שאלה!

מיכלוש7

New member
../images/Emo26.gif שאלה! ../images/Emo36.gif

תקשיבו, אני מחטטת לי לתומי בארון נטוש בבית שלי, ופתאום... מה רואות עיני?!? 4 ספרונים לבנים של ברסלב!
(יש תמונה מצורפת...) אמא שלי ספרה לי, שפעם, כשהיא עוד היתה ילדה, אנשים ברחובות פשוט חילקו ספרוני ברסלב! אבל... יש לי שאלה... עדיין מייצרים כאלו ספרונים? (או דברים דומים לפחות?) (יש בגב הכריכה רשימת ספרונים, ויש נושאים שממש מעניינים אותי!) אם כן, איפה אפשר להשיג אותם? ולמה כבר לא מחלקים כאלו ברחובות?

פראזניק

New member
את מתכוונת לספרונים של הרב שיק?

איני יודע היכן הם מחולקים או היכן משיגים אותם, אבל מחלקם אותם פעמים רבות בצמתים. הייתי ממליץ לך על ספריו של הרב ארז משה דורון (ויש רבים כאלו), ועל ספריו של הרב חיים מנחם קרמר (שאת חלקם ניתן להשיג בסטימצקי, ראי בעמוד הקהילה בצד שמאל) רשימה חלקית מספרי הרב ארז דורון: היכל הגוונים המשתנים (כללי, על רבי נחמן וברסלב) איש היער (סיפורי מעשיות) לבד (התבודדות) נתיב לא ידעו עיט (התבודדות) השראה מסע ועוד רבים ספרי הרב חיים מנחם קרמר אזמרה הכסא הריק לעבור את הגשר הצר אשפוך ליבי הנשק העדין הרקיע השביעי - שבת עם רבי נחמן מברסלב צהר אבל, לפני הכל, הייתי ממליץ לך ללמוד את ספריו של רבי נחמן ותלמידיו: סיפורי מעשיות ליקוטי עצות השתפכות הנפש משיבת נפש ושאר ספרים... בהצלחה:))

פראזניק

New member
הייתי גם ממליץ...

על ספריו של הרב יצחק בזנסון... (שאיני זוכר את שמותיהם, מלבד "אומץ") מומלץ.

מיכלוש7

New member
אוף... אני לא מצליחה לצרף קובץ!

בכל אופן, אני אנסה להסביר איך הספרונים נראים: דקים, לבנים, בכריכה מקדימה יש כתר גדול שרשום בתוכו:ברסלב מתחת רשום בקטן קונטרס, ואז יש את נושא הספר (לדוג´ גדולת השמחה) ואז רשום קרן הדפה היכל הקודש, מאחורה יש רשימה של עוד איזה 100 ספרונים כאלה! מישהו מזהה???

פראזניק כבר זיהה

זה הסיפורנים של המוהאר"ש, אבל אין לי מושג איך את יכולה להשיג אותם. אם אני לא טועה זה אמור להיות רשום על הסיפרון עצמו. וגם אני כמו פשראזניק הייתי ממליצה לך בחום על הספרים של הרב ארז משה דורון ושל הרב בזנסון. שבת שלום

מיכלוש7

New member
איזה יופי!

קניתי עכשיו את הספר "ליקוטי עצות"! הוא ממש מדהים! עלה לי 18 ש"ח... אבל זה היה שווה את זה! :)

למעלה