יהיו לי את שתי העונות רביעית וחמישית ויש לי גם ספיישל בגיא פינס על העונה הרביעית.... אני מתה להשיג את העונות הראשונות במיוחד כי אני יודעת שלא ישדרו אותם יותר בחיים (לערוץ 3 אין זכויות...)
את העונה הראשונה והשניה יש לי פרק בפרק חלק מהעונה השלישית קצת התערבב ונאבד, אבל בעיקרון יש לי הכל ברביעית גם יש לי הכל לא כזה מסודר ובחמישית שני אנשים איבדו לי קלטות ואני מעוצבנתתתתת עליהם.... גרררררררר
אני הולכת להרוג אותם!!!!!!! זה ממש מעצבן, וגם אחותי הקליטה לי פעם ואז אחרי שראיתי היא הרסה לי את הקלטת כי לא הייתה נחמדה אליה........גרררררררר........ חסרים לי 4-7 ו11-12 ואחותי הרבה לי את 13 גררר......אוףףףףף
יש לי בקלטות את הארבעה פרקים האחרונים של העונה השלישית, כל העונה הרביעית והחמישית וספיישל גיא פינס. אני חיכיתי כל הזמן שערוץ 3 ישדר את העונות הראשונות מההתחלה ועכשיו את אומרת לי שזה לא יקרה??? את בטוחה? יכול להיות שערוץ אחר רכש או ירכוש את העונות האלה?
היי לי, ממצב? יש לי את הספיישל מעונה 4 של גיא פינס, חמישה פרקים מהעונה הרביעית- 403, 417, 418, 422, 423. ואת כל הפרקים מהעונה החמישית ששודרו עד עכשיו. לפני זה לא הקלטתי. ביי נעמי