבר...
51. רוב הזמן משתדל לא להגזים, לפעמים יוצא לי לקנות סתם דברים. 52. מלפפון. 53. חום. 54. לישון, לישון, לישון
. 55. הרים גבוהים כמו בשוויץ. 56. קרבו וניל *בלבד* 57. תות בננה- הייתה פעם גלידה כזאת, אבל כנראה שהפסיקו לייצר..
58. תלוי למה. בד"כ עדיף טי רגילה. 59. United States of Whatever- Liam lynch. מומלץ לכולם
60. לאורך הים- עופרה חזה. 61. אוווו, יש מלא. I'm outta love, especially for you- kylie & kermit the frog, do-re-mi, edellewise. (השניים האחרונים הם בצלילי המוסיקה...) 62. הכוכבים דולקים על אש קטנה- משינה. 63. I'm a believer- the monkies. 64. Somewhere over the rainbow- Judy Garlandq /Edith Piaf- je ne regrette rien. גם שני שירים גדולים. 65. כל השירים של משינה. 66. חיצונית-יפה, פנימית- יפה. אני אוהב את עצמי, וכדאי גם לכם לאהוב את עצמכם!! 67. אסף, תומר ותמיר. 68. קפה. התחלתי לאהוב קפה. וגם גלידה סאנדיי במקדולנדס עם שוקולד חם- וניל+שוקולד חם= שילוב מנצח
69. כנות. 70. אווו... ב-97-98, נדמה לי. לאתר ערוץ הילדים.
71. הארי פוטר- הסרט. הוא מתעדכן פעם ב25 שנה. אבל כשמשעמם לי, אני באיציק. 72. אנסטסיה והארי פוטר, בינתיים. 73. INDEED זאת מילה מושלמת, וזהו. 74. אולי. אין לי מושג. לא עדיף להכיר קודם?
75. נו, אמרתי, לא?! 76. אני מרגיש די חרא. אבל אין מה לעשות... 77. פנים. 78. לא. 79. 1. 80. שאלה מעניינת.... אי-אפשר לדתע, אני מאמין שכן. כי היא הכי חמודה בעולם
81. צועק שלא יעירו אותי. 82. קורא. 83. לקרוא, מוזיקה, טלוויזיה, אנסטסיה, יונואו. 84. המשפחה שלי. 85. תחתונים להחלפה- ולמדתי בדרך הקשה. 86. ציפור/טיגריס- חיה מדהימה. 87. בוקר. 88. אוסף משקפי שמש כמו של אנסטסיה, וחולצה עם אנק שעולה 22 דולר. 89. אני בולס כל היום באופן כללי שמשעמם לי , ואני "שחיף".
אבל ככה, אולי צהריים. 90. ארוחה מלאה כזאתי וטעימה, כמו בחתונות. 91. ספל של הארי פוטר שקיבלתי מלונדון. 92. אין לי חברים.
. סתם, כולם, עוד לא הספקתי לריב עם אפחד. 93. איזה שאלות! אממ... במבצע התרמה האחרון של איל"I, אני חושב. 94. ביום רביעי. "איך מגיעים לרחוב __?" -לא יודע. אבל הייתי אדיב
95. לאחותי, בבוקר. 96. מה שהייתי. לודע. 97. במסיבה בערב. בתור חשפן.
98. הייתי מוחק את השואה, ובורא את העולם שיהיה טוב יותר, בכל המובנים. ואצלי.... אני לא יודע. 99. זלצבורג. 100. אני באמת לא יודעץ יכוליות שאני הייתי מת. סיימתי ב-10:33, עם ארוחת בוקר באמצע...
למי שקרא עד עכשיו:"נו, איך אני?!" ורציתי להגיד שאני קורא את כל התשובות של האחרים.

למעלה