שאלה

shoni7

New member
אני מכבסת במכונת כבסיה ב....

בתוכנית עדינה עם 30 מעלות..... :] יוצאים טוב בדיוק כמו בכביסה ביד עם הרבה פחות מאמץ חחחח

Galaxy Girl

New member
ועוד שאלה חח

בגדי ריקוד אתן קונות רק ברשתות הגדולות גמו ישרא דאנס ודאנס שופ? או שיש לכן עוד חנויות מומלצות ואולי גם יותר זולות שאתן קונות בהן?

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אממ יש חנויות מפעל כאלה קטנות...

המורה שלי במגמה סיפרה לנו על איזו חנות שנמצאת בדרום ת"א או משהו ויש חנות מפעל בחולון נראה לי. אבל כן, אני קונה בד"כ שם כי זה נורא נגיש ומוכר אז לא צריך לחפש

יש מצב את מבררת איפה בדיוק בדרום ת"א../images/Emo35.gif

זאת אומרת,כתובת והכל
? זה יכול ממש לתרום

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בכיף..שנחזור לבית ספר ../images/Emo13.gif

הרכזת באירגון כך שאני לא רואה אותה בנתיים.. אבל אני אשתדל לזכור

shoni7

New member
יש גם ברעננה.......

שזה חנות עודפים של דאנס שופ אפשר למצוא שם אנטיקות ודברים ממש ממש יפים שכבר לא מייצרים יותר....וגם זול :]

אני יודעת..../images/Emo54.gif

אני יודעת שנכנסים מרעננה צפון,לכיוון אזור התעשייה. את יכולה פהוט להיכנס לאתר שלהם ולראות בדיוק את הכתובת

dancer111

New member
זו לא חנות עודפים..אבל..

בגלל שזו חנות המפעל של דאנסשופ יש קומה למעלה עם דברים נגיד עם חור קטן או עם כתם קטן שאפשר בקלות לתקן, או אפילו דברים ללא פגמים פשוט עודפים או משהו שנשאר בודד או דברים כאלו. אני קניתי מהקומה הזו 2 בגדים גוף בחצי מחיר, מכנס ב30 ש"ח וגופיה ב50. קיצור. שווה בטירוף. פשוט צריך לפשפש...

BalleRinas

New member
אני לא מבינה איפה זה...

כאילו הרבה פעמים הייתי שם בדאנס שופ וזה קומה אחת...

Galaxy Girl

New member
מצאתי חנות חדשה../images/Emo41.gif

"בנוגע לגוף" חנות של הלבש תחתונה אבל יש בה גם בגדי גוף בצבעים, איכות טובה, ומספר דגמים. יש סניף בכפ"ס מול הקניון, ובפרדס חנה זה הסניף הראשי עם הכי הרבה דברים!

Galaxy Girl

New member
הנה רשימת החנויות:

רשימת חנויות: כפר סבא, רח' וייצמן 70, 09-7656516 קרית שמונה, קניון נחמיה, 04-6944434 נשר פאוור סנטר, 04-8202070 זכרון יעקב, הנדיב, 04-6398235 פרדס חנה, הדקלים, 04-6377850 גן שמואל, פאוור סנטר, 04-6222149 חדרה, שערי חדרה, 04-6333557

אה!!../images/Emo54.gif

זה בעיר שלי... אני יודעת איך החנות נראת,אז יש שם בגדי גוף,אה? כמה הם עולים?

למעלה