שאלה

../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif

לאחר דיון מתמשך עם חברתי רציתי להוכיח שלא היו מעולם דינוזאורים אשמח אם תוכיחו לי זאת. תודה מראש .

א77

New member
אוכיח לך אם תוכיח לי שהיו.

תשמע חבר, מישהו ביקש ממני שאוכיח לו שבאוקינוס האטלנטי אין פריז'ידר. לא הוכחתי לו, כי איני יכול להוכיח לו. וגם בגלל שעליו קודם להוכיח שיש. ואז אולי אוכיח שאין. תכל'ס, על מה מסתמכת חברתך שהיו דינזאורים. הבא מדבריה. ואז אוליי יהיה מה להגיב.

א77

New member
ואני מצאתי שלד

של פריז'ידר של אמקור באוקיינוס האטלנטי מלפני 300 שנה... אבל עזוב שלדים. מצאו שלדים, והמדענים חקרו וגילו לנו ב'חכמתם' עפ"י מחקרם, או עפ"י רוח הקודש שלהם שהשלדים הם של דינזאורים מלפני לך תדע. עם 'גילויי' אותם דברים שהם קוראים לזה שלדים, כמובן שגם 'הדביקו להם שמות. מכנים אותם כבע"ח בשם דינזאורים. כל הנושא של המדע, הרי הם לומדים ויודעים ומבינים עוד ועוד. לתכלית הם עדיין לא הגיעו. והרבה תגליות ותכילתיות חדשות, משמתגלים, הרי סותרים את התגליות הראשונות וקוברים אותן אי שם במעמקי וארכיוני האוניברסיטאות. ראה תורת דרווין. למעשה עצם שנקבע שלפי מצבו הוא חייב להיראות כבן 50000000000000 שנה. הרי תשובה אחת פשוטה וברורה: הקב"ה ברא את האדם מושלם. איני יודע עם בזקן שיבה או שחור. אדם הראשון לא נברא תינוק כבן יומו. העץ שנברא ע"י הקב"ה, נברא בשלמותו. עץ פרי עושה פרי משעת ברייתו. עץ אחד היה נראה בשעת ברייתו כעץ בן חמש שנים, ועץ אחר כבן 30 שנה. ומי יודע אם אותו אילן רחב שמצאו אותו, שרק 17 אנשים יכולים להקיפו בעיגול כשידיהם מחוברות אחד לשני, לא היה רק טיפ טיפה יותר 'רזה' בששת ימי בראשית. כל התיאוריות המדעיות בנושא, מבוססות על דבר אחד כופרני. והוא שהעולם מתגבש אט אט. ולפיו הם מחשבים: אם ב10 שנה גודל הנטיף שבמערה ב1/3 המילימטר, והזקיף גודל במשך 17 שנה באורך מסויים, כי אז הנטיפים והזקיפים, נראים שהתחילו לצמוח לפני 34 מליון שנה. אני אומר רק בערך ובעיגול. הם המדענים יודעים חשבון, יותר טוב ממני. הם מודדים ושוקים בפלס ובמאזניים כל דבר בדיוק מושלם, והם יקבעו לך שזה 34,427 שנה וארבעה חודשים ושבועיים וחצי... אנחנו יודעים שהעולם נשלם בששת ימי בראשית לפני 5764 שנה, וכשהוא נשלם, הרי שאין הכוונה שבששת ימי בראשית זרע הקב"ה גרעיע חיטה באדמה, והתבואה צמחה אחרי... אלא שהכל הכל הכל היה מושלם בבריאה. אדם הראשון כשהגיע לעולם, ראה עולם מושלם, צמחים אילנות, הרים וגאיות, וגם מערת נטיפים הנראית כ34,427 שנה [כמובן מינוס 5764 שנה...].

free soul

New member
אז הסבר לי את זה!

שאנשים מצאו שלדים שלהם קבורים עמוק באדמה כמו שמצאו כדים קדומים ובתים למינהם.. נו, באמת.. עזוב אותך הגילאים שלהם.. גם אני לא מאמינה בניי כמה הדינוזאורים שלהם.. אבל צריך להיות מציאותי.. אני מאמינה שלפניי שאלוקים ברא את האדם הדינוזאורים חיו ואז הוא החריב אותם. מה אתה אומר על זה?

א77

New member
לא אמרתי שלא מצאו עצמות כאלה

אלא, השאלה היא מה הם וממתי הם ושל מי הם אותן עצמות יבשות. חושבני שאין זה מן ההגיון שאצטרך להתווכח עם המדענים על דבר המבוסס על השערות שתוצאותיהן ממחקרים. בעיקרון: המדע יכול לומר את שאומר, רק למי שאינו בקי בהסטוריה עם קבלות. אבל לך תגיד לי מי היה הסבתא של הסבא שלי 77 דורות לאחור?! הרי אני יודע. ככה למדתי וזה עבר לי במורשת מדור דור. אם כך, מה בדיוק אני צריך להסביר השערות כשיש לעם היהודי הנצחי, קבלות נצחיות המועברות אליהם מדור דור. זה שהעצמות המכונים דינזאור, לפי חישובי המדענים, הינן בני כך וכך מליוני שנים, הרי זאת הסברתי לך, ולפי מה שהסברתי, הרי ברור למי שלמד תורה המסורה לנו מדור דור, מבין למה הם חושבים שזה מליוני שנים, ואילו לנו זה ברור כפי שהבהרתי בתגובתי הקודמת. ואם כך כמדומני שאין ליהודי מאמין, מה לדשדש בדעות המדענים עוד ועוד.

giingiit

New member
מי אמר שלא היו?

ישנה סברה שהדינוזאורים הם התנינים הגדולים שנמחו שהם בעצם הלויתן (ראי בספר בראשית).

למעלה