שאלה...

../images/Emo26.gif שאלה... ../images/Emo36.gif

באיזה שעה משודרים הפרקים בארגנטינה ובאיזה ימים
זה דחוף

heart breaker

New member
תענו בבקשה!

הפרקים המתקדמים של ארגנטינה משודרים גם ביום שישי? אם כן, כרגיל?

תשובות לדור ול-heart breaker!!!

דור-ענו לךכבר מיליון אנשים שאין להם את הפרק הזה אלא יש להם רק את הפרק השני... heart breaker-הפרקים שמשודרים בימי שישי משודרים כרגיל באותה השעה(01:00)

לדור!!

יש לי קטע מהפרק השני של המורדים אבל אני לא מצליחה לשלוח במסנג´ר או באייסיקיו אולי אני יכולה לנסות באימייל

heart breaker

New member
ועוד משהו..

מישהו יכול לתת לי לפחות שני אתרים טובים שבהם אני יכולה לראות על בטוח את הפרק של היום?

לספירוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי שמץ מתי היא נוחתת בדיוק,אבל הרבה אנשיפ מחפשים עכשיו את מספריהטיסות וכל זה... אבל אני בטוחה שמחר כבר יפרסמו בדיוק את השעה,כמו שפרסמו את הטיסה של היוםכבר מלפני יומיים או יותר
ואת באמת הולכת לראות אותה

כנראה אולי אני וחברה שלי נלך...

וגם למחזמר רוב הסיכויים שאני הולכת למה הספרנית בבית ספר שלי יכולה להשיג לי ולחברה שלי כרטיסים למחזמר ב - 30 שקל אז אנחנו נלך...

ספיר אני בשווווווווווק../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

אם היא מסדרת לכם כרטיסים ב-30 ש"ח זה בטח לאותו יום ושעה שאני הולכת,כיזה נותנים רק להסתדרות המורים
זה בטח ב-3.12. נכון
וגם לי זה עלה 30 ש"ח...חחח...אנשים קנו ב-130 ש"ח...

אני יודעת כי זה הסתדרות המורים!!

אני עדיין לא יודעת מתי אני יודעת רק שפשוט חברה שלי אמרה לי שאני ילך לספרנית שנשארו לה כרטיסים ואני ילך לבקש ממנה ויום ראשון אני ילך אליה

ואת חשבתי שאני היחידה שהולכת מזה...

אני מקווהש את תלכי...ומי יודע אולי נפגש
ואני הולכת בשעה 18:45...אם תהיה באותה השעה...

מחזמר של קטנטנות...אבל עזבי כי

זה לא קשור לפורום הזה,ואנשים שונאים שמדברים פה על נושאים שלא קשורים

אני יודעת כי זה הסתדרות המורים!!

אני עדיין לא יודעת מתי אני יודעת רק שפשוט חברה שלי אמרה לי שאני ילך לספרנית שנשארו לה כרטיסים ואני ילך לבקש ממנה ויום ראשון אני ילך אליה

למעלה