שתיים שתייה
New member
../images/Emo26.gif רגע לפני...
מראש
לאחר שהחלטנו איזו דירה אנחנו רוצים לקנות (מדובר בדירה בבניין בן 7 שנים), ורגע לפני שנפגשים שוב, מסכמים על מחיר סופי, ומעבירים לטיפול העו"ד... 1. כיצד אני יכול לבדוק את מצב התשתיות בבניין ? (חשמל, צנרת וכו') 2. כיצד אני יכול לדעת איזו אנטנות סלולאריות מפוזרות באיזור, ואיפה ? 3. כיצד אני יכול לדעת שבעוד שנה לא יקימו לי אנטנה ענקית מול הדירה ? 4. כיצד אני יכול לדעת מהו מתאר הבניה באיזור ? 5. הכניסה לדירה היא בעוד כ 5 חודשים, יש לי את כל הכסף כבר כעת, כיצד נהוג לשלם למוכר ? (אני לא מוצא הגיון ולהעביר תשלומים כל X זמן), מדוע לא לשלם הכל במועד קבלת המפתח ? 6. כיצד אני (פרט לבדיקה של עורך הדין, אני רוצה לוודא זאת בעצמי) יכול לדעת שמי שמולי הוא אכן הבעלים החוקיים של הדירה ? (הוא הרי יכול לזייף ת.ז) 7. במידה ואני עהעו"ד נפלנו בפח, ומכרו לנו דירה לא שלהם, אני מניח שהחוק יהיה לצד הבעלים האמיתיים של הדירה, מה יעלה בגורלי ? 8. האם יש צורך לבדוק האם רובצים חובות על הדירה ? (חשמל, מים, וועד בית, וכו'), ואם כן - איזה ? 9. כיצד אני יכול לדעת מה טיב הבניה של הבניין ? (מבחינת תקנים / איכות וכו') 10. האם למישהו יש טיפים נוספים / לינקים למידע בנושא - מה לבדוק לפני שמחליטים על רכישת דירה מסויימת ?