שאלון קצר

../images/Emo26.gif שאלון קצר../images/Emo36.gif

1. אתם יכולים לחזור בזמן, הייתם נישאים? לאותו בן זוג? 2. האם מוסד הנישואין פשט את הרגל, ואנחנו בעיצמו של תהליך חברתי שבסופו נחייה בקומנה אחת גדולה/משוחררים מקשרים מחייבים? 3. מה היה הקטליזטור שבעקבותיו מצאתם העולם המקביל? 4. אילו תכונות לדעתכם צריך על מנת להיות מסוגל להיות המאהב/ת ?

dori123

New member
תשובה

1-ממש לא 2-לא מאמינה 3-העדר האהבה בבית 4-היכולת להשלים אם פרידות בסופי שבוע וחגים ועם העובדה שבלילה הוא מחבקמישהי אחרת...

תשובון קצר ../images/Emo3.gif

1 ... כן הייתי מתחתן שוב. החתונה היא בעיקר עבור הילדים העתידים לבוא לעולם. כן לאותו בן זוג. 2 ... מוסד הניזואין פשט אומנם את הרגל. המונוגמיה היא לא טבעית ולכן הנאמנות לסביבה בתחומים מסויימים גדולה מנאמנות לבן הזוג. קשה לנבא לאן מוביל השינוי אבל מצד חד לפתיחות זוגית ומצד שני למחוייבות גדולה יותר לחברה. 3 ... השיגרה דוחפת למציאת ריגושים נוספים ומשלימים לאלה שקיימים בבית. 4 ... להיות מאהב טוב חייבים לאהוב לתת ולהשקיע. בנוסף חייבים לדעת ולהבין מה רוצים מעצמינו ומהם הגבולות אשר לא יפגעו בנו ובבני הזוג הלא חוקיים.

תשובות

1. אתם יכולים לחזור בזמן, הייתם נישאים? לאותו בן זוג? לא. 2. האם מוסד הנישואין פשט את הרגל, ואנחנו בעיצומו של תהליך חברתי שבסופו נחייה בקומנה אחת גדולה/משוחררים מקשרים מחייבים? הלוואי.. זו אחת הפנטזיות שלי.. 3. מה היה הקטליזטור שבעקבותיו מצאתם העולם המקביל? חוסר בריגושים-שגרת החיים 4. אילו תכונות לדעתכם צריך על מנת להיות מסוגל להיות המאהב/ת ? לב "חזק", ראש "פתוח" גוף בנוי היטב וגמיש..

B פאבלו

New member
1 2 3 4

1. לא !!! 2.נישואין כן אבל לא ברבנות אלא כהסכם הוגן שכל עוד יש רצון הדדי לביחד אז אחלה. 3.כשאתה מתבגר אתה מבין באמת אהבה מהי..וכמה שבא לך לטעום ממנה באמת. 4.לב רחב

dalida3

New member
והתשובות שלי../images/Emo26.gif

כן!!!! הייתי מתחתנת שוב עם אותו בן זוג
לא חושבת שמוסד הנישואים פשט את הרגל,עובדה שיש עוד הרבה כאלו שמצטרפים למועדון. אבל,במקביל יכול להיות שיש איזשהו תהליך חברתי שקשור לדור הזה ואולי בדור הבא שיביא לשינוי מהותי ויהיו יותר פתוחים. מקווה בשבילם שכן.
הזרז היה מקרי בהחלט. אבל המשיך כי גיליתי את הפרפרים שהיו חסרים מימי הנערות,גליתי שיש עוד דרכים להתענג,אז למה להפסיד?
חוזק נפשי זו התכונה הכי חשובה. מעבר לזה,צריך לדעת לתת ולקבל,לדעת לשים את הגבולות,לזרום.

תשובות

1. כן! לא בטוח לאותו בן זוג 2. כן, פשט, לא בטוח לגבי קומונות 3. השיגרה 4. רצון

s e l e n e

New member
היה קשה, אבל הצלחתי!

1. לא, ממש ממש לא 2. לא, ממש ממש לא 3. ידידות שהתפתחה והתפתחה
4. הכי קשה...טוב, קודם כל חייבים לאהוב סקס
, וגם חייבים לכבד את החלטותיו של הצד השני, וכמובן דיסקרטיות, ובעצם הכי חשוב: דמיון ויכולת אילתור מעולים, בשביל למצוא הזדמנויות למיפגש, מקומות, תרוצים...

למעלה