בפדיוס שאלו אותי על סוג הדם שלישאלה דחופה![]()
נראה לכם הגיוני שתורמת אשר כבר תרמה בעבר באותו מקום- לא ידועים שם מה סוג הדם שלה? לי זה נראה לא הגיוני כי בכל מקום שפתחתי תיק IVF עבורי ביקשו את סוג הדם. אז מה דעתכם-נראה הגיוני/אמין? זה נתון שביקשתם או נתנו לכם? תודה
תודה על התשובה lycheeבפדיוס שאלו אותי על סוג הדם שלי
ובמקרה שלנו גם של בן הזוג ביקשנו שהתורמת תתאים מבחינת סוג הדם שלה לשלנו, אבל לא שאלנו במפורש מה סוג הדם שלה.
אני חושבת שאת בהחלט יכולהשאלה דחופה![]()
נראה לכם הגיוני שתורמת אשר כבר תרמה בעבר באותו מקום- לא ידועים שם מה סוג הדם שלה? לי זה נראה לא הגיוני כי בכל מקום שפתחתי תיק IVF עבורי ביקשו את סוג הדם. אז מה דעתכם-נראה הגיוני/אמין? זה נתון שביקשתם או נתנו לכם? תודה
מה שמוזר הואאני חושבת שאת בהחלט יכולה
לנסות ולשאול שוב אולי זה לא ממש היה מול העיניים של מי שענה לכם באותו הרגע ואולי זה קיים איפה שהוא בתיק וגם אם אין אז אולי אפשר לעשות לה בדיקת דם שהיא יחסית מאוד פשוטה. אני ממסלול פדיוס וכשביקשנו את סוג הדם לא היתה בעיה ישר נתנו לנו, אבל זה לא מהנתונים שניתנו בדיפולט.
אני מניחה שאת גם במסלול פדיוס?מה שמוזר הוא
שהם שלחו פרטים על התורמת ורק אחרי כמה ימים שמתי לב שלא ציינו סוג דם למרות שביקשתי זאת. כששאלתי מה סוג הדם שלה הם ענו שבעקבות השאלה שלי הם יבדקו עכשיו מה הסוג. מה שמוזר לי זה שהם ציינו בפרטים הראשוניים שהיא תרמה ביציות בעבר. אז איך תרמה ולא בדקו פרט כמו סוג דם? איך מכניסים לניתוח שאיבה בלי לדעת את סוג הדם? אולי רק בארץ זה MUST לפני טיפולים? אין ספק שכמה שנמנעתי מלהגיע לשלב החרדות -אני כנראה עמוק שם![]()
תודהאני מניחה שאת גם במסלול פדיוס?
מבינה לגמרי את שלב החרדות, ומניסיוני החרדתי להחריד, הם באמת מקצועיים ופרפקציוניסטים ברמה ולדעתי לא היו להם כאלה אחוזי הצלחות אם הם לא היו כאלה, (כשהייתי שם הבנתי עד כמה) יכול להיות שהם התכוונו לזה שהם יבדקו בתיקים שלה, וגם לי קרה שהרופא ביקש ממני לעשות שוב בדיקה לזיהוי סוג הדם כי הפרט הזה איך שהוא לא הופיע אצלו בתיק. מעבר לזה אני חושבת שבהחלט להיות עם היד על הדופק ולבדוק כל מה שנראה לך שצריך ולא לוותר כי בסך הכל כולם אנשים. והעיקר שיהיה בהצלחה
סוג דם התורמתשאלה דחופה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.