שאלון

American Girl

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

המצאתי שאלון וגם עניתי עליו ועכשיו תורכן: זמרת פופ:ג'ניפר לופז והולי ואלאנס זמר פופ: ניק קרטר וארון קרטר זמרת אר אנ בי: ג'ניפר לופז וקלי רולאנד זמר אר אנ בי:נלי זמר ראפ:נלי זמרת ראפ: לא נראה לי שיש כזה דבר להקת פופ (בנים): בקסטריט בויז כמובן להקת פופ (בנות): זסטניז צ'יילד תענו פליז כי הפורום הזה ממש מת בלי מנהלת קדימה בנות ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו!!!!!

LiOr CaRtEr

New member
טוב נו.. ../images/Emo13.gif

אני אשתתף!! זמרת פופ: הממ.. אין לי ממש... אבל אם כבר אז וונסה קרלטון ומישל בראנץ'. זמר פופ: טוב, עכשיו אני מחשיבה אותו יותר כרוק קל - ניק קרטר כמובן!! ואהרון.. זמרת R'n'B: אליה. זמר R'n'B : נלי.. למרות שהוא יותר היפ הופ.. זמר ראפ: כמובן נלי! זמרת ראפ: מיסי אליוט השולטת!!!!!!!! להקת פופ בנים: בקסטריט בויז!!!!!!!!!! להקת פופ בנות: ממש אבל ממש אין!

i got u aj

New member
עכשיו אני עכשיו אני!!

זמרת פופ:בריטני ספירס...סתם...אממממ ג'ניפר לופז...שיהיה זמר פופ: ניק!!!!!! ואהרון. זמרת אר אנ בי: פינק!!!!!!!!!!! |ורוד| ואלישיה קיז! זמר אר אנ בי:אשר! זמר ראפ:אמינם! זמרת ראפ: איב (היפ הופ)!!!!!!!! להקת פופ (בנים): בקסטריט בויז דההההה להקת פופ (בנות): שוגאבייבס!!!! ********מה עם רוק?!?!?!?!?!?!*********** אני מוסיפה טוב? תודה! להקה: לינקין פארק,סאם 41, סטיינד!!! זמר:צ'סטר בנינגטון (לינקין פארק) ואהרון (סטיינד) זמרת: אבריל!!!! להקת בנות: אה?!?!

American Girl

New member
נכון...

בפורום ג'ניפר הוספתי רוק אבל כאן שכחתי סורי! תוסיפו אם בא לכם!

Cינדרלה

New member
גם אני! ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא כאן הרבה, אני גם רוצה להשתתף..
זמרת פופ:סלין דיון (הדיוה שלי!) וכריסטינה אגילרה זמר פופ: ניק קרטר (דההה), בריאן אדאמס, מייקל ג'קסון זמרת אר אנ בי: ג'ניפר לופז (נו שיהיה.. אני פשוט לא מתה על אר אן בי) זמר אר אנ בי:נלי (אותו כנ"ל כמו ג'ניפר לופז) זמר ראפ:אמינם! זמרת ראפ: אף אחת.. להקת פופ (בנים): בקסטריט בויז! להקת פופ (בנות): אף אחת..

LiOr CaRtEr

New member
החלטתי להוסיף!!

לזמר רוק קל..:בריאן אדאמס אלישיה קיז.. אני אשים אותה במעיין ג'אז פופי.. וגם את נורה ג'ונס. להקת רוק: נירוונה!!!!!!!!!!! לינקין פארק, סטיינד, פאדל אוף מאד ועוד מלא..... להקת רוק בנות.. רוק לא נועד לבנות.. הן פשוט הורסות אותו.. סורי! אבל זמרת רוק - אווריל.. (זה שונה, תאמינו לי..) שמר רוק - קורט קוביין האגדי!

American Girl

New member
הרוק שלי.....

להקת רוק (בנים):אירוסמית(שירים ממש יפים במיוחד השיר דונט וונה מיס אטינג), וסאם 41(שירים מאוד מקפיצים) להקת רוק (בנות): אין.... זמרת רוק: קלי אוסבורן זמר רוק: סטיבן טיילור וצ'אד קרוגר

למעלה