שאלה דחופה !!!!

חגית1111

New member
../images/Emo26.gif שאלה דחופה !!!!

בחוזה השכירות דורש ממני בעל הדירה שטר חוב ע"ס 10,000 ש"ח לכיסוי נזק אם יהיה צ'קים פתוחים לתשלום מיסים באם לא יישולמו ביטוח הדירה על תכולתה (500 ש"ח לשנה לערך) ופיצויים קבועים מראש ע"ס 1000 $ למקרה של הפרת חוזה. האם זה נשמע לכם סביר? אנא ענו לי בדחיפות תודה

לא, זה לא נשמע סביר

שטר החוב הוא בסדר, זה לא סכום מאוד מופרך, ובכל מקרה אפשר לממש אותו רק ע"י פניה להוצאה לפועל. צ'קים פתוחים לא נותנים אף פעם, על שום דבר, לאף אחד. . זה טעות ממדרגה ראשונה להעניק ככה למישהו גישה חופשית לחשבון הבנק שלך. ביטוח הדירה הינו סתם עשיקה: הנכס שייך לו, הרכוש שייך לו, הוא זה שצריך לבטח אותם אם הוא רוצה. אם את גרמת לנזק - זה המקום בשבילו להיעזר בשטר החוב. כנ"ל לגבי הפיצוי לגבי הפרת חוזה: מה זה הדבר הזה? עצתי לך, עזבי את הדירה הזו. לא משנה כמה היא נחמדה, עם בעל בית כזה לא שווה להתעסק. ואגב -בסופו של דבר לברוח מכאלו בעלי בתים עובד לטובתכם לא רק כי בסוף מוצאים מישהו הגון, אלא גם בגלל שאם אנשים באמת יגידו "מצטער אדוני, נשמע לי לא סביר, תודה ושלום", אז זה ידרבן גם את בעלי הבתים לרדת קצת מאילנות הגבוהים הללו - פשוט כי אחרת לא יימצאו שוכרים.

חגית1111

New member
תודה רבה ....דרך אגב....

על פניו הוא עושה רושם של איש מאוד הגון זה ממש מדכא אותי כל הקטע של החוזה התשובה שלך חיזקה אצלי את העמדה שנקטתי כלפיו שאם הוא לא מעוניין אז לא צריך. לגבי הפיצוי התייעצתי עם עורכת דין והיא אמרה לי שסביר לבקש פיצוי בסך 400$ לשנינו (אנחנו 2 שותפים) במקום 2000 $ לשנינו כפי שהוא מבקש. לגבי השטר חוב הוא מוכן לרדת ל ל-7500 $ לכל אחד מאיתנו. לגבי הביטוח - הצעתי לו שנשלם 10$ יותר כל חודש וזה אמור לכסות. הנק' היחידה שאנחנו חלוקים לגביה זה משך השכירות, הוא מעוניין להשכיר ל-8 חודשים ואנחנו לחצי שנה ועל זה הוא ממש מתעקש. נראה איך זה ייגמר, ממש מעצבן שזה מגיע לפרטים כאלה. ושוב תודה לך.

קובי2003

New member
אני נתתי פעם צק פתוח .......

ואמרתי לבחור " הכל בסדר אל תדאג . חמש דקות אחרי התקשרתי לבנק ובטלתי את הצק ,ככה שגם אם הוא ירצה לממש הוא לא יכול .

tenen

New member
ואם הוא היה מתלונן במשטרה

היום היה לך תיק פלילי מכיוון שלבטל צ'ק שנתת מרצונך זוהי עבירה פלילית...

קובי2003

New member
תתפלא יקירי .....

זה לא מה שיעביר אותי מסטיה ראשונית לסטיה משנית, על חוסר עניין הציבור שמעת?

בקשר לחוסר עניין לציבור

זה לא קשור לתיק פלילי, זה נוגע להליכים משפטיים (כלומר, זה אולי לא היה מביא אותך לבית משפט, אבל לא חוסך לך את הרישום הפלילי.)

tenen

New member
אומנם חוסר עניין אבל,

אבל עדיין יש רישום פלילי ובנוסף לכך האדם שנתת לו את הצ'ק יוכל לתבוע ממך בבית משפט את סכום הצ'ק בלי קשר להליך פלילי ומה תגיד אז במשפט? רשמתי צ'ק וביטלתי אותו דקה אחר כך כדי לרמות את הצד השני? בית משפט יחייב אותך לשלם את הכסף וגם את ההוצאות משפט כך שבסופו של דבר את הכסף לא תחסוך...

למעלה